- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.121
Tmm kuzum gorucezzzSon 5 kaldibenim adetim gününde direk sabah kapiyi calar hic sasmaz gorursum bak
Var kuzu da işte dış gebelik yüzünden mi ilaç mı emin değilim. Bazı ay daha yoğun geliyor bazı ay daha az geliyor. Bir de öncesine göre zor sökülüyor adetlerimDüzen değil kuzum kanama da farklılık her zamankinden daha tuhaf oldum da ondan
Bu arada sen nezaman gidiyon kan vermeye catlamadin miTmm kuzum gorucezzz
Biraz daha sabredebilirsem bekleyeyim gelmezse yapayım kuzumSenin bu saydıkların burdaki çoğu gebede oldu kuzum belirti olarak, tekrar test yapsana
İnşallah kuzum
Kuzum gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebisiniCoksagol kuzum benim ben salı kan vericem ozaman netlesecek yazicam size kesin var diye şuan kesin konuşmuyorum inşallah vardır dua edin bana bende size inşallah❤❤❤
Ctladim vallahi ama ben acilde calisiom yaa şu An izinliyim oraya gitmek istemiom herkes öğrencek o yüzden sağlık oçağında vercem canimBu arada sen nezaman gidiyon kan vermeye catlamadin miben bile catladim sizin kan testlerinizi beklerken
Çok etkisi varmış bunun melodi, bide bol bol suKızlar ben yarın yürüyüş yapmaya başlayacağım. Çok soğuk ve yağmurlu olmadığı sürece her gün 10.000 adım atmayı hedefliyorum.
Hem iyi geliyor, hem kilo dengelemeye yarıyor hem de yumurta kalitesini artırıyormuş.
Hem de hamile kaldıktan sonrası için alıştırma olur :)
Hadi sizde katılın bana
Napim kız inşallah çocuğu olmaz diye beddua etmeye kıyamadım sonuçta oda bi melek bı can suçu yok o minik meleğinAmin kuzum insallah inşallah❤ hehehe alemsin ya
Yediğin içtiğin etkiler diye duymuştum canım tam koyu olur elbetMerhaba kizlar size bi sorum olucak ilk kez bu ay ovulasyon testi aldim ve hergun soylendigi gibi kullaniyorum fakat tam koyulasiyo dedim siliklesmeye basladi kullananlar ne oldugunu soyleye bilirmi acaba
Yarin sabahdan git bari haber et bizeCtladim vallahi ama ben acilde calisiom yaa şu An izinliyim oraya gitmek istemiom herkes öğrencek o yüzden sağlık oçağında vercem canim
Testlerini atarsan bakim canim böyle bisi diyememMerhaba kizlar size bi sorum olucak ilk kez bu ay ovulasyon testi aldim ve hergun soylendigi gibi kullaniyorum fakat tam koyulasiyo dedim siliklesmeye basladi kullananlar ne oldugunu soyleye bilirmi acaba
Pek bi farklılık yok aslında dikkatımı çeken bişey olmadı ama düzenli oluyorum ilac kullandığımdan beri eskiden hep gecıkmeler cok uzardı.. Mesela bugun adet oldum bi değişiklik yok bildiğimiz regl
Yaaaa cok sevındım darıaı sana en kısa zamanda hep dualarımdasınız R Rainbow3461 cok cok sevındımmm bıtanemm bak demekkı o zonklama hıssı gebelık belırtısıymıs bendede twk o olmustuBi sor kuzum kullanirsin ona gore
My miracle eylul busra bide buyuk ihtimalle rainbow
Sıvı alımına dikkat ederek yaptıysan ve buna rağmen göremediysen tam koyulaştığı anı kaçırmış olabilirsin. Günde 1 kere mi yaptın canım?Merhaba kizlar size bi sorum olucak ilk kez bu ay ovulasyon testi aldim ve hergun soylendigi gibi kullaniyorum fakat tam koyulasiyo dedim siliklesmeye basladi kullananlar ne oldugunu soyleye bilirmi acaba
Amin kuzumYaaaa cok sevındım darıaı sana en kısa zamanda hep dualarımdasınız R Rainbow3461 cok cok sevındımmm bıtanemm bak demekkı o zonklama hıssı gebelık belırtısıymıs bendede twk o olmustu
Ben dün akşam 6 da kahve rengi leke gördüm pecetede bugün öğlen 2 ye kadar hicbisey gelmemişti şimdide sadece tuvalete gidince geliyor soluk renkli ama belim ağrıyor sökülemedim mi acabaPek bi farklılık yok aslında dikkatımı çeken bişey olmadı ama düzenli oluyorum ilac kullandığımdan beri eskiden hep gecıkmeler cok uzardı.. Mesela bugun adet oldum bi değişiklik yok bildiğimiz reglfarklı gelse herhalde ondan da umutlanırım acaba üstüne görme dedikleri şey mi diye de aynı kuzum
Bende sökülemedim ondan canımVar kuzu da işte dış gebelik yüzünden mi ilaç mı emin değilim. Bazı ay daha yoğun geliyor bazı ay daha az geliyor. Bir de öncesine göre zor sökülüyor adetlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?