Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzen değil kuzum kanama da farklılık her zamankinden daha tuhaf oldum da ondan
Var kuzu da işte dış gebelik yüzünden mi ilaç mı emin değilim. Bazı ay daha yoğun geliyor bazı ay daha az geliyor. Bir de öncesine göre zor sökülüyor adetlerim

Coksagol kuzum benim ben salı kan vericem ozaman netlesecek yazicam size kesin var diye şuan kesin konuşmuyorum inşallah vardır dua edin bana bende size inşallah ❤❤❤
Kuzum gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebisini darısı bizlere

Bu arada sen nezaman gidiyon kan vermeye catlamadin mi ben bile catladim sizin kan testlerinizi beklerken
Ctladim vallahi ama ben acilde calisiom yaa şu An izinliyim oraya gitmek istemiom herkes öğrencek o yüzden sağlık oçağında vercem canim

Çok etkisi varmış bunun melodi, bide bol bol su

Merhaba kizlar size bi sorum olucak ilk kez bu ay ovulasyon testi aldim ve hergun soylendigi gibi kullaniyorum fakat tam koyulasiyo dedim siliklesmeye basladi kullananlar ne oldugunu soyleye bilirmi acaba
Testlerini atarsan bakim canim böyle bisi diyemem

Bu arada @Ipek8006 ve nurchun kızlar bu insülin için içtiğiniz ilaçta ilk gelen adetiniz farklı miydi benim adetim çok tuhaf
Pek bi farklılık yok aslında dikkatımı çeken bişey olmadı ama düzenli oluyorum ilac kullandığımdan beri eskiden hep gecıkmeler cok uzardı.. Mesela bugun adet oldum bi değişiklik yok bildiğimiz regl farklı gelse herhalde ondan da umutlanırım acaba üstüne görme dedikleri şey mi diye de aynı kuzum

Bi sor kuzum kullanirsin ona gore

My miracle eylul busra bide buyuk ihtimalle rainbow
Yaaaa cok sevındım darıaı sana en kısa zamanda hep dualarımdasınız R Rainbow3461 cok cok sevındımmm bıtanemm bak demekkı o zonklama hıssı gebelık belırtısıymıs bendede twk o olmustu

Merhaba kizlar size bi sorum olucak ilk kez bu ay ovulasyon testi aldim ve hergun soylendigi gibi kullaniyorum fakat tam koyulasiyo dedim siliklesmeye basladi kullananlar ne oldugunu soyleye bilirmi acaba
Sıvı alımına dikkat ederek yaptıysan ve buna rağmen göremediysen tam koyulaştığı anı kaçırmış olabilirsin. Günde 1 kere mi yaptın canım?

Ben dün akşam 6 da kahve rengi leke gördüm pecetede bugün öğlen 2 ye kadar hicbisey gelmemişti şimdide sadece tuvalete gidince geliyor soluk renkli ama belim ağrıyor sökülemedim mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…