- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.141
Test yaptin mi sen kuzuBende sökülemedim ondan canım
Ama ilacın yaptığını sanmıyorum kuzu ya. Bu ilaç ınsulin ile beraber hormonları da düzenliyor diye biliyorum ben. Özellikle polikistik over olanlara da veriyorlarmış.Bende sökülemedim ondan canım
Yerleşme dedikleri şey olmasın sakın test yaptın mı? Bi de şu an tam gününde misin yoksa daha var mı adeteBen dün akşam 6 da kahve rengi leke gördüm pecetede bugün öğlen 2 ye kadar hicbisey gelmemişti şimdide sadece tuvalete gidince geliyor soluk renkli ama belim ağrıyor sökülemedim mi acaba
Kuzum Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin inşallahCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakındanD1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
@MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak K Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak R Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak A Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Anladim bakalım gözlemliyorum canım bu ilacı kim ne niyetle içiyorsa şifa olsun inşallahAma ilacın yaptığını sanmıyorum kuzu ya. Bu ilaç ınsulin ile beraber hormonları da düzenliyor diye biliyorum ben. Özellikle polikistik over olanlara da veriyorlarmış.
Normal düzenim 28 günde bir geçen ay 25. Gün oldum bu ayda 24. Gün leke geldi bugün de 25. Gün sanmıyorum yerleşme olduğunu belim çok ağrıyor sökülemedim ondan herhaldeYerleşme dedikleri şey olmasın sakın test yaptın mı? Bi de şu an tam gününde misin yoksa daha var mı adete
Bir gün daha bekle canım yine aynısı olursa ertesi gün doktora görün derim ama ilacın etkisi oldugunu düşünmüyorumNormal düzenim 28 günde bir geçen ay 25. Gün oldum bu ayda 24. Gün leke geldi bugün de 25. Gün sanmıyorum yerleşme olduğunu belim çok ağrıyor sökülemedim ondan herhalde
Canim sende olmasan kimse kan tahlili vermez senin ısrarına yapiyorlarBu arada sen nezaman gidiyon kan vermeye catlamadin miben bile catladim sizin kan testlerinizi beklerken
Kızlar gitti gidiyora eklemişler innovita ovulasyon testlerini bi ara hiçbir yerde yoktu almak isteyenler bakabilirler
Gebelik için mi gozukmeliyim doktora kuzumBir gün daha bekle canım yine aynısı olursa ertesi gün doktora görün derim ama ilacın etkisi oldugunu düşünmüyorum
Millete kan verin diye hönkürmekten ciğerimiz soldu didoşumBu arada sen nezaman gidiyon kan vermeye catlamadin miben bile catladim sizin kan testlerinizi beklerken
Ben oglumda yasamistim canimKızlar gebeliginde peynir süt kesiği tarzı akıntı yaşayan varmı böyle sulu ve sümük gibi beyaz
Ben çok memnunum bozuk cıkmadı hıc daha net anlasılıyor.. Labaquıckten hiç memnun kalmadımBu markanın ürünleri iyi mi?
Amin kuzum insallahInş kuzum vardır senle belirtilerimiz aynı bende hafta sonu vericem test inş hayırlı haber veririz
Aynen gebelik düşündüğünü kullandığın ilacı soyle adetinin nasıl geldiğini anlat ona göre yönlendirir seni hem deGebelik için mi gozukmeliyim doktora kuzum
Canim sende baska test var mi yapsana bakalim koyulasma var miAmin kuzum insallah❤
Inşallah kuzum AminKuzum gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebisinidarısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?