Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gitti gidiyora eklemişler innovita ovulasyon testlerini bi ara hiçbir yerde yoktu almak isteyenler bakabilirler

Eklentiler

• Screenshot_20200105-200147.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 31
Ben dün akşam 6 da kahve rengi leke gördüm pecetede bugün öğlen 2 ye kadar hicbisey gelmemişti şimdide sadece tuvalete gidince geliyor soluk renkli ama belim ağrıyor sökülemedim mi acaba
Yerleşme dedikleri şey olmasın sakın test yaptın mı? Bi de şu an tam gününde misin yoksa daha var mı adete

Kuzum Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin inşallah

Yerleşme dedikleri şey olmasın sakın test yaptın mı? Bi de şu an tam gününde misin yoksa daha var mı adete
Normal düzenim 28 günde bir geçen ay 25. Gün oldum bu ayda 24. Gün leke geldi bugün de 25. Gün sanmıyorum yerleşme olduğunu belim çok ağrıyor sökülemedim ondan herhalde

Normal düzenim 28 günde bir geçen ay 25. Gün oldum bu ayda 24. Gün leke geldi bugün de 25. Gün sanmıyorum yerleşme olduğunu belim çok ağrıyor sökülemedim ondan herhalde
Bir gün daha bekle canım yine aynısı olursa ertesi gün doktora görün derim ama ilacın etkisi oldugunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…