- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.759
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.161
Evet Baloncukum gerçekten öyleymiş. Su içmeye de çalışıyorum pek sevmesem deÇok etkisi varmış bunun melodi, bide bol bol su
Aynen öyle kuzum haklisinNapim kız inşallah çocuğu olmaz diye beddua etmeye kıyamadım sonuçta oda bi melek bı can suçu yok o minik meleğinanca öyle beddua edebildim bende
Inşallah kuzum kandada görsem rahat edicemYaaaa cok sevındım darıaı sana en kısa zamanda hep dualarımdasınız R Rainbow3461 cok cok sevındımmm bıtanemm bak demekkı o zonklama hıssı gebelık belırtısıymıs bendede twk o olmustu
Sizi gordukce iyice heveslendim bitsede adet başlasam yaaMillete kan verin diye hönkürmekten ciğerimiz soldu didoşumbak bana öğrendim koşa koşa kan verdim kafam rahat
Ben ettim ben
Yapsana bi kuzumYok yavrum ne testi
Canim sende olmasan kimse kan tahlili vermez senin ısrarına yapiyorlar
Dimi kuzumMillete kan verin diye hönkürmekten ciğerimiz soldu didoşumbak bana öğrendim koşa koşa kan verdim kafam rahat
Amin canım inşallahAnladim bakalım gözlemliyorum canım bu ilacı kim ne niyetle içiyorsa şifa olsun inşallah
10 da gitcem canim babama dedim kizima bakcak bnde kan verir gelirim ama ertesi gün cikio dedi ebe bakalimmYarin sabahdan git bari haber et bizevar zaten bakal beta kac cikcak
Benim de 36.8 36.9 37 arası gecioo
Bu ay senden bekliyorum inşallah kuzumSizi gordukce iyice heveslendim bitsede adet başlasam yaa
Ben şimdi ölçtüm 37.1 bakalım sabah kaç çıkacak bugün sabah ölçememiştimBenim de 36.8 36.9 37 arası gecioo
Ben ölcmedim bugün yatmadan olccemBen şimdi ölçtüm 37.1 bakalım sabah kaç çıkacak bugün sabah ölçememiştim
İnşallah canım inşallahBu ay senden bekliyorum inşallah kuzum
Kuzum ekrana atmıştı tablo yi ordan bi bak istersenİnşallah canım inşallahCanim sen sadece pik günümü değerlendirdin catlamayi falan degerkendrinmi
Akşamın önemi yok kuzum sabah uyandigimuz önemli bakalım onlar ne çıkacak senin bat in bugün düşmemiş ateşinBen ölcmedim bugün yatmadan olccem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?