Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaar bugün hiç giremedim
Girer girmez tüm sayfaları okudum ve çoook mutlu oldum yaaa süpersiniz kızlaaar Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip etsin B BUSR4 ve MY MIRACLE
Okadar mutlu oldumki anlatamam
özellikle canım MY MIRACLE gözlerim doluyor şuan bile eşinle sana artık ne güzel bambaşka mutlu bir hayat getirecek bebeğiniz şükürler olsun olmayanları olduran Allahımıza
canım B BUSR4 sen bizim uğurumuzsun , iyi ki gelmişim içten insanların olduğu bu uğurlu güzel topiğe, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

iyi ki varsınız kızlar, hepinizi çok seviyorum

Canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin çok çok sevindim. Dertler gelip geçici mutlulukların hep baki olsun. Darısı tüm isteyenlere

Kızlar bu arada bu akşam haberlerinde böyle bir haber yapıldı gördünüz mü? Folikasit kullanımı bebeğin otizm riskini arttırıyormuş dediler uzman doktor özellikle ilk gebeliklerde kullanmayın dedi Yeşilliklerde bol miktarda var takviyeye gerek yokmuş öyle söyledi. İçim bi kötü oldu

KİZLAR TEŞEKKÜR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ IÇIN TEK TEK ETIKET YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN BAZİLARINIZA CEVAPTA YAZAMADIM ÇÜNKÜ ÖGLEDEN SONRA KANAMAM BAŞLADI DOKTORUMU ARADIK PROGESTERON IGNESI YAPTIR DEDI YAPTIRDIM GELDIM. UYUDUM BIRAZ. DEĞER COK DÜŞÜK ŞUAN NE OLDUGU BELLI DEGIL ARA ARA SIZLERI HABERDAR EDERIM.

Allahımmmmmmm ne güzel bir haber buRABBİM sağsalim kucağına almayı nasip etsin bitanem inşallah 9ayı çok güzel hatırlarsın bebeğine kavuşırsun sorunsuz

çok çok sevindim senin adına inşallah darısı güzel kızlarımıza

Ablam dikkat et kendine inşallah bebişin seninledir bizi de haberdar et ve tatlı canını hiç sıkma

Öncekileri görmedim canım ,hamilesin öyle mi???
ay ne güzelbir gün Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
o sorunlarda hemen geçer inşallah çok canını sıkma

Dikkat et kendine kuzum dinlen bol bol Allah'ım seni ve bebeğini korusun

Yaa üzüldüm canm dikkat et kendine. Değerin kaç çıktı.bol bol yat dinlen wc harici kalkma yataktan Benim 9.8 çıktı Dr kimyasal dedi geçen ayda kimyasal oldu az öncede sarı su gibi akıntım oldu iç çamaşırım ıslandı sonra kasıklarıma ağrı girdi ama hafif şiddetli değil. Kasıklarım yanıyor sanki. Şişkinlik oldu o akıntı dan sonra

Tmm canım benim dikkat et kendine inşallah kanaman kesilir

Inşallah tutunacak kuzum daha çok yeni çünkü ilacını kullan uzan dinlen anı haraket yapma ağır bisi kaldırma sadece dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…