- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.181
Evet canımAkşamın önemi yok kuzum sabah uyandigimuz önemli bakalım onlar ne çıkacak senin bat in bugün düşmemiş ateşin❤
Bendede var o ara ara sıcak basio ara ara usuyomEvet canımbana sıcak basio zaten
2 gün daha bekleyin bence 14 en garantisiKizlar yarin 12. Gunu ovitrellenin kan versem cikarmi dogru sonuç yarin kan vermek istiyorum yoksa dahami sonra vermeliyim
Canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin çok çok sevindim. Dertler gelip geçici mutlulukların hep baki olsun.Canlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakından @D1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak K Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak R Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Beklemisim 5 yil iki gün daha beklerm canm garanti olsun2 gün daha bekleyin bence 14 en garantisi
Yavaştan sökülüyor gibiyim bakıcam duruma göre teşekkür ederimAynen gebelik düşündüğünü kullandığın ilacı soyle adetinin nasıl geldiğini anlat ona göre yönlendirir seni hem de
Yapsana bi kuzum
Yok be yavrum
Allahımmmmmmm ne güzel bir haber buCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakından @D1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak K Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak R Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Ablam dikkat et kendine inşallah bebişin seninledirKİZLAR TEŞEKKÜR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ IÇIN TEK TEK ETIKET YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN BAZİLARINIZA CEVAPTA YAZAMADIM ÇÜNKÜ ÖGLEDEN SONRA KANAMAM BAŞLADI DOKTORUMU ARADIK PROGESTERON IGNESI YAPTIR DEDI YAPTIRDIM GELDIM. UYUDUM BIRAZ. DEĞER COK DÜŞÜK ŞUAN NE OLDUGU BELLI DEGIL ARA ARA SIZLERI HABERDAR EDERIM.
Öncekileri görmedim canım ,hamilesin öyle mi???KİZLAR TEŞEKKÜR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ IÇIN TEK TEK ETIKET YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN BAZİLARINIZA CEVAPTA YAZAMADIM ÇÜNKÜ ÖGLEDEN SONRA KANAMAM BAŞLADI DOKTORUMU ARADIK PROGESTERON IGNESI YAPTIR DEDI YAPTIRDIM GELDIM. UYUDUM BIRAZ. DEĞER COK DÜŞÜK ŞUAN NE OLDUGU BELLI DEGIL ARA ARA SIZLERI HABERDAR EDERIM.
Ben çok memnunum bozuk cıkmadı hıc daha net anlasılıyor.. Labaquıckten hiç memnun kalmadım
Dikkat et kendine kuzum dinlen bol bol Allah'ım seni ve bebeğini korusunKİZLAR TEŞEKKÜR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ IÇIN TEK TEK ETIKET YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN BAZİLARINIZA CEVAPTA YAZAMADIM ÇÜNKÜ ÖGLEDEN SONRA KANAMAM BAŞLADI DOKTORUMU ARADIK PROGESTERON IGNESI YAPTIR DEDI YAPTIRDIM GELDIM. UYUDUM BIRAZ. DEĞER COK DÜŞÜK ŞUAN NE OLDUGU BELLI DEGIL ARA ARA SIZLERI HABERDAR EDERIM.
Yaa üzüldüm canm dikkat et kendine. Değerin kaç çıktı.bol bol yat dinlen wc harici kalkma yataktan Benim 9.8 çıktı Dr kimyasal dedi geçen ayda kimyasal oldu az öncede sarı su gibi akıntım oldu iç çamaşırım ıslandı sonra kasıklarıma ağrı girdi ama hafif şiddetli değil. Kasıklarım yanıyor sanki. Şişkinlik oldu o akıntı dan sonraKİZLAR TEŞEKKÜR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ IÇIN TEK TEK ETIKET YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN BAZİLARINIZA CEVAPTA YAZAMADIM ÇÜNKÜ ÖGLEDEN SONRA KANAMAM BAŞLADI DOKTORUMU ARADIK PROGESTERON IGNESI YAPTIR DEDI YAPTIRDIM GELDIM. UYUDUM BIRAZ. DEĞER COK DÜŞÜK ŞUAN NE OLDUGU BELLI DEGIL ARA ARA SIZLERI HABERDAR EDERIM.
Tmm canım benim dikkat et kendine inşallah kanaman kesilirKİZLAR TEŞEKKÜR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ IÇIN TEK TEK ETIKET YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN BAZİLARINIZA CEVAPTA YAZAMADIM ÇÜNKÜ ÖGLEDEN SONRA KANAMAM BAŞLADI DOKTORUMU ARADIK PROGESTERON IGNESI YAPTIR DEDI YAPTIRDIM GELDIM. UYUDUM BIRAZ. DEĞER COK DÜŞÜK ŞUAN NE OLDUGU BELLI DEGIL ARA ARA SIZLERI HABERDAR EDERIM.
Inşallah tutunacak kuzum daha çok yeni çünkü ilacını kullan uzan dinlen anı haraket yapma ağır bisi kaldırma sadece dinlenKİZLAR TEŞEKKÜR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ IÇIN TEK TEK ETIKET YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN BAZİLARINIZA CEVAPTA YAZAMADIM ÇÜNKÜ ÖGLEDEN SONRA KANAMAM BAŞLADI DOKTORUMU ARADIK PROGESTERON IGNESI YAPTIR DEDI YAPTIRDIM GELDIM. UYUDUM BIRAZ. DEĞER COK DÜŞÜK ŞUAN NE OLDUGU BELLI DEGIL ARA ARA SIZLERI HABERDAR EDERIM.
Çok tesekkur ederim sizler gibi tatlı kişiler ile tanıştığıma çok memnunum :)Ekledim hoş geldiniz aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?