- 14 Aralık 2019
- 117
- 66
- 13
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.201
Çok tesekkur ederim hoş bulduk:)Spermler 2-3 gün yaşabiliyormuş belkide tutar böylesi çok var canm, hoşgeldin aramıza
Rosemçiçeklerin en güzeli sana
Kız ben sana git demedm mi
Hadi bakalım inşallahYavaştan sökülüyor gibiyim bakıcam duruma göre teşekkür ederim
O da innovita diye biliyorum instagramdaki.. Burda kargo ücretsiz oluyor diye ben n11 gitti gidiyora bakıyorumİnstagram dalini düşünüyordum olmadı bunu da araştırayım teşekkür ederim
Canım peki şimdi nasılsın kanaman kesildimi?KİZLAR TEŞEKKÜR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ IÇIN TEK TEK ETIKET YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN BAZİLARINIZA CEVAPTA YAZAMADIM ÇÜNKÜ ÖGLEDEN SONRA KANAMAM BAŞLADI DOKTORUMU ARADIK PROGESTERON IGNESI YAPTIR DEDI YAPTIRDIM GELDIM. UYUDUM BIRAZ. DEĞER COK DÜŞÜK ŞUAN NE OLDUGU BELLI DEGIL ARA ARA SIZLERI HABERDAR EDERIM.
Kiz ben 36.3 36.1 le adet oluyomBen ettim bendüşmesinde kalsın
Ben sabah hic 37 gormedim sen gebesim normalBenim de 36.8 36.9 37 arası gecioo
Ayy insalalh yaa halen inanmiommKiz ben 36.3 36.1 le adet oluyomnereyr dusmuyo dibe vurur yakinda
Ben sabah hic 37 gormedim sen gebesim normal
Yok canim kesilmedi devam ediyor ped koydum zaten deger 8.78 di cok düsüktüCanım peki şimdi nasılsın kanaman kesildimi?
Kuzum sen hiç kalkan yerinden dinlen inşallah kesilir kanama ped koyacak kadar cokmu geliyorYok canim kesilmedi devam ediyor ped koydum zaten deger 8.78 di cok düsüktü
Hadi yaa insalalh bir An önce kesilirYok canim kesilmedi devam ediyor ped koydum zaten deger 8.78 di cok düsüktü
O da innovita diye biliyorum instagramdaki.. Burda kargo ücretsiz oluyor diye ben n11 gitti gidiyora bakıyorum
İyiyim kuzum sen nasılsın, yaa evet bende sh tüketemiyorum ama yarından itibaren özen gösterecem, günde en az 2 lt su içip yürümemiz lazım, birde zeytinyağı tğketmeye çalışalım kızlar, benim 2020den umudum varEvet Baloncukum gerçekten öyleymiş. Su içmeye de çalışıyorum pek sevmesem desen napıyorsun iyi misin
Kuzum 10 gün belirti için çok ama çok erken bir süreçArkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim:) ilişkiden 10 gun sonra belirtiler hissedenler var mi bildiğiniz? Yani dollenme olmasi ihtimali ilgili? Duydugunuz, okudugunuz? Insan merak ediyor iste :)
Yok canim kesilmedi devam ediyor ped koydum zaten deger 8.78 di cok düsüktü
Aaaaaa sen de mi hamilesin çok sevindiimmYok canim kesilmedi devam ediyor ped koydum zaten deger 8.78 di cok düsüktü
Teşekkür ederim canım benim :*İyiyim kuzum sen nasılsın, yaa evet bende sh tüketemiyorum ama yarından itibaren özen gösterecem, günde en az 2 lt su içip yürümemiz lazım, birde zeytinyağı tğketmeye çalışalım kızlar, benim 2020den umudum var
Kuzum 10 gün belirti için çok ama çok erken bir süreç
Gidişat iyi değilHahahhaa ben dün gecede kan veriyordum 0 'di kuzu
Belli olmaz canım bekleyip girelim batımız yakın yarın 3 gün kalıyorKiz ben 36.3 36.1 le adet oluyomnereyr dusmuyo dibe vurur yakinda
Ben sabah hic 37 gormedim sen gebesim normal
bilmiyorum canım bugün öğleden sonra başladı yarın gidicem doktora bugün pazar malum gittimde sadece iğne yaptılar progesteron iğnesi. zaten değerim daha çok küçüktü 8.78 di muhtemelen olmadıAaaaaa sen de mi hamilesin çok sevindiimm☺☺ Ama kanaman neden varinşallah kesilir bir an önce ya doktora gittinmi ne dedi kanama için??
Senim cizgi çıkmıştı umut varBelli olmaz canım bekleyip girelim batımız yakın yarın 3 gün kalıyorbugün olcemedomya meraktayım acaba yarın ne olacak 36.7 altına inmezse benim ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?