Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım peki şimdi nasılsın kanaman kesildimi?

Kızlar benimde 5 günüm kaldı
Bugün kasık ağrım oldu biraz
Ama göğüslerim inanılmaz ağrısız ve yumuşak
Hiç böyle olmazdı adete yakın
Eğer gebeysem benim tek belirtim göğüs hissizliği olacak
Kasık ağrım hep oluyor sonuç fos çünkü

Evet Baloncukum gerçekten öyleymiş. Su içmeye de çalışıyorum pek sevmesem de sen napıyorsun iyi misin
İyiyim kuzum sen nasılsın, yaa evet bende sh tüketemiyorum ama yarından itibaren özen gösterecem, günde en az 2 lt su içip yürümemiz lazım, birde zeytinyağı tğketmeye çalışalım kızlar, benim 2020den umudum var

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim:) ilişkiden 10 gun sonra belirtiler hissedenler var mi bildiğiniz? Yani dollenme olmasi ihtimali ilgili? Duydugunuz, okudugunuz? Insan merak ediyor iste :)
Kuzum 10 gün belirti için çok ama çok erken bir süreç

Teşekkür ederim canım benim :*

Kiz ben 36.3 36.1 le adet oluyom nereyr dusmuyo dibe vurur yakinda

Ben sabah hic 37 gormedim sen gebesim normal
Belli olmaz canım bekleyip girelim batımız yakın yarın 3 gün kalıyor bugün olcemedomya meraktayım acaba yarın ne olacak 36.7 altına inmezse benim ii

Aaaaaa sen de mi hamilesin çok sevindiimm☺☺ Ama kanaman neden var inşallah kesilir bir an önce ya doktora gittinmi ne dedi kanama için??
bilmiyorum canım bugün öğleden sonra başladı yarın gidicem doktora bugün pazar malum gittimde sadece iğne yaptılar progesteron iğnesi. zaten değerim daha çok küçüktü 8.78 di muhtemelen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…