Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ikiz olabilir mi değerin baya artmışki 7-8 haftalık demişler böyle bi kaç forumda okudum çok artan değerlerde ikiz bebişşleri

Kızlar ilk kez gidicem doktora alttan muayene şart ona hazırloyorum kendimi
Bide zeynep kamilde ilk gidişte hsg smear testi falan da istiyorlarmış yoksa tedaviye başlanmıyormuş

B BUSR4 çok sevindim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin kuzum çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah
İnşallah canım inşallah Canim sen sadece pik günümü değerlendirdin catlamayi falan degerkendrinmi
Kuzum 22-23 pikti sonra test yapmadım, sadece o iki gün yaptım ama büyük ihtimalle 24 te çatladı ilişki de 21,22,23,25,27,29 da oldu aralıkta, ben adetten sonraki günleri falan kaydetmediğim için sadece bu günler var takvimde
Sende iyiki varsın canımmmm çok teşekkür ederim
Canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin çok çok sevindim. Dertler gelip geçici mutlulukların hep baki olsun. Darısı tüm isteyenlere
Amin çok teşekkür ederim canım
Kuzucummm çok teşekkür ederim aminnn

Eveettt, güzel anne adayımız. Gelelim günün anlam ve önem veren sorusuna tabikide önceliğimiz hepimizin sağlıklı bir evlat getirmek dünyaya ama içimizde azda olsa bir istek vardır kız veya erkek diye, sen hangisinin olmasini istiyorsun ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…