- 13 Mart 2019
- 16.331
- 64.168
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.221
Iyiyizz canim sen nasılsınKızlar selamlar nasılsınızz
Canım ikiz olabilir mi değerin baya artmışki 7-8 haftalık demişler böyle bi kaç forumda okudum çok artan değerlerde ikiz bebişşleriKızlar ben bişey sorucam yaa gectiğimiz pazartesi kadın doğumda kan verdim sonuc guzeldi 4 haftalık dedi persembe gunu sağlık ocagına gittim beta hcg arttımı diye saglıklımı diye o sonucta cok guzel ama aklıma takılan su sağlık ocagında 7 8 haftalık dediler eger öyle olsa kadın doğumdaki ultrasonda neden gözükmedi kese ben hangisine itibar etmeliyim anlamadım kafam karıştı bide tarih verdiler 20 agustosta dogacakmış
Sende test yapmadin umut varSenim cizgi çıkmıştı umut var
Minanur kuzum
Iyiyizz canim sen nasılsın
İyi düşün iyi olsun cnm inşallah olurbilmiyorum canım bugün öğleden sonra başladı yarın gidicem doktora bugün pazar malum gittimde sadece iğne yaptılar progesteron iğnesi. zaten değerim daha çok küçüktü 8.78 di muhtemelen olmadı
Yaaaaa çok güzellll. Adıyla büyüsün prensesMinanur kuzum
Amin kuzum çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah
Kuzum 22-23 pikti sonra test yapmadım, sadece o iki gün yaptım ama büyük ihtimalle 24 te çatladı ilişki de 21,22,23,25,27,29 da oldu aralıkta, ben adetten sonraki günleri falan kaydetmediğim için sadece bu günler var takvimdeİnşallah canım inşallahCanim sen sadece pik günümü değerlendirdin catlamayi falan degerkendrinmi
Sende iyiki varsın canımmmm çok teşekkür ederimKızlaaaar bugün hiç giremedim
Girer girmez tüm sayfaları okudum ve çoook mutlu oldum yaaa süpersiniz kızlaaar Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip etsin B BUSR4 veMY MIRACLE
Okadar mutlu oldumki anlatamam
özellikle canımMY MIRACLE gözlerim doluyor şuan bile eşinle sana artık ne güzel bambaşka mutlu bir hayat getirecek bebeğiniz şükürler olsun olmayanları olduran Allahımıza
canım B BUSR4 sen bizim uğurumuzsun, iyi ki gelmişim içten insanların olduğu bu uğurlu güzel topiğe, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
iyi ki varsınız kızlar, hepinizi çok seviyorum
Amin çok teşekkür ederim canımCanım benim Allah kucağına almayı nasip etsin çok çok sevindim. Dertler gelip geçici mutlulukların hep baki olsun.Darısı tüm isteyenlere
Kuzucummm çok teşekkür ederim aminnnAllahımmmmmmm ne güzel bir haber buRABBİM sağsalim kucağına almayı nasip etsin bitanem inşallah 9ayı çok güzel hatırlarsın bebeğine kavuşırsun sorunsuz
çok çok sevindim senin adına inşallah darısı güzel kızlarımıza
Hadi bakalım canım inşaallah gerek kalmazBu tarz sitelerde bana daha mantıklı geliyor sabah test yapayım da duruma göre sipariş geçicem
Eveettt, güzel anne adayımız. Gelelim günün anlam ve önem veren sorusunaAmin kuzum çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah
Kuzum 22-23 pikti sonra test yapmadım, sadece o iki gün yaptım ama büyük ihtimalle 24 te çatladı ilişki de 21,22,23,25,27,29 da oldu aralıkta, ben adetten sonraki günleri falan kaydetmediğim için sadece bu günler var takvimde
Sende iyiki varsın canımmmm çok teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim canım
Kuzucummm çok teşekkür ederim aminnn
Olmadım olucak gbiyim kasık agrım var ama işte gelen gelmiyor geçen ay geciktim belki bu ayda geçikirimB Babygirl16 merhaba son durum paylaştınız mı
Sanmiyorum kuzum kanama normal kanama yani belim ve kasiklarimda agri varİyi düşün iyi olsun cnm inşallah olur
Bugun yaptim negativSende test yapmadin umut var❤
Ne için gidionBende iyiyim çok şükür önümüzde hafta doktora gidicem biraz heyecanlıyım
Hiç soylemion didosBugun yaptim negativ
İğne de yapmıslar kuzum tutunur bebişin inşallah kötü düşünme lütfen birçok kişinin kanamalı oluyor hep okuyoruz burda.. Bişey olmıcak inşallahhSanmiyorum kuzum kanama normal kanama yani belim ve kasiklarimda agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?