Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk kez gidicem doktora alttan muayene şart ona hazırloyorum kendimi
Bide zeynep kamilde ilk gidişte hsg smear testi falan da istiyorlarmış yoksa tedaviye başlanmıyormuş
İlk gidişte mi? herkese aynı şekldemi oluyomuş? Hsg benim bildiğim bir sene ve fazlası gebelik elde edilemezse çekiliyor; benim 1.5 sene olmaynca çektirdim geçtiğmz kasımda.

çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız

MY MIRACLE 1 Ocak
Luniss 1 Ocak
Emotioonnn 3 Ocak
@cypriska3 Ocak
MoonfacedMom 4 Ocak
@Tubaa95334 Ocak
@Tatlı mucize4 Ocak
Nrarslnn 5 Ocak
@Ipek80065 Ocak
kartalice28 5 Ocak
hiranur3419 5 Ocak
B BUSR4 6 Ocak
G Glrbrk 6 Ocak
eylul801 6 Ocak
Katinaninelindemakasi35 6 Ocak
seniseviyorum- 7 Ocak
G gizsiz 8 Ocak
Esell 8 Ocak
nurchun 8 Ocak
Masalsu01 8 Ocak
K Kanaryaaa 8 Ocak
D1DEM 9 Ocak
U UykucuPanda18 9 Ocak
@artova9 Ocak
P Papatyaa90 9 Ocak
R Rainbow3461 9 Ocak
@glshtnc10 Ocak
S Sevda Masal 10 Ocak
rosebatum 10 Ocak
O Oguzek 10 Ocak
A Ayse denz 11 Ocak
Kurabiyem1 11 Ocak
11limon11 14 Ocak
RSHN 15 Ocak
@Yildiz2319 Ocak
Carmen_ 19 Ocak
livelong 19 Ocak
Mucize84 19 Ocak
@Bet270820 Ocak
Zeze92 20 Ocak
G Gamgam2506 20 Ocak
Duygulu14 20 Ocak
@Yildem21 Ocak
C cilekliturtam34 21 Ocak
hilaalaa 22 Ocak
@Denizrsy23 Ocak
@Minyongu23 Ocak
merosssss 24 Ocak
E Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak
ilseng 24 Ocak
Y Yillldizzz 25 Ocak
Derya Leia 29 Ocak
D Dijlej 30 Ocak
A Ashne 31 Ocak
Minnosella098 1 Şubat
Kumsallltanem 2 Şubat
sardunya58
S Smrolcy 29 Aralık
D Dilos06 31 Aralık
Ah busracım çok çok sevindim sağ sağlam al kucağına canımmmm B BUSR4 Darısı tüm isteyenlere olsun insallah

İlk gidişte mi? herkese aynı şekldemi oluyomuş? Hsg benim bildiğim bir sene ve fazlası gebelik elde edilemezse çekiliyor; benim 1.5 sene olmaynca çektirdim geçtiğmz kasımda.

Bende öyle biliyorım ama burda bi konu açtım zeynepkamile gidenelr öyle söylüyor bende biraz gerildim açıkçası

Cnm merhaba benimde düsüklerim oldu sonra dış gebelik tek tüp alındı derken tek tüp kaldım 1 yıldır benimde olmuyor nasıl bi yol izliyorsunuz ?

Canım bende ilk kez gidicem doktora
Evlendik 8 ay kadar doğal yolla korunduk
1 senedir korunmuyoruz ama hamile kalamadım malesef neden kalamadım diye gidicem adetin 3.günü yada 2.günü hormon tahlili vereceği net biliyorum ama bakalım doktor başka neler isteyecek bu arada sanada çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebelik oluşır ve yavruna kavuşursun

Mere de Zeyd kuzum.seninde kanaman vardi ya nasildi sende cok endiselenmistin tutundu bebis sana MY MIRACLE bi konusun birlikde
Tabi canım bana valla o kadar umutsuz konuşmuşlardı ki her gittiğimde kürtaja hazırlıklı gidiyordum çok şükür Rabbim istesin yeter o izin verdikten sonra kanamaları Boşvermek lazım

Kizlar canlarım benim adetim 30 Aralık'ta bitti 3-4-5 Ocak arası yumurtlama çatlama oldu 2 Ocak ve 4 Ocak ilişki oldu ama canımı sıkan bişey başladı yine bende normalde adete 10 gün kala göğüslerim de hassasiyet başlardı ama bende bugün başladı goguslerde hassasiyet basladimi tamam bende umut kalmıyor iki haftaya adet geliyor artık alıştım buna adetten 10- 12 gün önce hassaslasmasina ama bu ay çok erken başladı neden acaba aranızda fikri olan varmı benim yumurtalarim mi kalitesiz acaba inanın bakıyorum araştırıyorum bulamiyorum

bilmiyorum canım bugün öğleden sonra başladı yarın gidicem doktora bugün pazar malum gittimde sadece iğne yaptılar progesteron iğnesi. zaten değerim daha çok küçüktü 8.78 di muhtemelen olmadı
Ya hemen umutsuz konuşma ,Rabbim vermiş çok şükür inşallah uzunca ömür yazmıştır Bolca dinlen lutfen caninida sıkma ,yat uyu inşallah en kosa sürede geçer Bebişin sağlıkla büyür

Canım neden umutsuzluğa düşüyorsun hemen
Göğüs hassasiyeti ile öğrenen bir sürü hamile var
Bu bile en büyük belirti sayılıyor
Bende de hiç göğüs hassasiyeti yok normalde hep olurdu bende ona üzülüyorum
Bence sen bunu hiç takma çünkü göğüslerime dokunamıyodum diyen bir sürü gebe okudum ben forumda

Sorma Kuzum bu göğüs hassasiyeti basladimi bende umut filan hiç kalmıyor engel olamıyorum kendime çok sağolasın canım umut verdigin için

Sorma Kuzum bu göğüs hassasiyeti basladimi bende umut filan hiç kalmıyor engel olamıyorum kendime çok sağolasın canım umut verdigin için
Kuzum benimde gogusumdeki ağrı bugün azaldı sızlama var arada ama acısı gitti gibi çok sıkınca ucu aciyo bi tek bende kesildi die korkuyom nie gitti acimasini takma kuzum yumurtlama donemide oluyo zaten senin daha yeni bitiyor yumurtlama

Kızlae şimdi benim testlerden takip ettiğim kadarıyla 11 12 gün pik 13. Gün catlıyor şimdi ben 11. Güne kadar dursam hatta 11. Gün de dursam 12.gun tam pik yapıyor sonra 12 13 14 15 16 değerlendirsem sonda da gün aşırı değerlendirsem nasıl olur bilemedim ne yapmam gerektiğini kscırmak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…