- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.241
İlk gidişte mi?Kızlar ilk kez gidicem doktora alttan muayene şart ona hazırloyorum kendimi
Bide zeynep kamilde ilk gidişte hsg smear testi falan da istiyorlarmışyoksa tedaviye başlanmıyormuş
Kuzum iğneyi vuruldunya inşallah azalır kanamanSanmiyorum kuzum kanama normal kanama yani belim ve kasiklarimda agri var
Ne için gidion
| 1 Ocak |
| 1 Ocak |
| 3 Ocak |
@cypriska | 3 Ocak |
| 4 Ocak |
@Tubaa9533 | 4 Ocak |
@Tatlı mucize | 4 Ocak |
| 5 Ocak |
@Ipek8006 | 5 Ocak |
| 5 Ocak |
| 5 Ocak |
B BUSR4 | 6 Ocak |
G Glrbrk | 6 Ocak |
| 6 Ocak |
| 6 Ocak |
| 7 Ocak |
G gizsiz | 8 Ocak |
| 8 Ocak |
| 8 Ocak |
| 8 Ocak |
K Kanaryaaa | 8 Ocak |
| 9 Ocak |
U UykucuPanda18 | 9 Ocak |
@artova | 9 Ocak |
P Papatyaa90 | 9 Ocak |
R Rainbow3461 | 9 Ocak |
@glshtnc | 10 Ocak |
S Sevda Masal | 10 Ocak |
| 10 Ocak |
O Oguzek | 10 Ocak |
A Ayse denz | 11 Ocak |
| 11 Ocak |
| 14 Ocak |
| 15 Ocak |
@Yildiz23 | 19 Ocak |
| 19 Ocak |
| 19 Ocak |
| 19 Ocak |
@Bet2708 | 20 Ocak |
| 20 Ocak |
G Gamgam2506 | 20 Ocak |
| 20 Ocak |
@Yildem | 21 Ocak |
C cilekliturtam34 | 21 Ocak |
| 22 Ocak |
@Denizrsy | 23 Ocak |
@Minyongu | 23 Ocak |
| 24 Ocak |
E Ecemsuhasanahmet35 | 24 Ocak |
| 24 Ocak |
Y Yillldizzz | 25 Ocak |
| 29 Ocak |
D Dijlej | 30 Ocak |
A Ashne | 31 Ocak |
| 1 Şubat |
| 2 Şubat |
| |
S Smrolcy | 29 Aralık |
D Dilos06 | 31 Aralık |
Cnm merhaba benimde düsüklerim oldu sonra dış gebelik tek tüp alındı derken tek tüp kaldım 1 yıldır benimde olmuyor nasıl bi yol izliyorsunuz ?Bebeğimiz neden olmuyor diye
Bir sene denedik doldu senemiz bakalım hayırkısı inşallah
İlk gidişte mi?herkese aynı şekldemi oluyomuş? Hsg benim bildiğim bir sene ve fazlası gebelik elde edilemezse çekiliyor; benim 1.5 sene olmaynca çektirdim geçtiğmz kasımda.
Kana gidin diye gaz verirken bi baktim kendim gaza gelmisimHiç soylemion didos
Cnm merhaba benimde düsüklerim oldu sonra dış gebelik tek tüp alındı derken tek tüp kaldım 1 yıldır benimde olmuyor nasıl bi yol izliyorsunuz ?
Canım bende ilk kez gidicem doktora
Evlendik 8 ay kadar doğal yolla korunduk
1 senedir korunmuyoruz ama hamile kalamadım malesef neden kalamadım diye gidicem adetin 3.günü yada 2.günü hormon tahlili vereceği net biliyorum ama bakalım doktor başka neler isteyecek bu arada sanada çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebelik oluşır ve yavruna kavuşursun
[/QUOTE
Amin cnm hepimize insss
Tabi canım bana valla o kadar umutsuz konuşmuşlardı ki her gittiğimde kürtaja hazırlıklı gidiyordum çok şükür Rabbim istesin yeter o izin verdikten sonra kanamaları Boşvermek lazımMere de Zeyd kuzum.seninde kanaman vardi ya nasildi sende cok endiselenmistin tutundu bebis sana MY MIRACLE bi konusun birlikde
Ya hemen umutsuz konuşma ,Rabbim vermiş çok şükür inşallah uzunca ömür yazmıştırbilmiyorum canım bugün öğleden sonra başladı yarın gidicem doktora bugün pazar malum gittimde sadece iğne yaptılar progesteron iğnesi. zaten değerim daha çok küçüktü 8.78 di muhtemelen olmadı
Daha 4 gün var kuzum bellimi olur adet gelmezse öyle yap tekrar yada 1 gün öncesiBugun yaptim negativ
Kan mı verdin?Kana gidin diye gaz verirken bi baktim kendim gaza gelmisim
Canım neden umutsuzluğa düşüyorsun hemenKizlar canlarım benim adetim 30 Aralık'ta bitti 3-4-5 Ocak arası yumurtlama çatlama oldu 2 Ocak ve 4 Ocak ilişki oldu ama canımı sıkan bişey başladı yine bende normalde adete 10 gün kala göğüslerim de hassasiyet başlardı ama bende bugün başladı goguslerde hassasiyet basladimi tamam bende umut kalmıyor iki haftaya adet geliyor artık alıştım buna adetten 10- 12 gün önce hassaslasmasina ama bu ay çok erken başladı neden acaba aranızda fikri olan varmı benim yumurtalarim mi kalitesiz acaba inanın bakıyorum araştırıyorum bulamiyorum
Daha erken seninki idarrda çıkmazKana gidin diye gaz verirken bi baktim kendim gaza gelmisim
Sorma Kuzum bu göğüs hassasiyeti basladimi bende umut filan hiç kalmıyor engel olamıyorum kendimeCanım neden umutsuzluğa düşüyorsun hemen
Göğüs hassasiyeti ile öğrenen bir sürü hamile var
Bu bile en büyük belirti sayılıyor
Bende de hiç göğüs hassasiyeti yok normalde hep olurdu bende ona üzülüyorum
Bence sen bunu hiç takma çünkü göğüslerime dokunamıyodum diyen bir sürü gebe okudum ben forumda
Kuzum benimde gogusumdeki ağrı bugün azaldı sızlama var arada ama acısı gitti gibi çok sıkınca ucu aciyo bi tek bende kesildi die korkuyom nie gitti acimasini takma kuzum yumurtlama donemide oluyo zaten senin daha yeni bitiyor yumurtlamaSorma Kuzum bu göğüs hassasiyeti basladimi bende umut filan hiç kalmıyor engel olamıyorum kendimeçok sağolasın canım umut verdigin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?