Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım inşallah yumurtlamadan dolayı olmuştur inşallah adet iki hafta sonra gelmez inşallah o kadar çok dua ediyorum ki

Herkese merhaba :)
Birkaç aydır taaa 15 sene önceki mesajları bile okudum da bu platforma üye olacağım aklıma gelmezdi :) çok samimi bir ortam var burda :)
Kendimden bahsedeyim; 11 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz ve adetime 1 hafta var. Bakalım neler olacak :) umarım dileyen herkes sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olur :)

Tabi canım bana valla o kadar umutsuz konuşmuşlardı ki her gittiğimde kürtaja hazırlıklı gidiyordum çok şükür Rabbim istesin yeter o izin verdikten sonra kanamaları Boşvermek lazım
Bende diyorum da bakalim yarin randevusu varmis
Daha 4 gün var kuzum bellimi olur adet gelmezse öyle yap tekrar yada 1 gün öncesi
Bakalim kuzum ne cikcam
Kan mı verdin?
Ya bu ara güzel güzel sohbetlere katılamıyorum çok kötüyüm ,bulantılarda mahv ediyor beni
Kuzum sen dinlen bolca iyi ol bize yeter
Kiz yok ne kan vermesi yeminim var gitmem asla kan vermeye cift cizgi gormeden
Daha erken seninki idarrda çıkmaz
Aman cikmiyosa cikmasin bisi yok zaten ne cikcak

Ya kizlar size birşey sorcam benim 31 Aralık'ta çok az lekem gelmişti o gece ilsiki oldu eşim çok ısrar ettiği için sonra eder oldum ozmn faln içerde yumurta faln oluyormu acaba merak ettim bilen varmı

Önceden przvtf ile korunuyorduk. 2 aydın bıraktık. Kızlar adetime 1 hafta var. Sadece ateş basması oluyor ve kasığıma saniyelik ağrılar giriyor. Ama bazen. Bir de 1 haftadır baş ağrım oluyor

Bende diyorum da bakalim yarin randevusu varmis

Bakalim kuzum ne cikcam

Kuzum sen dinlen bolca iyi ol bize yeter
Kiz yok ne kan vermesi yeminim var gitmem asla kan vermeye cift cizgi gormeden

Aman cikmiyosa cikmasin bisi yok zaten ne cikcak
Bekleyip görelim kuzum inşallah gebisiz

Merhaba Canım hoşgeldin ❤
Inşallah bebisin seninledir kuzum
Daha çok yeni olmasada üzülme her ay yeni bir umut ❤
Amin kuzum inşallah

Hpsgeldin canım insallah bebiş vardır ama olmasa bile daha çok yeni burda yıllardır deneyenler var ben. De 9 aylık evliyim 4 aydır korunmuyoruz bakalım ne zaman nasip olucak insallah en yakın zamanda hayırlısıyla olur

Canım çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kuaçpına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin bebiş

Teşekkürler amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…