Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden Şubat? Bir şey kaçırdım galiba
Canım ben 16 Aralık'ta kürtaj oldum düşükten dolayı 2. Gebeligimdi ondan dolayı biraz ara vermem gerekiyor doktorum önerdi Sende hoşgeldin bu arada , inşallah hamilesindir bu ay tutunmustur minigin sana canimm

Canım ben 16 Aralık'ta kürtaj oldum düşükten dolayı 2. Gebeligimdi ondan dolayı biraz ara vermem gerekiyor doktorum önerdi Sende hoşgeldin bu arada , inşallah hamilesindir bu ay tutunmustur minigin sana canimm
Hmmm Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla olur isteyen herkesin hoşbulduk

İyi akşamlar kizlar ben artık çalışma falan yapmayacam bu ayda gitti zaten benim bebeğim olmayacak sinirlerim çok bozuk artık hiç birşey yapasim gelmiyor dokunsalar aglayacam o derecedeyim su an
Canım neden öyle diyorsun Allah büyük olur inşallah sen umudunu kesme asla çocuğun olmaz diyip mucize bir şekilde çocukları olan var sen dua et çok düşünme Allaha bırak olur inşallah böyle düşünme oluruna bak çok stres yapınca olmuyor

Hmmm Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla olur isteyen herkesin ❣ hoşbulduk
Amin canım inşallah çok sağol :) Olur Allah'ın izniyle ya bakalım nasip değilmiş Şubat'ta tekrar başlıcam denemelere Allah'ın izniyle öyle işte yaşın kaçtı bu arada cnmm

Soylendigi gibi yapiyorum testimi saat 4 te ve en az 2 saat onceden sivi alimini kesiyorum
Kuzum bende anlam veremiyorum valla ne desem bilemedim inanki ya testlerde sorun var yada yumurtlamada ama adet oldunmu 14 gun geriye sayarsin yumurtanin catladigi gun olur ozaman anlariz testemi bisi var diye
Ya kizlar size birşey sorcam benim 31 Aralık'ta çok az lekem gelmişti o gece ilsiki oldu eşim çok ısrar ettiği için sonra eder oldum ozmn faln içerde yumurta faln oluyormu acaba merak ettim bilen varmı
Evet oluyomus kuzum ondan adetin hemennsonrasina hamile kalan cok oluyo
Işte bende onu sordum kullananlara boyle sonuclar cikmasi normalmi ben git gide biraz daha koyulasicak diye bildigim icin acaba bi sorunmu var dedim cunku benim sonucum tam koyulasicak derken git gide dahada siliklesmeye basladi
Tuaf bi durum

İyi akşamlar kizlar ben artık çalışma falan yapmayacam bu ayda gitti zaten benim bebeğim olmayacak sinirlerim çok bozuk artık hiç birşey yapasim gelmiyor dokunsalar aglayacam o derecedeyim su an
Sen daha once hamile kalmamismiydin? Niyr olmicakmis ay sinirlendirme beni

İyi akşamlar kızlar nasılsıniz ben uzun zamandır giremedim teyzem yogun bakıma oldugu için koye flan geldim iyisinizdir inşallah galıba hamıle arkadslarımiz varmiş Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah

Iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin ❤
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifalar versin
Amin kuzum insallah amin

Canım niye öyle diyorsun ya sen herkese.moral verirdin şimdi neden kendin böyle düşünür oldun daha bismillah dur biraz olur Allah'ın izniyle herşeyin bir zamanı vardır rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği hem bı söz varya her nasip vaktine esirdir senin minik.mucizende elbet bir gün gelecek kuzum üzme sıkma canını sakın herşey Allah'tan unutma canimm hem.kac yıllarca çocuğu olmayıp sonradan olanları görüyoruz sakın kendini kötüye dusundurme moralini hep yüksek tut kuzum olcak inşallah seninde çift çizginin görcez daha burda

Kıyamam ya. İnsanoğluyuz bazen sabrımız sona geliyor ve omzumuzu düşürüyoruz bakıyoruz ki çok yorulmuşuz ve işte o anda bir kapı açılıveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…