- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.301
Canım seni çok iyi anlıyorum pek çok kez aynı duruma düştüm çünkü; insan pes ediyor bir süre sonra haklısın. Ne kdrdır deniyorsunuz istiyorsunuz bilmiyorum ama bizim 1.5 - 2 seneye yaklaşıyoruz ve sebepsiz... ben de artk kendimi yıpratmayı bıraktım oluruna bıraktım ama asla umutsuz da değilim; sen de olma.İyi akşamlar kizlar ben artık çalışma falan yapmayacam bu ayda gitti zaten benim bebeğim olmayacak sinirlerim çok bozuk artık hiç birşey yapasim gelmiyor dokunsalar aglayacam o derecedeyim su an
Canım sen nasıl odun bu arada geçti mi biraz sinirin stresinIyi diyelim iyi olsun sen nasilsin ❤
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifalar versin
Amin kuzum insallah amin❤
Ben aslen malatyaliyim ama İstanbul da yaşıyorumYo problem değil samsunluyum:) sen
Canım neden öyle diyorsun Allah büyük olur inşallah sen umudunu kesme asla çocuğun olmaz diyip mucize bir şekilde çocukları olan var sen dua et çok düşünme Allaha bırak olur inşallah böyle düşünme oluruna bak çok stres yapınca olmuyor ♥
Kizlar Allah aşkına tek başıma nasıl hamile kalayım bu ay benimkine ne olmuş bilmiyorum zorla ilişkiye giriyor bugünde yapmamız lazım dedim başladık afedersiniz boşalma olmadı bıraktı ne oldu nie olmuyor stresli misin halen mi yoegunsun dedim bilmiyorum diyor her ay iğne yapıyorum ben daha zor şartlar altındayım neyin stresi altinda bilmiyorumSen daha once hamile kalmamismiydin? Niyr olmicakmis ay sinirlendirme beni
Cümlemizden kuzum insallah AminAllah razı olsun kuzum kimler hamıle bakalm
Amin kuzum insallah önce kanda görelim biz sonrası gelir inşallahMY MIRACLE eylul801 R Rainbow3461
Kızlar tebrik ederim sizi çok sevindim şimdi haberim oldu giremiyordum pek sağ sağlım kuçağanıza alırsınız inşallah bebişkerinizi sağlıklı ilerler inşallah
Aynısını her ay bende düşünüyorum canım hatta adet olunca iki saat aglıyorum bu ay eşim yumurtlama gününde şehir dışına gitti aklıma gledikce hala sinirleniyorum.. Ama elimizden bişey gelmiyor maalesef sabredicez vakti zamanı var demek ki dahaİyi akşamlar kizlar ben artık çalışma falan yapmayacam bu ayda gitti zaten benim bebeğim olmayacak sinirlerim çok bozuk artık hiç birşey yapasim gelmiyor dokunsalar aglayacam o derecedeyim su an
Cokkk sevındım yaa çok şükürCümlemizden kuzum insallah Amin❤
B BUSR4MY MIRACLE gebe
Ben ve eylülünde testlerimiz silik kuzum kan verince kesinleşecek ben salı eylül pazartesi vericek inşallah bizde kanda görebiliriz❤
Belki görev gibi olarak olduğundan odaklanamıyodur cnm, gerçi hangimizin öyle olmuyor ki denerken mecbur görev gibi oluyor zaten cinsellik... gerçekten çocuk istiyor mu peki eşin eminsin dmiKizlar Allah aşkına tek başıma nasıl hamile kalayım bu ay benimkine ne olmuş bilmiyorum zorla ilişkiye giriyor bugünde yapmamız lazım dedim başladık afedersiniz boşalma olmadı bıraktı ne oldu nie olmuyor stresli misin halen mi yoegunsun dedim bilmiyorum diyor her ay iğne yapıyorum ben daha zor şartlar altındayım neyin stresi altinda bilmiyorum
Geçmiş olsun cnm iyiyiz çok şükür topik çok.ugurlu masallah hamişlerrr çoğalıyor sıra sizde inşallahhhhİyi akşamlar kızlar nasılsıniz ben uzun zamandır giremedim teyzem yogun bakıma oldugu için koye flan geldim iyisinizdir inşallah galıba hamıle arkadslarımiz varmiş Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah
Ne olursa olsun karşılıklı birbirinizi anlamanız lazım. Bizler nasıl anlaşılmayı bekliyorsak eşimize de o ölçüde anlayış göstermeliyiz. En azından bu ay hem psikolojik hem bedenen biraz rahat bıraksanız kendinizi? Başka şeylere odaklansanız? Eminim işe yaratacaktırKizlar Allah aşkına tek başıma nasıl hamile kalayım bu ay benimkine ne olmuş bilmiyorum zorla ilişkiye giriyor bugünde yapmamız lazım dedim başladık afedersiniz boşalma olmadı bıraktı ne oldu nie olmuyor stresli misin halen mi yoegunsun dedim bilmiyorum diyor her ay iğne yapıyorum ben daha zor şartlar altındayım neyin stresi altinda bilmiyorum
Kuzum aynisi bende de oldu sadece 2 gun pil gunu yaptik okadar catlama gunu naptim. Nettim yok istemiyom dedi bende ogundem beri 1 kere iliskiye girdim cok sinirlerimi bozdu diye ve benimkide yoruldugu zamaj bosalamiyo malesef daha gecen gun 1 yaptik evdeydik 2yi istedi cokda istekliydi olmadi sinirlendim aklima geliyo stres oluyorum korkuyorum diye ustune gitme daha kotu olur korkudan dahha cok yapamaz yoksaKizlar Allah aşkına tek başıma nasıl hamile kalayım bu ay benimkine ne olmuş bilmiyorum zorla ilişkiye giriyor bugünde yapmamız lazım dedim başladık afedersiniz boşalma olmadı bıraktı ne oldu nie olmuyor stresli misin halen mi yoegunsun dedim bilmiyorum diyor her ay iğne yapıyorum ben daha zor şartlar altındayım neyin stresi altinda bilmiyorum
Doğru diyorsun tabi benim kuzenimin kocasıda hiç ilişkiye girmiyor adetten sonra ilişki olması lazım diyormuş hayır diyip yapmıyormuş oda. İnşallah birgün olur tek ilişkiyle bile olur strese girmeyinKizlar Allah aşkına tek başıma nasıl hamile kalayım bu ay benimkine ne olmuş bilmiyorum zorla ilişkiye giriyor bugünde yapmamız lazım dedim başladık afedersiniz boşalma olmadı bıraktı ne oldu nie olmuyor stresli misin halen mi yoegunsun dedim bilmiyorum diyor her ay iğne yapıyorum ben daha zor şartlar altındayım neyin stresi altinda bilmiyorum
İnşallah görürsün canım çok sevindim senin adına iyi düşün iyi olsun inşallah. Vardır inşallah bebişşşAmin kuzum insallah önce kanda görelim biz sonrası gelir inşallah❤ Aminnnn
Canım niye öyle diyorsun ya sen herkese.moral verirdin şimdi neden kendin böyle düşünür oldun daha bismillah dur biraz olur Allah'ın izniyle herşeyin bir zamanı vardır rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği hem bı söz varya her nasip vaktine esirdir senin minik.mucizende elbet bir gün gelecek kuzum üzme sıkma canını sakın herşey Allah'tan unutma canimm hem.kac yıllarca çocuğu olmayıp sonradan olanları görüyoruz sakın kendini kötüye dusundurme moralini hep yüksek tut kuzum olcak inşallah seninde çift çizginin görcez daha burda
Kıyamam ya. İnsanoğluyuz bazen sabrımız sona geliyor ve omzumuzu düşürüyoruz bakıyoruz ki çok yorulmuşuz ve işte o anda bir kapı açılıveriyor
Canım seni çok iyi anlıyorum pek çok kez aynı duruma düştüm çünkü; insan pes ediyor bir süre sonra haklısın. Ne kdrdır deniyorsunuz istiyorsunuz bilmiyorum ama bizim 1.5 - 2 seneye yaklaşıyoruz ve sebepsiz... ben de artk kendimi yıpratmayı bıraktım oluruna bıraktım ama asla umutsuz da değilim; sen de olma.
Kizlar çok şükür inancımı hiç bir zman kaybetmedim kürtaj olduğumda bile bi kere neden ben diye isyan etmedim hemen pes eden biri de degilimdir ama eşim böyle isteksiz davranınca zorla oluyor hissine kapılıyorum ve ona yaklasasim gelmiyor hele bu ay çileden çıktım resmen bugünde tastim artık kafam allak bullak tedavi olmak bile istemiyorum bu ay da gitti artıkAynısını her ay bende düşünüyorum canım hatta adet olunca iki saat aglıyorum bu ay eşim yumurtlama gününde şehir dışına gitti aklıma gledikce hala sinirleniyorum.. Ama elimizden bişey gelmiyor maalesef sabredicez vakti zamanı var demek ki dahaelimizden geleni bu ay da yapalım gerisi Rabbim in takdiri.. Dünya ile iletişimi kesmek istiyorum bazen ben de.. Sonra çok şükür saglıgımız yerinde elbet olur bir gün diyorum.. Yola devam üzme kendini hepimiz aynı durumdayız
Geçti kuzum çok şükür iyiyim ❤Canım sen nasıl odun bu arada geçti mi biraz sinirin stresin
Inşallah kandada cikar kuzum çok sağol bitanemCokkk sevındım yaa çok şükürAllahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin
Saol canim teşekkür ederim ben yarın kan vercem ozaman Belli olcak kuzum dua et bizim için de kan sonuçlarımiz guxel çıksın şimdiden heycanlı yim sabah kan vercemMY MIRACLE eylul801 R Rainbow3461
Kızlar tebrik ederim sizi çok sevindim şimdi haberim oldu giremiyordum pek sağ sağlım kuçağanıza alırsınız inşallah bebişkerinizi sağlıklı ilerler inşallah ♥
Amin kuzum insallah amin insallahhhh❤İnşallah görürsün canım çok sevindim senin adına iyi düşün iyi olsun inşallah. Vardır inşallah bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?