- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.321
Teşekkür ederim canim testte 4 gün önce silik gördüm yarın kan vercem inşallah kan da da güzel sonuçlar alırım canim
Canım hamileliktendir inşallah az daha dayan bakalm kuzum yerleştiği için belki agriyordurr.boyle kuzucuk yoruyor şimdidenGeçti kuzum çok şükür iyiyim ❤ama ağrılar var adet sancısı gibi 8 9 gündür böyle dünden beri daha yoğun gibi ama rahmim kasiklarim yanıyor iğne batıyor sanki şişlik hissi var alt karnimda oluyor ara ara adet gibi aynı yani çok sağol bitanem sen nasılsın ❤
Ay canım benim inşallah güzel sonuç alırsın ederim tabi ki inşallah hamişsindir iyi düşün iyi olsun inşallah benide etiketle canım yoksa kaçırıyorumSaol canim teşekkür ederim ben yarın kan vercem ozaman Belli olcak kuzum dua et bizim için de kan sonuçlarımiz guxel çıksın şimdiden heycanlı yim sabah kan vercem
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum benide etiketle kaçırıyorum yoksa merak ederimAmin kuzum insallah amin insallahhhh❤çok sağol kuzummm
Canım benim yaa sende üzülüyorsun yipraniyorsn tabiki zor bir süreç ama erkekler biraz daha hassas sanırım bu konuda olaya farklı bakıyorlar sanki kendilerini eksik gibi mı hissediyorlar bilmiyorum :/ Canım bu ayda öylesine deneseniz kafanıza göre hani takip fln olmadan sadece canıniz istediğinde olmaz mı kuzum ??Kizlar çok şükür inancımı hiç bir zman kaybetmedim kürtaj olduğumda bile bi kere neden ben diye isyan etmedim hemen pes eden biri de degilimdir ama eşim böyle isteksiz davranınca zorla oluyor hissine kapılıyorum ve ona yaklasasim gelmiyor hele bu ay çileden çıktım resmen bugünde tastim artık kafam allak bullak tedavi olmak bile istemiyorum bu ay da gitti artık
Inşallah kuzum Amin bebisten olsunda ben çekerim sıkıntı yok raziyimCanım hamileliktendir inşallah az daha dayan bakalm kuzum yerleştiği için belki agriyordurr.boyle kuzucuk yoruyor şimdidenbende daha iyiyim şükür oğlum.biraz daha iyileşti bugün inşallah öyle 1 hafta düzgün 1 hafta hasta ilerliyoruz bakalım.nereye kdr bu kış böyle olcak sanırım
Normalde öyle değildir görev gibi algilamaz o ve öyle çocuk yapalım diye olmaz elimden gelen herşeyi yaparim. Evet çok istiyor kaybimizdan sonra daha çok istemeye başladı hatta onda sıkıntı yok ama işteBelki görev gibi olarak olduğundan odaklanamıyodur cnm, gerçi hangimizin öyle olmuyor ki denerken mecbur görev gibi oluyor zaten cinsellik... gerçekten çocuk istiyor mu peki eşin eminsin dmi
Yok ben öyle kendimi çok strese sokmam onu da sokmam ya biraz yorulunca herşeyi bosveriyor sanki ben tek çabalıyorum hissine kapılıyorum bu seferde benim sevkim kırılıyorNe olursa olsun karşılıklı birbirinizi anlamanız lazım. Bizler nasıl anlaşılmayı bekliyorsak eşimize de o ölçüde anlayış göstermeliyiz. En azından bu ay hem psikolojik hem bedenen biraz rahat bıraksanız kendinizi? Başka şeylere odaklansanız? Eminim işe yaratacaktır
Bende öyle olacam anlaşılan yaklaşmak bile istemiyorum artık yeminle vala aman ona bişey olmasın diye herşeye katlandim su an hiç onu düşünmek dahi istemiyorum dönmüş arkasını yatmış ne bir konuşma ne bişey yokKuzum aynisi bende de oldu sadece 2 gun pil gunu yaptik okadar catlama gunu naptim. Nettim yok istemiyom dedi bende ogundem beri 1 kere iliskiye girdim cok sinirlerimi bozdu diye ve benimkide yoruldugu zamaj bosalamiyo malesef daha gecen gun 1 yaptik evdeydik 2yi istedi cokda istekliydi olmadi sinirlendim aklima geliyo stres oluyorum korkuyorum diye ustune gitme daha kotu olur korkudan dahha cok yapamaz yoksa
Tamam kuzum mutlaka ❤ Amin insallahhhhGüzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum benide etiketle kaçırıyorum yoksa merak ederim
Canım bende picos ve yumurta tembelliği var klomen tedavisi oluyorum hiç bişey yapmayıp kendi haline bıraksam şansım çok çok çok az bı ihtimalCanım benim yaa sende üzülüyorsun yipraniyorsn tabiki zor bir süreç ama erkekler biraz daha hassas sanırım bu konuda olaya farklı bakıyorlar sanki kendilerini eksik gibi mı hissediyorlar bilmiyorum :/ Canım bu ayda öylesine deneseniz kafanıza göre hani takip fln olmadan sadece canıniz istediğinde olmaz mı kuzum ??
Kizlar Allah aşkına tek başıma nasıl hamile kalayım bu ay benimkine ne olmuş bilmiyorum zorla ilişkiye giriyor bugünde yapmamız lazım dedim başladık afedersiniz boşalma olmadı bıraktı ne oldu nie olmuyor stresli misin halen mi yoegunsun dedim bilmiyorum diyor her ay iğne yapıyorum ben daha zor şartlar altındayım neyin stresi altinda bilmiyorum
Kuzum biiraz ceza ver aynenNormalde öyle değildir görev gibi algilamaz o ve öyle çocuk yapalım diye olmaz elimden gelen herşeyi yaparim. Evet çok istiyor kaybimizdan sonra daha çok istemeye başladı hatta onda sıkıntı yok ama işte
Yok ben öyle kendimi çok strese sokmam onu da sokmam ya biraz yorulunca herşeyi bosveriyor sanki ben tek çabalıyorum hissine kapılıyorum bu seferde benim sevkim kırılıyor
Bende öyle olacam anlaşılan yaklaşmak bile istemiyorum artık yeminle vala aman ona bişey olmasın diye herşeye katlandim su an hiç onu düşünmek dahi istemiyorum dönmüş arkasını yatmış ne bir konuşma ne bişey yok
Onun keyfine göre de yapsam günleri kaçırmış oluyorum zaten çatlatma iğnesi yapıyorum iki günlük bı şansım oluyor o iki gundede onun keyfi gelmese boşuna vücuduma hormon almış oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum hiçcanım bazen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bak gerçekten kendini sakın üzme
Erkeklerin erekte olması , boşalması , tamamen hipofiz bezleriyle ilgiliymiş ve stres altında ne yazıkki bunlarda sorun yaşanıyormuş
Hatta stres altında boşalan erkeklerin sperm sayı ve kalitelerinde bile çok fazla düşüş oluyormuş
O yüzden bi de onun tarafından bakmaya da çalış, düşünsene işin en büyük kısmı onda ve stres altında
O yüzden karşılıklı anlayış içinde olmamız lazım
Eskiden bende ne kavgalar ederdim o anlarda ama anladımki rahat olmayınca malesef hep yaşıyoruz bunları böyle zamanlarda
İşte biz kadınlar da bi bırakabilsek bu stresi , ama bunu yapmak da çok zor
İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzum bu durumunuz , ama yanlız değilsin gerçekten , burada büyük çoğunluğumuz arada yaşıyoruz bunları
Sağol cnm ya çok hastalanan bı bebek yıpratıyor insanı ciddenInşallah kuzum Amin bebisten olsunda ben çekerim sıkıntı yok raziyim❤
Amin kuzum insallah hep iyi olsun paşa çok geçmiş olsun❤
Yaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey istediğin gibi ilerler canım benim inan çok sevindimCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakındanD1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
@MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak U UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak R Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak G Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Zaten tersim pistir zorla beni o duruma getiriyor daha adet olana kadar yapmam sonrada annem babam gelecek iki hafta kalacak bende onlar varkende yapmam ne b.k yiyorsa yesinKuzum biiraz ceza ver aynensonra bak nasil istiyo bem yumurtlamaya 1 hafta kala baslicam iliskiyi kesmeye sonra 3 4 gun yapabilsin en azindan
Hmm anladım canım yinede belli olmaz herşey olabilir hıc.olumsuz düşünmeCanım bende picos ve yumurta tembelliği var klomen tedavisi oluyorum hiç bişey yapmayıp kendi haline bıraksam şansım çok çok çok az bı ihtimal
Onun acısından da düşün canım benım o da üzülüyordur eminim zamana bırak çok gitme üstüne o tıpış tıpış gelicek sana emin olKizlar çok şükür inancımı hiç bir zman kaybetmedim kürtaj olduğumda bile bi kere neden ben diye isyan etmedim hemen pes eden biri de degilimdir ama eşim böyle isteksiz davranınca zorla oluyor hissine kapılıyorum ve ona yaklasasim gelmiyor hele bu ay çileden çıktım resmen bugünde tastim artık kafam allak bullak tedavi olmak bile istemiyorum bu ay da gitti artık
Canım sen bilirsin bari yumurtlama günlerini kaçırma kuzumZaten tersim pistir zorla beni o duruma getiriyor daha adet olana kadar yapmam sonrada annem babam gelecek iki hafta kalacak bende onlar varkende yapmam ne b.k yiyorsa yesin
Var zaten canım hep giyiniyorum ilişkide sıkıntımız yok onun dışında bile kapalı biriyim ama evin içinde çok seksi giyiniyorum nie böyle yaptığını bilmiyorum iletişim kuramiyorumHmm anladım canım yinede belli olmaz herşey olabilir hıc.olumsuz düşünmeyani napabilirsin ki acaba nasıl.desem ki eşini etkilemek için güzel gecelik takımları falan alıp giysen renk katmış olurmusun acaba
Kız evin içinde sürekli seksi giyinme; normalleşmesin. Arada sırada giyinVar zaten canım hep giyiniyorum ilişkide sıkıntımız yok onun dışında bile kapalı biriyim ama evin içinde çok seksi giyiniyorum nie böyle yaptığını bilmiyorum iletişim kuramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?