Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hamileliktendir inşallah az daha dayan bakalm kuzum yerleştiği için belki agriyordurr.boyle kuzucuk yoruyor şimdiden bende daha iyiyim şükür oğlum.biraz daha iyileşti bugün inşallah öyle 1 hafta düzgün 1 hafta hasta ilerliyoruz bakalım.nereye kdr bu kış böyle olcak sanırım

Saol canim teşekkür ederim ben yarın kan vercem ozaman Belli olcak kuzum dua et bizim için de kan sonuçlarımiz guxel çıksın şimdiden heycanlı yim sabah kan vercem
Ay canım benim inşallah güzel sonuç alırsın ederim tabi ki inşallah hamişsindir iyi düşün iyi olsun inşallah benide etiketle canım yoksa kaçırıyorum

Canım benim yaa sende üzülüyorsun yipraniyorsn tabiki zor bir süreç ama erkekler biraz daha hassas sanırım bu konuda olaya farklı bakıyorlar sanki kendilerini eksik gibi mı hissediyorlar bilmiyorum :/ Canım bu ayda öylesine deneseniz kafanıza göre hani takip fln olmadan sadece canıniz istediğinde olmaz mı kuzum ??

Inşallah kuzum Amin bebisten olsunda ben çekerim sıkıntı yok raziyim
Amin kuzum insallah hep iyi olsun paşa çok geçmiş olsun

Belki görev gibi olarak olduğundan odaklanamıyodur cnm, gerçi hangimizin öyle olmuyor ki denerken mecbur görev gibi oluyor zaten cinsellik... gerçekten çocuk istiyor mu peki eşin eminsin dmi
Normalde öyle değildir görev gibi algilamaz o ve öyle çocuk yapalım diye olmaz elimden gelen herşeyi yaparim. Evet çok istiyor kaybimizdan sonra daha çok istemeye başladı hatta onda sıkıntı yok ama işte
Yok ben öyle kendimi çok strese sokmam onu da sokmam ya biraz yorulunca herşeyi bosveriyor sanki ben tek çabalıyorum hissine kapılıyorum bu seferde benim sevkim kırılıyor
Bende öyle olacam anlaşılan yaklaşmak bile istemiyorum artık yeminle vala aman ona bişey olmasın diye herşeye katlandim su an hiç onu düşünmek dahi istemiyorum dönmüş arkasını yatmış ne bir konuşma ne bişey yok

Canım bende picos ve yumurta tembelliği var klomen tedavisi oluyorum hiç bişey yapmayıp kendi haline bıraksam şansım çok çok çok az bı ihtimal

canım bazen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bak gerçekten kendini sakın üzme
Erkeklerin erekte olması , boşalması , tamamen hipofiz bezleriyle ilgiliymiş ve stres altında ne yazıkki bunlarda sorun yaşanıyormuş
Hatta stres altında boşalan erkeklerin sperm sayı ve kalitelerinde bile çok fazla düşüş oluyormuş
O yüzden bi de onun tarafından bakmaya da çalış, düşünsene işin en büyük kısmı onda ve stres altında
O yüzden karşılıklı anlayış içinde olmamız lazım
Eskiden bende ne kavgalar ederdim o anlarda ama anladımki rahat olmayınca malesef hep yaşıyoruz bunları böyle zamanlarda
İşte biz kadınlar da bi bırakabilsek bu stresi , ama bunu yapmak da çok zor
İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzum bu durumunuz , ama yanlız değilsin gerçekten , burada büyük çoğunluğumuz arada yaşıyoruz bunları

Kuzum biiraz ceza ver aynen sonra bak nasil istiyo bem yumurtlamaya 1 hafta kala baslicam iliskiyi kesmeye sonra 3 4 gun yapabilsin en azindan

Onun keyfine göre de yapsam günleri kaçırmış oluyorum zaten çatlatma iğnesi yapıyorum iki günlük bı şansım oluyor o iki gundede onun keyfi gelmese boşuna vücuduma hormon almış oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum hiç

Inşallah kuzum Amin bebisten olsunda ben çekerim sıkıntı yok raziyim
Amin kuzum insallah hep iyi olsun paşa çok geçmiş olsun
Sağol cnm ya çok hastalanan bı bebek yıpratıyor insanı cidden ee nasıl gidiyor randevu salı günü sonuç hemen çıkar mı peki çarşambayı mı beklicez busefer birde ay sizden daha sabirsizim ben aaaa

Yaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey istediğin gibi ilerler canım benim inan çok sevindim

Kuzum biiraz ceza ver aynen sonra bak nasil istiyo bem yumurtlamaya 1 hafta kala baslicam iliskiyi kesmeye sonra 3 4 gun yapabilsin en azindan
Zaten tersim pistir zorla beni o duruma getiriyor daha adet olana kadar yapmam sonrada annem babam gelecek iki hafta kalacak bende onlar varkende yapmam ne b.k yiyorsa yesin

Canım bende picos ve yumurta tembelliği var klomen tedavisi oluyorum hiç bişey yapmayıp kendi haline bıraksam şansım çok çok çok az bı ihtimal
Hmm anladım canım yinede belli olmaz herşey olabilir hıc.olumsuz düşünme yani napabilirsin ki acaba nasıl.desem ki eşini etkilemek için güzel gecelik takımları falan alıp giysen renk katmış olurmusun acaba

Onun acısından da düşün canım benım o da üzülüyordur eminim zamana bırak çok gitme üstüne o tıpış tıpış gelicek sana emin ol

Var zaten canım hep giyiniyorum ilişkide sıkıntımız yok onun dışında bile kapalı biriyim ama evin içinde çok seksi giyiniyorum nie böyle yaptığını bilmiyorum iletişim kuramiyorum

Var zaten canım hep giyiniyorum ilişkide sıkıntımız yok onun dışında bile kapalı biriyim ama evin içinde çok seksi giyiniyorum nie böyle yaptığını bilmiyorum iletişim kuramiyorum
Kız evin içinde sürekli seksi giyinme; normalleşmesin. Arada sırada giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…