Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onun acısından da düşün canım benım o da üzülüyordur eminim zamana bırak çok gitme üstüne o tıpış tıpış gelicek sana emin ol
Günlerimiz boşa gittikten sonra gelse ne olur ne anlamı var ki artık
Canım sen bilirsin bari yumurtlama günlerini kaçırma kuzum
İğne yaptıktan sonra 3 gün zorumla ilişki oldu bundan sonrasında olsada olmasada bı anlamı yok

Sağol cnm ya çok hastalanan bı bebek yıpratıyor insanı cidden ee nasıl gidiyor randevu salı günü sonuç hemen çıkar mı peki çarşambayı mı beklicez busefer birde ay sizden daha sabirsizim ben aaaa
Geçecek annesi inşallah daha küçük ❤
Salı vercem kuzum şifreyi alayim sonuç sayfasından bakıcam bi kaç saate yansır öğreniriz inşallah olumlu olur buraya sevinerek gelir yazarım ❤
Valla öyleyiz sabırsız

Olsun azcık her istediği olmayıversin. Ay en gıcık olduğum şey de ben sinirliyken onun rahatça uyuyabilmesi
Kavga etmişiz gibi bı hava var şu an evde şimdide yatağı bırakıp odaya gitti eminimki orda uyuya kalacak.. ve hiç bir şekilde en ufak bişey bile demedim sadece sebebini sordum bilmiyorum dedi daha da konuşmadık normalde böyle değildir bu ay böyle

Canısı bak bu gibi durumlar erkeği kendine değersiz, beceriksiz hissettirir. O nedenle şuan kendini suçlu hissediyor olabilir. Bunalıma girmesin

Var zaten canım hep giyiniyorum ilişkide sıkıntımız yok onun dışında bile kapalı biriyim ama evin içinde çok seksi giyiniyorum nie böyle yaptığını bilmiyorum iletişim kuramiyorum
Canım sadece bu ah böyleyse belkide strese girmiştir hani bazen bizde yoruluruz yeter artık deriz bilirsin oda ondan dolayıdır belki sen daha iyi bilirsin tabi kuzum

Canısı bak bu gibi durumlar erkeği kendine değersiz, beceriksiz hissettirir. O nedenle şuan kendini suçlu hissediyor olabilir. Bunalıma girmesin

Kız hemen sonrası değil adetin geldiği gün oldu ilişki leke geldi biz ilişkiye girdik arkasına adet oldum hemen

Canım sadece bu ah böyleyse belkide strese girmiştir hani bazen bizde yoruluruz yeter artık deriz bilirsin oda ondan dolayıdır belki sen daha iyi bilirsin tabi kuzum
Valla bilmiyorum kizlar Allah sonumuzu hayr eylesin k.bakmayin sıktım sizide.. çok sağolun desteğiniz için

Bence de kuzum kendini becerememis gibi hissettiği için öyledir belki sana karşı mahçup bile olabilir hatta ondan dolayı kalbini kırmamak içinde uzaklasmis olabilir canım üzülme sen herşey yoluna girer inşallah hem kaçan kovalanir gönlünü alır yakında sıkma canını

Amin canım Allah razı olsun sagolun.. inşallah dediğiniz gibi olur

Valla bilmiyorum kizlar Allah sonumuzu hayr eylesin k.bakmayin sıktım sizide.. çok sağolun desteğiniz için
Yok kuzum yaa ne sıkmasi sende saçmalama lütfen biz ne günler için varız birbiirimize destek olmak için varız tabikide sakın öyle düşünme bidaha bak

Canım bazen böle olabilir kendinizi yopratmayin olurunà bırakmaya çalışın çocuğa da cok odaklanma önce canınız ne zaman istersen yapın sonra olur hersey erkekler biz gibi değiller çok farklilar çok alinganlar ve bu ilişkiyi de etkilio biraz hiç konuyu açma canim bi de böle deneyin

Ayy inşallah canım yaa olumlu haberlerini bekliyoruz inşallah

Zaten tersim pistir zorla beni o duruma getiriyor daha adet olana kadar yapmam sonrada annem babam gelecek iki hafta kalacak bende onlar varkende yapmam ne b.k yiyorsa yesin
Arada dayanamayip 1 bverirsin
Kız hemen sonrası değil adetin geldiği gün oldu ilişki leke geldi biz ilişkiye girdik arkasına adet oldum hemen
Oyle de oluyo kuzum onceside sonrasida adet oluyosum normal yinede ama ustune gormus oluyosun

Yok kuzum yaa ne sıkmasi sende saçmalama lütfen biz ne günler için varız birbiirimize destek olmak için varız tabikide sakın öyle düşünme bidaha bak
Sağol canım benim iyiki de varsınız konusmasaydim biliyorum hüngür hüngür ağlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…