- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.341
Günlerimiz boşa gittikten sonra gelse ne olur ne anlamı var ki artıkOnun acısından da düşün canım benım o da üzülüyordur eminim zamana bırak çok gitme üstüne o tıpış tıpış gelicek sana emin ol
İğne yaptıktan sonra 3 gün zorumla ilişki oldu bundan sonrasında olsada olmasada bı anlamı yokCanım sen bilirsin bari yumurtlama günlerini kaçırma kuzum
Seviyor kendi istiyor ne yapayımKız evin içinde sürekli seksi giyinme; normalleşmesin. Arada sırada giyin
Tmm canım insallahhh olumlu sonuçlar alırımAy canım benim inşallah güzel sonuç alırsın ederim tabi ki inşallah hamişsindir iyi düşün iyi olsun inşallah benide etiketle canım yoksa kaçırıyorum♥
Olsun azcık her istediği olmayıversin. Ay en gıcık olduğum şey de ben sinirliyken onun rahatça uyuyabilmesiSeviyor kendi istiyor ne yapayım
Geçecek annesi inşallah daha küçük ❤Sağol cnm ya çok hastalanan bı bebek yıpratıyor insanı ciddenee nasıl gidiyor randevu salı günü sonuç hemen çıkar mı peki çarşambayı mı beklicez busefer birde ay sizden daha sabirsizim ben aaaa
Kavga etmişiz gibi bı hava var şu an evde şimdide yatağı bırakıp odaya gitti eminimki orda uyuya kalacak.. ve hiç bir şekilde en ufak bişey bile demedim sadece sebebini sordum bilmiyorum dedi daha da konuşmadık normalde böyle değildir bu ay böyleOlsun azcık her istediği olmayıversin. Ay en gıcık olduğum şey de ben sinirliyken onun rahatça uyuyabilmesi
Canısı bak bu gibi durumlar erkeği kendine değersiz, beceriksiz hissettirir. O nedenle şuan kendini suçlu hissediyor olabilir. Bunalıma girmesinKavga etmişiz gibi bı hava var şu an evde şimdide yatağı bırakıp odaya gitti eminimki orda uyuya kalacak.. ve hiç bir şekilde en ufak bişey bile demedim sadece sebebini sordum bilmiyorum dedi daha da konuşmadık normalde böyle değildir bu ay böyle
Canım sadece bu ah böyleyse belkide strese girmiştir hani bazen bizde yoruluruz yeter artık deriz bilirsin oda ondan dolayıdır belki sen daha iyi bilirsin tabi kuzumVar zaten canım hep giyiniyorum ilişkide sıkıntımız yok onun dışında bile kapalı biriyim ama evin içinde çok seksi giyiniyorum nie böyle yaptığını bilmiyorum iletişim kuramiyorum
Canısı bak bu gibi durumlar erkeği kendine değersiz, beceriksiz hissettirir. O nedenle şuan kendini suçlu hissediyor olabilir. Bunalıma girmesinKavga etmişiz gibi bı hava var şu an evde şimdide yatağı bırakıp odaya gitti eminimki orda uyuya kalacak.. ve hiç bir şekilde en ufak bişey bile demedim sadece sebebini sordum bilmiyorum dedi daha da konuşmadık normalde böyle değildir bu ay böyle
Kız hemen sonrası değil adetin geldiği gün oldu ilişki leke geldi biz ilişkiye girdik arkasına adet oldum hemenKuzum bende anlam veremiyorum valla ne desem bilemedim inanki ya testlerde sorun var yada yumurtlamada ama adet oldunmu 14 gun geriye sayarsin yumurtanin catladigi gun olur ozaman anlariz testemi bisi var diye
Evet oluyomus kuzum ondan adetin hemennsonrasina hamile kalan cok oluyo
Tuaf bi durum
Canım sadece bu ah böyleyse belkide strese girmiştir hani bazen bizde yoruluruz yeter artık deriz bilirsin oda ondan dolayıdır belki sen daha iyi bilirsin tabi kuzum
Valla bilmiyorum kizlar Allah sonumuzu hayr eylesin k.bakmayin sıktım sizide.. çok sağolun desteğiniz içinCanısı bak bu gibi durumlar erkeği kendine değersiz, beceriksiz hissettirir. O nedenle şuan kendini suçlu hissediyor olabilir. Bunalıma girmesin
Bence de kuzum kendini becerememis gibi hissettiği için öyledir belki sana karşı mahçup bile olabilir hatta ondan dolayı kalbini kırmamak içinde uzaklasmis olabilir canım üzülme sen herşey yoluna girer inşallah hem kaçan kovalanir gönlünü alır yakında sıkma canınıKavga etmişiz gibi bı hava var şu an evde şimdide yatağı bırakıp odaya gitti eminimki orda uyuya kalacak.. ve hiç bir şekilde en ufak bişey bile demedim sadece sebebini sordum bilmiyorum dedi daha da konuşmadık normalde böyle değildir bu ay böyle
Amin canım Allah razı olsun sagolun.. inşallah dediğiniz gibi olurBence de kuzum kendini becerememis gibi hissettiği için öyledir belki sana karşı mahçup bile olabilir hatta ondan dolayı kalbini kırmamak içinde uzaklasmis olabilir canım üzülme sen herşey yoluna girer inşallah hem kaçan kovalanir gönlünü alır yakında sıkma canını
Yok kuzum yaa ne sıkmasi sende saçmalama lütfen biz ne günler için varız birbiirimize destek olmak için varız tabikide sakın öyle düşünme bidaha bakValla bilmiyorum kizlar Allah sonumuzu hayr eylesin k.bakmayin sıktım sizide.. çok sağolun desteğiniz için
Canım bazen böle olabilir kendinizi yopratmayin olurunà bırakmaya çalışın çocuğa da cok odaklanma önce canınız ne zaman istersen yapın sonra olur hersey erkekler biz gibi değiller çok farklilar çok alinganlar ve bu ilişkiyi de etkilio biraz hiç konuyu açma canim bi de böle deneyinNormalde öyle değildir görev gibi algilamaz o ve öyle çocuk yapalım diye olmaz elimden gelen herşeyi yaparim. Evet çok istiyor kaybimizdan sonra daha çok istemeye başladı hatta onda sıkıntı yok ama işte
Yok ben öyle kendimi çok strese sokmam onu da sokmam ya biraz yorulunca herşeyi bosveriyor sanki ben tek çabalıyorum hissine kapılıyorum bu seferde benim sevkim kırılıyor
Bende öyle olacam anlaşılan yaklaşmak bile istemiyorum artık yeminle vala aman ona bişey olmasın diye herşeye katlandim su an hiç onu düşünmek dahi istemiyorum dönmüş arkasını yatmış ne bir konuşma ne bişey yok
Ayy inşallah canım yaa olumlu haberlerini bekliyoruz inşallahGeçecek annesi inşallah daha küçük ❤
Salı vercem kuzum şifreyi alayim sonuç sayfasından bakıcam bi kaç saate yansır öğrenirizinşallah olumlu olur buraya sevinerek gelir yazarım ❤
Valla öyleyiz sabırsız
Arada dayanamayip 1 bverirsinZaten tersim pistir zorla beni o duruma getiriyor daha adet olana kadar yapmam sonrada annem babam gelecek iki hafta kalacak bende onlar varkende yapmam ne b.k yiyorsa yesin
Oyle de oluyo kuzum onceside sonrasida adet oluyosum normal yinede ama ustune gormus oluyosunKız hemen sonrası değil adetin geldiği gün oldu ilişki leke geldi biz ilişkiye girdik arkasına adet oldum hemen
Sağol canım benim iyiki de varsınızYok kuzum yaa ne sıkmasi sende saçmalama lütfen biz ne günler için varız birbiirimize destek olmak için varız tabikide sakın öyle düşünme bidaha bak
Amin kuzumAyy inşallah canım yaa olumlu haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?