- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.361
Olabilir canim benimSonunda eve geldim kizlar dusumu aldim uzanıyor ohh
Kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri var cok acayip bi sagda bi solda genelde sagdakabizlikdan dolayi olabilirmi acaba
Yapmaktan başka çare de yok anlaşılan biraz uzak kalmamiz ikimiz için de daha iyi olacakCanım bazen böle olabilir kendinizi yopratmayin olurunà bırakmaya çalışın çocuğa da cok odaklanma önce canınız ne zaman istersen yapın sonra olur hersey erkekler biz gibi değiller çok farklilar çok alinganlar ve bu ilişkiyi de etkilio biraz hiç konuyu açma canim bi de böle deneyin
Nah veririm valla kurban ederim kendimeArada dayanamayip 1 bverirsin
Oyle de oluyo kuzum onceside sonrasida adet oluyosum normal yinede ama ustune gormus oluyosun
Kayisi getirdim yicem sabaha calistirir motoruOlabilir canim benim
Yapmaktan başka çare de yok anlaşılan biraz uzak kalmamiz ikimiz için de daha iyi olacak
Nah veririm valla kurban ederim kendime
Sen nie hep kabizsin yaaKayisi getirdim yicem sabaha calistirir motoru
HahaKayisi getirdim yicem sabaha calistirir motoru
Kendimde çok yük var gibi hissediyorum oda böyle yapınca dahada eziliyorum kuzuBoşver Yapma olee canim bi taraf anlayışlı olmalı
Kiz 1 haftadir kayisi yemeden lavaboya cikamiyom. Ne bilimSen nie hep kabizsin yaa
Kiz sen gebesin normalHaha
Bnm de kasik ağrım var korkuomm
Sende iyiki varsın canimm ağlama sakın bakk biz varız kocaman bı ailen daha var burdaSağol canım benim iyiki de varsınızkonusmasaydim biliyorum hüngür hüngür ağlardım
Kız sen daha yatmadin mı kuduruk şey tabi günün yaklaştı yanasmiyon kocaya dimiAmin kuzum❤
Canım kabızlıktan dolayı kasiklar ağrımaz kuzum agrisa agrisa bağırsaklar ağrır benceSonunda eve geldim kizlar dusumu aldim uzanıyor ohh
Kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri var cok acayip bi sagda bi solda genelde sagdakabizlikdan dolayi olabilirmi acaba
Anlıyorum swni ama böle daha da uzaklasirsiniz sessizlik ve bazen sukunet güzel günlere götürür insaniKendimde çok yük var gibi hissediyorum oda böyle yapınca dahada eziliyorum kuzu
İctigin ilaçtan olabilir mi acaba yaa sanki onu içtikten sonra böyle oldunKiz 1 haftadir kayisi yemeden lavaboya cikamiyom. Ne bilimcircir olan ben kabiz oldum bugun bilerek kayisi yemedim gelcekmi kendi diye yok gelmiyo
Kiz sen gebesin normaldeli ya
Allah razı olsun canimSende iyiki varsın canimm ağlama sakın bakk biz varız kocaman bı ailen daha var burda
Kız sen daha yatmadin mı kuduruk şey tabi günün yaklaştı yanasmiyon kocaya dimi
Canım kabızlıktan dolayı kasiklar ağrımaz kuzum agrisa agrisa bağırsaklar ağrır bencebelki başka biseydir hee
Ayy ne bilem yaaKiz 1 haftadir kayisi yemeden lavaboya cikamiyom. Ne bilimcircir olan ben kabiz oldum bugun bilerek kayisi yemedim gelcekmi kendi diye yok gelmiyo
Kiz sen gebesin normaldeli ya
Koz bagirsaklarda kasik bolgesinde deilmi yaSende iyiki varsın canimm ağlama sakın bakk biz varız kocaman bı ailen daha var burda
Canım kabızlıktan dolayı kasiklar ağrımaz kuzum agrisa agrisa bağırsaklar ağrır bencebelki başka biseydir hee
Yok kuzum onla ilgili oldunu sanmiyom 3 haftadir kulaniyorum daha 1 haftadir boyle oldum onun yan etkisi bas agrisi donmesi halsizlik felan filanİctigin ilaçtan olabilir mi acaba yaa sanki onu içtikten sonra böyle oldun
O yüzden bı sure sessiz kalmak en doğrusuAnlıyorum swni ama böle daha da uzaklasirsiniz sessizlik ve bazen sukunet güzel günlere götürür insani
Ayy ne bilem yaa
Unutmuşum korkuomm
Yok yanasmiom simdilik bakalim adamda kiyamio agrim var dieSende iyiki varsın canimm ağlama sakın bakk biz varız kocaman bı ailen daha var burda
Kusmé de bişey olmamış gibi davran bakalımO yüzden bı sure sessiz kalmak en doğrusu
Hamileliği canim baya süre geçti önceki gebelikten kızım 4 yaşına girecekUnutmusmus lan delirtme beni neyi unutuyon
Aman aman o etkiler daha pismis kabızlık da geçer inşallah tez zamanda kuzum kayisiya devam etKoz bagirsaklarda kasik bolgesinde deilmi ya
Yok kuzum onla ilgili oldunu sanmiyom 3 haftadir kulaniyorum daha 1 haftadir boyle oldum onun yan etkisi bas agrisi donmesi halsizlik felan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?