Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmaktan başka çare de yok anlaşılan biraz uzak kalmamiz ikimiz için de daha iyi olacak
Arada dayanamayip 1 bverirsin

Oyle de oluyo kuzum onceside sonrasida adet oluyosum normal yinede ama ustune gormus oluyosun
Nah veririm valla kurban ederim kendime

Sağol canım benim iyiki de varsınız konusmasaydim biliyorum hüngür hüngür ağlardım
Sende iyiki varsın canimm ağlama sakın bakk biz varız kocaman bı ailen daha var burda
Kız sen daha yatmadin mı kuduruk şey tabi günün yaklaştı yanasmiyon kocaya dimi
Sonunda eve geldim kizlar dusumu aldim uzanıyor ohh
Kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri var cok acayip bi sagda bi solda genelde sagda kabizlikdan dolayi olabilirmi acaba
Canım kabızlıktan dolayı kasiklar ağrımaz kuzum agrisa agrisa bağırsaklar ağrır bence belki başka biseydir hee

Kiz 1 haftadir kayisi yemeden lavaboya cikamiyom. Ne bilim circir olan ben kabiz oldum bugun bilerek kayisi yemedim gelcekmi kendi diye yok gelmiyo

Kiz sen gebesin normal deli ya
İctigin ilaçtan olabilir mi acaba yaa sanki onu içtikten sonra böyle oldun

Allah razı olsun canim

Koz bagirsaklarda kasik bolgesinde deilmi ya
İctigin ilaçtan olabilir mi acaba yaa sanki onu içtikten sonra böyle oldun
Yok kuzum onla ilgili oldunu sanmiyom 3 haftadir kulaniyorum daha 1 haftadir boyle oldum onun yan etkisi bas agrisi donmesi halsizlik felan filan

Yok yanasmiom simdilik bakalim adamda kiyamio agrim var die ama smdi yatiom ii geceler Kızlar

Koz bagirsaklarda kasik bolgesinde deilmi ya

Yok kuzum onla ilgili oldunu sanmiyom 3 haftadir kulaniyorum daha 1 haftadir boyle oldum onun yan etkisi bas agrisi donmesi halsizlik felan filan
Aman aman o etkiler daha pismis kabızlık da geçer inşallah tez zamanda kuzum kayisiya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…