- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.381
İyi geceler tatlimmYok yanasmiom simdilik bakalim adamda kiyamio agrim var dieama smdi yatiom ii geceler Kızlar ❤
Öyle ypacam bakalım hele ne olacakKusmé de bişey olmamış gibi davran bakalım
Aynen canimÖyle ypacam bakalım hele ne olacak
Yok kız benim bildiğim gogus kafesinin hemen altında degilmiydi yaaKoz bagirsaklarda kasik bolgesinde deilmi ya
Yok kuzum onla ilgili oldunu sanmiyom 3 haftadir kulaniyorum daha 1 haftadir boyle oldum onun yan etkisi bas agrisi donmesi halsizlik felan filan
Amin kuzum.sanada inşallah uyu dinlen kafanda dinlensin biraz kuzum kendine gelirsin sabah musmutlu uyan inşallahBaşım patlıyor yatmaya calisayim çok sağolun kizlar Allah razı olsun dinlediğiniz için rabbim hepinizin gonlundekini tez zamanda nasip etsiniyi geceler
Hehehe kıyamaz tabi senin gibi tatlişeYok yanasmiom simdilik bakalim adamda kiyamio agrim var dieama smdi yatiom ii geceler Kızlar ❤
Kuzum ya sen zaten değerlendirdin çatlama günlerini amaOnun keyfine göre de yapsam günleri kaçırmış oluyorum zaten çatlatma iğnesi yapıyorum iki günlük bı şansım oluyor o iki gundede onun keyfi gelmese boşuna vücuduma hormon almış oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum hiç
Hamileliği canim baya süre geçti önceki gebelikten kızım 4 yaşına girecek
Yiyom. Kuzum.Aman aman o etkiler daha pismis kabızlık da geçer inşallah tez zamanda kuzum kayisiya devam et
Kiz ne bil nerde zikkimYok kız benim bildiğim gogus kafesinin hemen altında degilmiydi yaaama kasıklar kenarlarda kalıyor kuzum bağırsaklar ortada yani ishal olduğum zamandan bilirim kasık ağrısı çok farklı yerde olur bağırsak ağrısı daha farklıdır
Canım benim bırak hiç üstüne gitme onların ne halt ettiğini ne için yaptığını soyelmiyorlar sen hiç güzel tatlı canını sıkma kuzum bak benimkinde biliyorsun az çokVar zaten canım hep giyiniyorum ilişkide sıkıntımız yok onun dışında bile kapalı biriyim ama evin içinde çok seksi giyiniyorum nie böyle yaptığını bilmiyorum iletişim kuramiyorum
Tam kuzum teşekkür ederimArada dayanamayip 1 bverirsin
Oyle de oluyo kuzum onceside sonrasida adet oluyosum normal yinede ama ustune gormus oluyosun
Hatirlican iste
Yiyom. Kuzum.
Kiz ne bil nerde zikkimkasik bolgem agriyo iste alt karinmi kasikmi oralar iste
Test var mı yapınHayırlı akşamlar çok acil bişey soracagım adettim 3 gun gecikti adetime bir hafts varken sarı akıntı vardı suan adet gunhmm geldi olmadım sarı ve sulu akıntım var ne yapmalıyım
Hayırlı olsun Rabbim sizin ve diğer hamile olan arkadaşların sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib etsinCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakındanD1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
@MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak U UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 S Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Testide hemen yapmak istemiyorum belki olumsuz cıkar diyeTest var mı yapın
Bide kasık agrılarım cok vsrTest var mı yapın
Enfeksiyon olabilir mi normal bişey değil çünküHayırlı akşamlar çok acil bişey soracagım adettim 3 gun gecikti adetime bir hafts varken sarı akıntı vardı suan adet gunhmm geldi olmadım sarı ve sulu akıntım var ne yapmalıyım
Yok enfeksiyon olsa kasınırdı yanma olurduEnfeksiyon olabilir mi normal bişey değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?