Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koz bagirsaklarda kasik bolgesinde deilmi ya

Yok kuzum onla ilgili oldunu sanmiyom 3 haftadir kulaniyorum daha 1 haftadir boyle oldum onun yan etkisi bas agrisi donmesi halsizlik felan filan
Yok kız benim bildiğim gogus kafesinin hemen altında degilmiydi yaa ama kasıklar kenarlarda kalıyor kuzum bağırsaklar ortada yani ishal olduğum zamandan bilirim kasık ağrısı çok farklı yerde olur bağırsak ağrısı daha farklıdır

Başım patlıyor yatmaya calisayim çok sağolun kizlar Allah razı olsun dinlediğiniz için rabbim hepinizin gonlundekini tez zamanda nasip etsin iyi geceler
Amin kuzum.sanada inşallah uyu dinlen kafanda dinlensin biraz kuzum kendine gelirsin sabah musmutlu uyan inşallah

Kuzum ya sen zaten değerlendirdin çatlama günlerini ama

Hamileliği canim baya süre geçti önceki gebelikten kızım 4 yaşına girecek
Hatirlican iste
Aman aman o etkiler daha pismis kabızlık da geçer inşallah tez zamanda kuzum kayisiya devam et
Yiyom. Kuzum.
Kiz ne bil nerde zikkim kasik bolgem agriyo iste alt karinmi kasikmi oralar iste

Var zaten canım hep giyiniyorum ilişkide sıkıntımız yok onun dışında bile kapalı biriyim ama evin içinde çok seksi giyiniyorum nie böyle yaptığını bilmiyorum iletişim kuramiyorum
Canım benim bırak hiç üstüne gitme onların ne halt ettiğini ne için yaptığını soyelmiyorlar sen hiç güzel tatlı canını sıkma kuzum bak benimkinde biliyorsun az çok

Hayırlı akşamlar çok acil bişey soracagım adettim 3 gun gecikti adetime bir hafts varken sarı akıntı vardı suan adet gunhmm geldi olmadım sarı ve sulu akıntım var ne yapmalıyım

Hayırlı olsun Rabbim sizin ve diğer hamile olan arkadaşların sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…