- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.401
Bnce yap varsaTestide hemen yapmak istemiyorum belki olumsuz cıkar diye
Canım kayısı ye dediğin gibi ama sakın kayısı çayı gibi bitki çayları falan içme heee bak gebelik falan varsa iyi değil bitki çayları bilirsinHatirlican iste
Yiyom. Kuzum.
Kiz ne bil nerde zikkimkasik bolgem agriyo iste alt karinmi kasikmi oralar iste
Canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza diğer hamile arkadaşlarla hep beraber inşallah.. yazın beni çok duygulandırdı zaten ağlamaya yer arıyordum iyi geldi ama mutluluktan yani birileri burda hamile kalma hikayelerini yazdığında o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam hem bize umut oluyor hemde sevincini paylaşıyoruz bir mucizeye tanık olmak mükemmel bir duygu inşallah bir gün bizimde mutlu sonla biten bir hikayemiz olur ben çok fazla girmiyorum aslında topiğe ama sebebi çocuk olayını çok kafama takmamak için stres yapmayayım diye yoksa genelde herkesin yazdıklarını okumaya çalışıyorum. evlat sahibi olmak için çabalayan uğraşan emek veren bütün güçlü kadınlar sizi çok seviyorumCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakındanD1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak Tubaasare 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak U UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak @Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Yanımda yokta bi bu yandan da hayak kırıklıgı yaşamak istemiyorumBnce yap varsa
Sabah ilk ıdrarla yap cnm bole düşünmekten iyidirYanımda yokta bi bu yandan da hayak kırıklıgı yaşamak istemiyorum
Canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza diğer hamile arkadaşlarla hep beraber inşallah.. yazın beni çok duygulandırdı zaten ağlamaya yer arıyordum iyi geldi ama mutluluktan yani birileri burda hamile kalma hikayelerini yazdığında o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam hem bize umut oluyor hemde sevincini paylaşıyoruz bir mucizeye tanık olmak mükemmel bir duygu inşallah bir gün bizimde mutlu sonla biten bir hikayemiz olur ben çok fazla girmiyorum aslında topiğe ama sebebi çocuk olayını çok kafama takmamak için stres yapmayayım diye yoksa genelde herkesin yazdıklarını okumaya çalışıyorum. evlat sahibi olmak için çabalayan uğraşan emek veren bütün güçlü kadınlar sizi çok seviyorum
Sonuç çıkarmı peki bide testim yok idrarımı yapıp sişeye koysam test alıp geldikten sonra yapsam olurmuSabah ilk ıdrarla yap cnm bole düşünmekten iyidir
Sanırım ilk 20 dk da geçerli oluo idrarSonuç çıkarmı peki bide testim yok idrarımı yapıp sişeye koysam test alıp geldikten sonra yapsam olurmu
Offf böyle iklemde kalmak çok kotuSanırım ilk 20 dk da geçerli oluo idrar
Yakınsa eczane olabilir
Tanı var sa kesin çıkar silikk bile olsa
Cok kuzum ben cay sevmiyom zatenCanım kayısı ye dediğin gibi ama sakın kayısı çayı gibi bitki çayları falan içme heee bak gebelik falan varsa iyi değil bitki çayları bilirsin
Hosgeldin canim aramizaD1DEM BAT tarihim 16 ocak.
1 ocakta catlatma ignesi vuruldum yumurtam 22mm idi. Ben de bu kervana kwtilmak istedim. Hadi hayirlisi
Canım giremiyorum ben bayadır buralara
Deli kız inşallah seninde cift cizgi görmene az kaldıBende diyorum da bakalim yarin randevusu varmis
Bakalim kuzumne cikcam
Kuzum sen dinlen bolca iyi ol bize yeter
Kiz yok ne kan vermesi yeminim var gitmem asla kan vermeye cift cizgi gormeden
Aman cikmiyosa cikmasin bisi yok zaten ne cikcak
Insallah kuzum.Deli kız inşallah seninde cift cizgi görmene az kaldı♥
inşallahyarın ablamızda güzel haberle gelir ☺
evet canım yatıyorum ama fayda etmiyor inşallah 3 ay bittiğinde biter bulantılar
Canim adetin biter bitmez baslamalisinselamm, 25 26 aralik adet baslangicim 2 ocak bitis.. adet duzensizligim var ama aylarca olmadigim oluyo ben bu ovulasyon testine ne zaman.baslamaliyim elimde 25 tane var hergun mu yapicam ?
Tabi canım sağlıklı olsunlarda biz anne adayları herşey yaparızInsallah kuzum.
Insallah kuzum sen dinken nolca baya bulamti cekdin ama olsun mercimege deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?