Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatirlican iste

Yiyom. Kuzum.

Kiz ne bil nerde zikkim kasik bolgem agriyo iste alt karinmi kasikmi oralar iste
Canım kayısı ye dediğin gibi ama sakın kayısı çayı gibi bitki çayları falan içme heee bak gebelik falan varsa iyi değil bitki çayları bilirsin

Canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza diğer hamile arkadaşlarla hep beraber inşallah.. yazın beni çok duygulandırdı zaten ağlamaya yer arıyordum iyi geldi ama mutluluktan yani birileri burda hamile kalma hikayelerini yazdığında o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam hem bize umut oluyor hemde sevincini paylaşıyoruz bir mucizeye tanık olmak mükemmel bir duygu inşallah bir gün bizimde mutlu sonla biten bir hikayemiz olur ben çok fazla girmiyorum aslında topiğe ama sebebi çocuk olayını çok kafama takmamak için stres yapmayayım diye yoksa genelde herkesin yazdıklarını okumaya çalışıyorum. evlat sahibi olmak için çabalayan uğraşan emek veren bütün güçlü kadınlar sizi çok seviyorum

selamm, 25 26 aralik adet baslangicim 2 ocak bitis.. adet duzensizligim var ama aylarca olmadigim oluyo ben bu ovulasyon testine ne zaman.baslamaliyim elimde 25 tane var hergun mu yapicam ?

Bende diyorum da bakalim yarin randevusu varmis

Bakalim kuzum ne cikcam

Kuzum sen dinlen bolca iyi ol bize yeter
Kiz yok ne kan vermesi yeminim var gitmem asla kan vermeye cift cizgi gormeden

Aman cikmiyosa cikmasin bisi yok zaten ne cikcak
Deli kız inşallah seninde cift cizgi görmene az kaldı
inşallahyarın ablamızda güzel haberle gelir
evet canım yatıyorum ama fayda etmiyor inşallah 3 ay bittiğinde biter bulantılar

Deli kız inşallah seninde cift cizgi görmene az kaldı
inşallahyarın ablamızda güzel haberle gelir ☺
evet canım yatıyorum ama fayda etmiyor inşallah 3 ay bittiğinde biter bulantılar
Insallah kuzum.
Insallah kuzum sen dinken nolca baya bulamti cekdin ama olsun mercimege deger

selamm, 25 26 aralik adet baslangicim 2 ocak bitis.. adet duzensizligim var ama aylarca olmadigim oluyo ben bu ovulasyon testine ne zaman.baslamaliyim elimde 25 tane var hergun mu yapicam ?
Canim adetin biter bitmez baslamalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…