- 7 Aralık 2019
- 2.619
- 2.533
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.421
okuyuncca yeminnle kufur ettim eltineAmin kuzum❤
Özel deil kuzum herkeze anlattım zaten evet ilk ve tek kin tuttuğum insan
Kuzum ben bebek düşünüyorum dedim 4 ay once 3. Aydında deniyoruz o hamile kaldı 3 aylık falan şuan ki bebek düşünmüyorum diordu kandil günü konuşurken bana sen hamile kalamadın ben kaldım çatlasa patla diyip güldü sonrasında ne saka dedi ne bisi nede arasi özür diledi bende sildim onu bana ancak şuan düşman hatta düşman bile olamaz benim düşmanım bile az onurlu şerefli ve gururlu olmalı
Hala devam ediyor kanama kasiklarim belim agriyodu geçti ama yarin gidicem doktora insallah iyi haberler getiririm sizeİğne de yapmıslar kuzum tutunur bebişin inşallah kötü düşünme lütfen birçok kişinin kanamalı oluyor hep okuyoruz burda.. Bişey olmıcak inşallahh
Kuzum ped batmadıki hiç sadece tuvalette dökuluyor kasiklarim belim agriyodu daha yeni geçtiKuzum sen hiç kalkan yerinden dinlen inşallah kesilir kanama ped koyacak kadar cokmu geliyor
Senin ilk degerin kaç cikmişti kuzumTabi canım bana valla o kadar umutsuz konuşmuşlardı ki her gittiğimde kürtaja hazırlıklı gidiyordum çok şükür Rabbim istesin yeter o izin verdikten sonra kanamaları Boşvermek lazım
Yeni gördüm cok sevindim canım inş güzel artısların olur darısı bize olur inşCanlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakından @D1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak P Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak C cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
o zaman suan itibari ile deneyeyim mi gece saatlerinde olur muCanim adetin biter bitmez baslamalisin
Ovulasyon testinden bahsediyorsan gece olmaz canim o öğlen 12 ve 6 arasi daha net sonuç verir çunkü LH hormonu o saatlerde vücutta daha aktiftiro zaman suan itibari ile deneyeyim mi gece saatlerinde olur mu
tamam gunduzden itibaren bende basliyorum artik insallah hakkimizda hayirlisi olsun herseyinOvulasyon testinden bahsediyorsan gece olmaz canim o öğlen 12 ve 6 arasi daha net sonuç verir çunkü LH hormonu o saatlerde vücutta daha aktiftir
Bu testte sKuzum bende anlam veremiyorum valla ne desem bilemedim inanki ya testlerde sorun var yada yumurtlamada ama adet oldunmu 14 gun geriye sayarsin yumurtanin catladigi gun olur ozaman anlariz testemi bisi var diye
Evet oluyomus kuzum ondan adetin hemennsonrasina hamile kalan cok oluyo
Tuaf bi durum
Canim sende gununde oldugunu soyleme giy geceligini sik parfumunu nazli nazli isle zaten 1 2 cilve yapsan yeter gununde oldugun icin degilde sanki onu istiyomussun gibi davran.. kizlarin dedikleri gibi strese giriyo olabilir o ani yasa senin icinde onemli cocuk icin yapiyoruz dusuncesini sil cunku ben 7 ay o dusunceyle yaptim olmadi 1 ay salladim olmuyo iste dedim ama o ay da tuttu iste stres cok onemli gercektenOnun keyfine göre de yapsam günleri kaçırmış oluyorum zaten çatlatma iğnesi yapıyorum iki günlük bı şansım oluyor o iki gundede onun keyfi gelmese boşuna vücuduma hormon almış oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum hiç
Güzel yüzlüm nasıl sevindim anlatamam!!!Canlarım herkese selam
Çok eskiden tanıdıklarım yeni gelenler hepinize öncelikle kendimi tanıtayım adım Büşra 25 yaşındayım, temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz, tam 6. ayda tuttu çok şükür.. Tutup tutmadığını da değer artışlarına göre anlayacağız gerçi ama hayırlısıyla tutacak inşallah :)
Burada herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimiz destek oluyoruz birbirimize ve gebe kalan herkese o ay neler yapıldığı soruluyor o yüzden burda size onu anlatacağım..
Canlarım ben temmuzda o kadar bilinçsizdim ki temmuz ve ağustosta ne yumurtlama ne ovulasyon vırt zırt bilmeden karambole geçen 2 ay oldu benim için ve tabi ki tutmadı, o ara gebe bi arkadaşım yumurtlama testleri varmış ve o günleri değerlendirmen gerekiyormuş dedi onu araştırırken kadınlar kulübüne rastladım, zaten çoğu şeye buradan bakıyordum, eylül ayı itibariyle ovulasyon takiplerii, incir kürleri neler neler denedim hepsine en yakından @D1DEM şahit.. Olmayınca olmuyor, eşimde test verdi benimde herşeyime bakıldı hiçbir sorun yok ama olmuyor.. 2019 un son ayı beni için o kadar kötü geçti ki ben en son adeti 7 Aralıkta olmuştum, ve aralık ayı iş konusunda çok sorunlu geçti herkese anlatmıştım zaten, bu stresli ayda çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak P Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak C cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık
Kuzum valla sabah uyandığımda test yaptım ve sonucunu görmeden bırakıp gittim, 15 dk sonra pozitifi gördüğümde eşim marketteydi napacağımı şaşırdım, o sırada aklıma eşimin bi ara indirimde diye aldığı marka bi biberon vardı o geldiEveettt, güzel anne adayımız. Gelelim günün anlam ve önem veren sorusunatabikide önceliğimiz hepimizin sağlıklı bir evlat getirmek dünyaya ama içimizde azda olsa bir istek vardır kız veya erkek diye, sen hangisinin olmasini istiyorsun ❤❤
çocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak P Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak @Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak @Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak C cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık Ah busracım çok çok sevindim sağ sağlam al kucağına canımmmm B BUSR4 Darısı tüm isteyenlere olsun insallah
Canım çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kuaçpına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin bebiş
Yaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey istediğin gibi ilerler canım benim inan çok sevindim
Hayırlı olsun Rabbim sizin ve diğer hamile olan arkadaşların sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib etsin
Canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza diğer hamile arkadaşlarla hep beraber inşallah.. yazın beni çok duygulandırdı zaten ağlamaya yer arıyordum iyi geldi ama mutluluktan yani birileri burda hamile kalma hikayelerini yazdığında o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam hem bize umut oluyor hemde sevincini paylaşıyoruz bir mucizeye tanık olmak mükemmel bir duygu inşallah bir gün bizimde mutlu sonla biten bir hikayemiz olur ben çok fazla girmiyorum aslında topiğe ama sebebi çocuk olayını çok kafama takmamak için stres yapmayayım diye yoksa genelde herkesin yazdıklarını okumaya çalışıyorum. evlat sahibi olmak için çabalayan uğraşan emek veren bütün güçlü kadınlar sizi çok seviyorum
Kızlaar bayadır giremiyorum ama mesajları okudum. Çoook sevindim güzel hamişlerimizzzzB BUSR4 MY MIRACLE
Yeni gördüm cok sevindim canım inş güzel artısların olur darısı bize olur inş
Canlarım çok ama çok teşekkür ederim hepiniz dualarımdasınızGüzel yüzlüm nasıl sevindim anlatamam!!!Allahim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah!!!! Anne olmayı en cok hakedenlerdensin sen nasıl güzel bi anne olucan ya !!!! allahim o güzel kalbine göre vardı ya , nasıl mutlu oldum ama nasıl!!!!! Cok tebrik ederim kuzum benim !!!
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Çok sağol canım benim güzel dileklerin içinAmin kuzum.sanada inşallah uyu dinlen kafanda dinlensin biraz kuzum kendine gelirsin sabah musmutlu uyan inşallah
İlk üç günü evet onuda zorla ama bu haftayı tam değerlendiremedik bu ayda gitti artık hiç hevesimde yok bekleyesimde sonuç 0 olacak çünküKuzum ya sen zaten değerlendirdin çatlama günlerini ama
Kuzu öyle biri değildir bu ay ne olmuş bilmiyorum konuşmuyor da orta yol bulalım böyle böyle oldu k.bakma dese hiç olmamış gibi davranacam ama hiç bişey demiyor ve kavgalı gibi davranıyor demin de kalktı ise gitti görsen aramızda soğuk rüzgarlar az kalırCanım benim bırak hiç üstüne gitme onların ne halt ettiğini ne için yaptığını soyelmiyorlar sen hiç güzel tatlı canını sıkma kuzum bak benimkinde biliyorsun az çok
İnanki bunu takacak bir insan değil ilişkide sorun bu ay ortaya çıktı kafasina taktığı başka bişey var biliyorum ama konusmuyor sorduğumda bilmiyorum deyip kpatiyor iletisim kurabilsem ona göre davranacam zatenBu testte s
Canim sende gununde oldugunu soyleme giy geceligini sik parfumunu nazli nazli isle zaten 1 2 cilve yapsan yeter gununde oldugun icin degilde sanki onu istiyomussun gibi davran.. kizlarin dedikleri gibi strese giriyo olabilir o ani yasa senin icinde onemli cocuk icin yapiyoruz dusuncesini sil cunku ben 7 ay o dusunceyle yaptim olmadi 1 ay salladim olmuyo iste dedim ama o ay da tuttu iste stres cok onemli gercekten
Gözün aydın canım benimDün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadıminşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
23aralık çatlama gördüm kuzum inşallah belirtilerim de çok çok farklıydı bakalım inşallah sağlıklıdırGözün aydın canım beniminşallah değildir içini ferah tut bide daha 4 günün olmasına rağmen çok net çıkmış erken döllenme olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?