Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
okuyuncca yeminnle kufur ettim eltine

İğne de yapmıslar kuzum tutunur bebişin inşallah kötü düşünme lütfen birçok kişinin kanamalı oluyor hep okuyoruz burda.. Bişey olmıcak inşallahh
Hala devam ediyor kanama kasiklarim belim agriyodu geçti ama yarin gidicem doktora insallah iyi haberler getiririm size

Yeni gördüm cok sevindim canım inş güzel artısların olur darısı bize olur inş

Bu testte s
Canim sende gununde oldugunu soyleme giy geceligini sik parfumunu nazli nazli isle zaten 1 2 cilve yapsan yeter gununde oldugun icin degilde sanki onu istiyomussun gibi davran.. kizlarin dedikleri gibi strese giriyo olabilir o ani yasa senin icinde onemli cocuk icin yapiyoruz dusuncesini sil cunku ben 7 ay o dusunceyle yaptim olmadi 1 ay salladim olmuyo iste dedim ama o ay da tuttu iste stres cok onemli gercekten

Güzel yüzlüm nasıl sevindim anlatamam!!! Allahim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah!!!! Anne olmayı en cok hakedenlerdensin sen nasıl güzel bi anne olucan ya !!!! allahim o güzel kalbine göre vardı ya , nasıl mutlu oldum ama nasıl!!!!! Cok tebrik ederim kuzum benim !!!

Kuzum valla sabah uyandığımda test yaptım ve sonucunu görmeden bırakıp gittim, 15 dk sonra pozitifi gördüğümde eşim marketteydi napacağımı şaşırdım, o sırada aklıma eşimin bi ara indirimde diye aldığı marka bi biberon vardı o geldi hemen onu aldım testle birlikte masanın üstüne koydum, kahvaltı hazırlıyordum zaten, gelince şok oldu tabi cinsiyet hiç düşünmedim o çok sonraki mevzu ya sağlıklı olsunda
B BUSR4 Canım nasılsın durumun nasıl heycanlimisin çok merak ettim eşine nasil soyledin süpriz mi yapdin
Canım çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kuaçpına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin bebiş
B BUSR4 MY MIRACLE canlarım benim Allah kucağıniza almayı nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum
Yaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey istediğin gibi ilerler canım benim inan çok sevindim
Hayırlı olsun Rabbim sizin ve diğer hamile olan arkadaşların sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib etsin
Kızlaar bayadır giremiyorum ama mesajları okudum. Çoook sevindim güzel hamişlerimizzzz B BUSR4 MY MIRACLE
Yeni gördüm cok sevindim canım inş güzel artısların olur darısı bize olur inş
Nassiiiiii yaaaaaniiii!???!? Allahim kalbim kaldirmicak bu kadar sevincli haberi iki gün are arda!!!!! Yaaaaa mutluluk manyagi yaptınız beni len!!!! Yerim seni B BUSR4 tali anniş!!!!
Canlarım çok ama çok teşekkür ederim hepiniz dualarımdasınız

Amin kuzum.sanada inşallah uyu dinlen kafanda dinlensin biraz kuzum kendine gelirsin sabah musmutlu uyan inşallah
Çok sağol canım benim güzel dileklerin için
Kuzum ya sen zaten değerlendirdin çatlama günlerini ama
İlk üç günü evet onuda zorla ama bu haftayı tam değerlendiremedik bu ayda gitti artık hiç hevesimde yok bekleyesimde sonuç 0 olacak çünkü
Canım benim bırak hiç üstüne gitme onların ne halt ettiğini ne için yaptığını soyelmiyorlar sen hiç güzel tatlı canını sıkma kuzum bak benimkinde biliyorsun az çok
Kuzu öyle biri değildir bu ay ne olmuş bilmiyorum konuşmuyor da orta yol bulalım böyle böyle oldu k.bakma dese hiç olmamış gibi davranacam ama hiç bişey demiyor ve kavgalı gibi davranıyor demin de kalktı ise gitti görsen aramızda soğuk rüzgarlar az kalır

İnanki bunu takacak bir insan değil ilişkide sorun bu ay ortaya çıktı kafasina taktığı başka bişey var biliyorum ama konusmuyor sorduğumda bilmiyorum deyip kpatiyor iletisim kurabilsem ona göre davranacam zaten

Dün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadım inşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Gözün aydın canım benim inşallah değildir içini ferah tut bide daha 4 günün olmasına rağmen çok net çıkmış erken döllenme olmuş olabilir

Gözün aydın canım benim inşallah değildir içini ferah tut bide daha 4 günün olmasına rağmen çok net çıkmış erken döllenme olmuş olabilir
23aralık çatlama gördüm kuzum inşallah belirtilerim de çok çok farklıydı bakalım inşallah sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…