Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakın kuzum sakın ne agla ne üzül nede sinirlen kendini hırpalama boşver takma sen onu sen gülmeyi hakediyorsun o yuzden seni üzecek kimseye fırsat verme hatta topla kendini bi kendine gel kendinden emin gir yanına konuş gül ne biliyim hiç umursamıyo gibi davran ona o kadar iyi geliyorki insana ( sarj sıkıntım var anca yazabildim kuzum)

Kuzum benim ya bende mutlu olsam mı olmasam mi bilemiyorum evet çok belirgin çıktı daha 4 gün var ama korkuyorum da
kuzum benimde senin gibi 22-23 pik 24 çatlamaydı, büyük ihtimalle yakın değerler çıkar, pazartesi yapman iyi olmuş hemen gidip baktır kanına

kuzum benimde senin gibi 22-23 pik 24 çatlamaydı, büyük ihtimalle yakın değerler çıkar, pazartesi yapman iyi olmuş hemen gidip baktır kanına
Evet kuzum büyük ihtimalle ama ben kan için adet günümü bekleyeyim diyorum ya korkuyorum açıkçası

Gebişlere benide ekle canım

Evet kuzum büyük ihtimalle ama ben kan için adet günümü bekleyeyim diyorum ya korkuyorum açıkçası
anladım kuzumm sen bilirsin ısrar etmek istemiyorum ama bak ben dün kan verdim normalde yarın vermem gerekiyor tekrar, bugün iş yerime geldim burası da uzak ya evime biliyosun, hemen sağlık ocağı araştırdım arka sokaklarında görünüyor, bugün gideceğim kan alırlar mı diye bi rica edeceğim durumumu anlatıp eğer alırız derlerse içim rahat etsin diye kan bugünde vereceğim artışa kafayı taktım çok korkuyorum

Kuzum işte 3 kere yaşayınca böyle korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin İnşallah canım ben idrar da yapmayacaktım ama belirtiler mahvetti beni yapayım dedim

Çok iyiyim ama adam sabah bana diyo sen çok uyumaya başladın dün öğlen 3 te yattım 5 bucukta kalktım aksamda 10 da yattım sabah 6 kalktım cokmu uyuyorum gercekten dün ilk defa bu kadar uyudum yaa normalmi ki
Sen nasılsın peki canım
kuzum sanırım bu haftalardan başlayıp 10-12. haftalara kadar çok uyumak normal ama benim öyle bi lüksüm yok ya sabah 6 da kalkıyorum işe gelmek için akşam 19 da evde oluyorum, o yüzden eve varınca hemen uyurum herhalde bende artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…