- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.441
Sakın kuzum sakın ne agla ne üzül nede sinirlen kendini hırpalama boşver takma sen onu sen gülmeyi hakediyorsun o yuzden seni üzecek kimseye fırsat verme hatta topla kendini bi kendine gel kendinden emin gir yanına konuş gül ne biliyim hiç umursamıyo gibi davran ona o kadar iyi geliyorki insana ( sarj sıkıntım var anca yazabildim kuzumAmin kuzum olsun suan ben naail bir piskolojideyim bir bilsen ağlıcam millet var tutuyorum kendimi o benle alay eden elimde geldi buraya yanına girmiyorum sinirimden kuduruyorum ağlamak uzereyim öyle kötüyüm şuan biran önce gtmek istiyorum eşimi bekliyorum
kuzuummmmmmmmm ayy nasıl mutlu oldum şu anDün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadıminşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Amin canım inşallah23aralık çatlama gördüm kuzum inşallah belirtilerim de çok çok farklıydı bakalım inşallah sağlıklıdır
Kuzum benim ya bende mutlu olsam mı olmasam mi bilemiyorum evet çok belirgin çıktı daha 4 gün var ama korkuyorum dakuzuummmmmmmmm ayy nasıl mutlu oldum şu an
İnşallah kuzumAmin canım inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah
kuzum benimde senin gibi 22-23 pik 24 çatlamaydı, büyük ihtimalle yakın değerler çıkar, pazartesi yapman iyi olmuş hemen gidip baktır kanınaKuzum benim ya bende mutlu olsam mı olmasam mi bilemiyorum evet çok belirgin çıktı daha 4 gün var ama korkuyorum da
Evet kuzum büyük ihtimalle ama ben kan için adet günümü bekleyeyim diyorum ya korkuyorum açıkçasıkuzum benimde senin gibi 22-23 pik 24 çatlamaydı, büyük ihtimalle yakın değerler çıkar, pazartesi yapman iyi olmuş hemen gidip baktır kanına
Gebişlere benide ekle canımçocuk fikrine ara vermeye karar verdim aslında kafamda, ama zaten olmuyor diye korunmadım olursa da olsun dedim, inanın hiçbir şey yapmadım ki düzenli içtiğim folik asiti bile içmeyi unutup durdum bu ay belki 10 kere içmişimdir yada içememişimdir.. İlişki takvimini atacağım ama ben ayın ilk günleri ilişkiyi bile girmeyi unuttum takvime o yüzden hepsi yok ama pikten sonraki hepsi var, ovulasyon testi bile yapmadım sadece pik günü yaptım 22-23 Aralık pikti sonra tekrar yapmadım bile, ilişki durumu da aşağıdaki gibi, ama şunu biliyorum kızlar bu ay kafamın içinde çocuğa dair tek bir kırıntı bile kalmamıştı, buraya bile çok giremiyordum zaten, yani ben hiçbir şey yapmadım sadece kafamdan attım kızlar.. Belirti olarak sadece 3 gündür adet olcakmış gibi karnım ağrıdı, yerleşme kanaması akıntı vs. olmadı kuzularım..
Hepiniz iyi ki varsınız
MY MIRACLE 1 Ocak @Luniss 1 Ocak @Emotioonnn 3 Ocak @cypriska 3 Ocak @MoonfacedMom 4 Ocak @Tubaa9533 4 Ocak @Tatlı mucize 4 Ocak @Nrarslnn 5 Ocak @Ipek8006 5 Ocak @kartalice28 5 Ocak @hiranur3419 5 Ocak B BUSR4 6 Ocak @Glrbrk 6 Ocak @eylul801 6 Ocak @Katinaninelindemakasi35 6 Ocak @seniseviyorum- 7 Ocak @gizsiz 8 Ocak @Esell 8 Ocak @nurchun 8 Ocak @Masalsu01 8 Ocak @Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak @UykucuPanda18 9 Ocak @artova 9 Ocak P Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak @glshtnc 10 Ocak @Sevda Masal 10 Ocak @rosebatum 10 Ocak @Oguzek 10 Ocak A Ayse denz 11 Ocak @Kurabiyem1 11 Ocak @11limon11 14 Ocak @RSHN 15 Ocak @Yildiz23 19 Ocak @Carmen_ 19 Ocak @livelong 19 Ocak Mucize84 19 Ocak @Bet2708 20 Ocak @Zeze92 20 Ocak @Gamgam2506 20 Ocak @Duygulu14 20 Ocak @Yildem 21 Ocak @cilekliturtam34 21 Ocak @hilaalaa 22 Ocak @Denizrsy 23 Ocak @Minyongu 23 Ocak @merosssss 24 Ocak @Ecemsuhasanahmet35 24 Ocak @ilseng 24 Ocak @Yillldizzz 25 Ocak @Derya Leia 29 Ocak @Dijlej 30 Ocak @Ashne 31 Ocak @Minnosella098 1 Şubat @Kumsallltanem 2 Şubat @sardunya58 @Smrolcy 29 Aralık @Dilos06 31 Aralık Ah busracım çok çok sevindim sağ sağlam al kucağına canımmmm B BUSR4 Darısı tüm isteyenlere olsun insallah
anladım kuzumm sen bilirsin ısrar etmek istemiyorum ama bak ben dün kan verdim normalde yarın vermem gerekiyor tekrar, bugün iş yerime geldim burası da uzak ya evime biliyosun, hemen sağlık ocağı araştırdım arka sokaklarında görünüyor, bugün gideceğim kan alırlar mı diye bi rica edeceğim durumumu anlatıp eğer alırız derlerse içim rahat etsin diye kan bugünde vereceğim artışa kafayı taktım çok korkuyorumEvet kuzum büyük ihtimalle ama ben kan için adet günümü bekleyeyim diyorum ya korkuyorum açıkçası
Canım çok sevindim inş hep seninle kalır saglıklı olurİnşallah kuzum
günaydın canım nasılsınGUNAYDIIIN HERKESE
Çok iyiyim ama adam sabah bana diyo sen çok uyumaya başladın dün öğlen 3 te yattım 5 bucukta kalktım aksamda 10 da yattım sabah 6 kalktım cokmu uyuyorum gercekten dün ilk defa bu kadar uyudum yaa normalmi kigünaydın canım nasılsın
İnşallah kuzum ya bu sefer olmuştur inşallahCanım çok sevindim inş hep seninle kalır saglıklı olur
Maşallah kuzum çok net çıkmış rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhat ileDün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadıminşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Kuzum işte 3 kere yaşayınca böyle korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin İnşallah canım ben idrar da yapmayacaktım ama belirtiler mahvetti beni yapayım dedimanladım kuzumm sen bilirsin ısrar etmek istemiyorum ama bak ben dün kan verdim normalde yarın vermem gerekiyor tekrar, bugün iş yerime geldim burası da uzak ya evime biliyosun, hemen sağlık ocağı araştırdım arka sokaklarında görünüyor, bugün gideceğim kan alırlar mı diye bi rica edeceğim durumumu anlatıp eğer alırız derlerse içim rahat etsin diye kan bugünde vereceğim artışa kafayı taktım çok korkuyorum
Çok iyiyim ama adam sabah bana diyo sen çok uyumaya başladın dün öğlen 3 te yattım 5 bucukta kalktım aksamda 10 da yattım sabah 6 kalktım cokmu uyuyorum gercekten dün ilk defa bu kadar uyudum yaa normalmi ki
kuzum sanırım bu haftalardan başlayıp 10-12. haftalara kadar çok uyumak normal ama benim öyle bi lüksüm yok ya sabah 6 da kalkıyorum işe gelmek için akşam 19 da evde oluyorum, o yüzden eve varınca hemen uyurum herhalde bende artıkSen nasılsın peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?