- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.461
kuzum senin döllenmede hiçbir sorun yok bunu artık biliyoruz, hemen doktora gitsende durumu anlatsan acaba ilaç iğne bişey verir mi ki tutunması içinKuzum işte 3 kere yaşayınca böyle korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin İnşallah canım ben idrar da yapmayacaktım ama belirtiler mahvetti beni yapayım dedim
Yok canım kimyasal için hiç bişey yapmıyorlar geçen kinde gitmiştimkuzum senin döllenmede hiçbir sorun yok bunu artık biliyoruz, hemen doktora gitsende durumu anlatsan acaba ilaç iğne bişey verir mi ki tutunması için
Çok yorma kendini iş yerinde canım dikkatli olkuzum sanırım bu haftalardan başlayıp 10-12. haftalara kadar çok uyumak normal ama benim öyle bi lüksüm yok ya sabah 6 da kalkıyorum işe gelmek için akşam 19 da evde oluyorum, o yüzden eve varınca hemen uyurum herhalde bende artık
Gunaydın kuzum kanama devam ediyor doktora gidicem öglen tekrar beta yapilacak ama hiç umudum yok artık bu kadar kanamaylaMY MIRACLE merak kuzum merak ettim seni son durumun ne
Günaydın canımlarrr
güzel Annelere bal annelerr
Günaydın kızlar nasılsınızGünaydın guzelliklerim
iyiz çok şükür kuzum biraz üşüyoruz ama halimize şükürGünaydın kızlar nasılsınız
ama kuzum nasıl yapmazlar daha bilmiyorlar benim arkadaşıma progeston iğnesi falan yapmışlardıYok canım kimyasal için hiç bişey yapmıyorlar geçen kinde gitmiştim
yok kuzum zaten hiç iş yok, oturuyorum boş boşÇok yorma kendini iş yerinde canım dikkatli ol
günaydın gizsiziimmGünaydın canımlarrr
güzel Annelere bal annelerr
kuzum ciddi msiin yaGunaydın kuzum kanama devam ediyor doktora gidicem öglen tekrar beta yapilacak ama hiç umudum yok artık bu kadar kanamayla
Allah'tan ümit kesilmez dua edicem sana bol bol inş haberler güzel gelir mutlaka yaz canımGunaydın kuzum kanama devam ediyor doktora gidicem öglen tekrar beta yapilacak ama hiç umudum yok artık bu kadar kanamayla
İyiyim şükür kuzum sen nasılsın ise gidicem şimdi dışarıda çok yağmur var bugün hiç istemiyorum evden çıkmakGünaydın kızlar nasılsınız
Bilmem bişey yapmadılar canım özele gidiyorum üstelik bakalım ya beklemekten yanayım sağlıksız bir gebeliği vücutta ilaçla bile olsa sürdürmez zaten Allah a bırakıyorum neyse hayırlısı öyle olsun inşallah . İki gün sonra tekrar idrar testi yaparım çizgi koyulaştı mi diye bakarım ona göre kan veririmama kuzum nasıl yapmazlar daha bilmiyorlar benim arkadaşıma progeston iğnesi falan yapmışlardı
yok kuzum zaten hiç iş yok, oturuyorum boş boş
tamam kuzum idrar testi inşallah koyulaşırBilmem bişey yapmadılar canım özele gidiyorum üstelik bakalım ya beklemekten yanayım sağlıksız bir gebeliği vücutta ilaçla bile olsa sürdürmez zaten Allah a bırakıyorum neyse hayırlısı öyle olsun inşallah . İki gün sonra tekrar idrar testi yaparım çizgi koyulaştı mi diye bakarım ona göre kan veririm
İyim canım çok şükür benmde hala uykum var yatsam yatarım yaniİyiyim şükür kuzum sen nasılsın ise gidicem şimdi dışarıda çok yağmur var bugün hiç istemiyorum evden çıkmak ☺
İnşallah kuzum bu sefer bayağı da koyu sankitamam kuzum idrar testi inşallah koyulaşır
Evet zaten değer cok düşüktükuzum ciddi msiin ya
benimde senden yana umudum fazla bu ay hadi hayırlısıİnşallah kuzum bu sefer bayağı da koyu sankiUmut var içimde zaten bu ay bir değişik
kuzum ama daha yeni olduğu için düşüktü, iğne etki etmedi mi hiçEvet zaten değer cok düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?