- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.481
Allahtan degilde bebişten kestim ümidimi gitti bence artıkAllah'tan ümit kesilmez dua edicem sana bol bol inş haberler güzel gelir mutlaka yaz canım
Yok kuzum hicbisey etmedi sadece 2 saat uyuttu beni simdi normal gebelik testi yaptim silikte olsa cikarmi beta yükselmişmidir azcik diye ama negatifkuzum ama daha yeni olduğu için düşüktü, iğne etki etmedi mi hiç
Ay ne desem bilemedim yaa kuzum hayırlı sı neyse o olsun agrın var mı peki şuan yada kanaman olurken agrın varmıydıAllahtan degilde bebişten kestim ümidimi gitti bence artık
Bulunduğum şehir çok soğuk. Baya eksileri görüyoruz. Yürüyüşe çıkamayabilirim o yüzden.Kızlar ben yarın yürüyüş yapmaya başlayacağım. Çok soğuk ve yağmurlu olmadığı sürece her gün 10.000 adım atmayı hedefliyorum.
Hem iyi geliyor, hem kilo dengelemeye yarıyor hem de yumurta kalitesini artırıyormuş.
Hem de hamile kaldıktan sonrası için alıştırma olur :)
Hadi sizde katılın bana
İnşallah kuzum bu sefer bayağı da koyu sankiUmut var içimde zaten bu ay bir değişik
Inş güzel ilerler canım kötü düşünme canım bu arada belirtilerin neydiİnşallah kuzum bu sefer bayağı da koyu sankiUmut var içimde zaten bu ay bir değişik
Aksam biraz vardı 2 saat sürdü geçti agrı simdi yok bildigin adet oldum sankiAy ne desem bilemedim yaa kuzum hayırlı sı neyse o olsun agrın var mı peki şuan yada kanaman olurken agrın varmıydı
Kuzum teşekkür ederim ❤Valla ben gün aşırı planladım ama uygulamaya gelince her gün yaptık hatta günde iki yaptığımız da oldu eşimi durdurabilene aşk olsuncanımmm cok sevindim hayırlı olsun inşallah kimyadal değildir dediğin gibiNeler yaptın anlatır mısın sende
normal gebelik testimi hatırla benimki 56 olmasına rağmen nasıl silik çıktı kuzumYok kuzum hicbisey etmedi sadece 2 saat uyuttu beni simdi normal gebelik testi yaptim silikte olsa cikarmi beta yükselmişmidir azcik diye ama negatif
Adet gunun ne kadar gecti cnm senn öğleyi bekleme kuzum kahvaltını yap hmn acile git ordan seni kadın doğuma yöndrirlerAksam biraz vardı 2 saat sürdü geçti agrı simdi yok bildigin adet oldum sanki
Bnm bile testte 200lerde pozitif oldunormal gebelik testimi hatırla benimki 56 olmasına rağmen nasıl silik çıktı kuzum
senin 14 falansa şu an çok normal negatif olması
ona bakma sen, tekrar kan verince inşallah anlarız yükselmiş olur inşallah
Kuzum teşekkür ederim ❤Valla ben gün aşırı planladım ama uygulamaya gelince her gün yaptık hatta günde iki yaptığımız da oldu eşimi durdurabilene aşk olsun
Piki çatlamayı gördüm üstüne 3 gün daha devam ettik sonra çok ağrılarım vardı ilişki esnasında devam edemedim kuzum çatlamadan 2-3 gün sonra da aşırı göğüs ağrısı ve hafif kasık ağrılarım başladı göğüs devam ediyor kasık arada sağ sol batma oluyor iki gündür ağzımda kuruluk ve değişik bir tat oluyor A Ayse denz
Sanmiyorum kuzum ben yükseldigini testte kabak gibi tek çizgi var silik bile yok erken gebelikteki bile silik milik görünuyordunormal gebelik testimi hatırla benimki 56 olmasına rağmen nasıl silik çıktı kuzum
senin 14 falansa şu an çok normal negatif olması
ona bakma sen, tekrar kan verince inşallah anlarız yükselmiş olur inşallah
Kuzum randevum 13:15 te kadın doğuma erken gitsemde yapabilecegi bisey yok zaten olan oldu deger 8.78 di adet geçişinin 5. GünüAdet gunun ne kadar gecti cnm senn öğleyi bekleme kuzum kahvaltını yap hmn acile git ordan seni kadın doğuma yöndrirler
İnşallah kuzum bir de adet bitince bende de çok istek oluyor yumurtlama da benim erken oluyor ne yapalım gençlik ateşi heralde gerçi yaş olmuş 30ayyy maşallahhh her gün müüümeyvesini alcaksınız ama kucağınıza değerr inşallaj sağlıklı ilerler canımmm
Canm kaset gebelikse zaten gorunmez onlarda deger yuksek olmiyans kadar gostermiyorSanmiyorum kuzum ben yükseldigini testte kabak gibi tek çizgi var silik bile yok erken gebelikteki bile silik milik görünuyordu
Bilmiyorumki zaten doktor bakacak betaya bugünCanm kaset gebelikse zaten gorunmez onlarda deger yuksek olmiyans kadar gostermiyor
Hadi insallah bize hayirli hbaerler verirsin yerlesmede olabilir olamaz ddnemez cunku bnm gorumcrm 2 aylik grbeyken adst kanamasi gibi gormus ama yerlesmeymis hala Insallah oyledir cnmBilmiyorumki zaten doktor bakacak betaya bugün
İnşallah kuzum bir de adet bitince bende de çok istek oluyor yumurtlama da benim erken oluyor ne yapalım gençlik ateşi heralde gerçi yaş olmuş 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?