Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulunduğum şehir çok soğuk. Baya eksileri görüyoruz. Yürüyüşe çıkamayabilirim o yüzden.
Bende leslie yapmayı düşünüyorum düzenli bir şekilde.

canımmm cok sevindim hayırlı olsun inşallah kimyadal değildir dediğin gibi Neler yaptın anlatır mısın sende
Kuzum teşekkür ederim ❤Valla ben gün aşırı planladım ama uygulamaya gelince her gün yaptık hatta günde iki yaptığımız da oldu eşimi durdurabilene aşk olsun
Piki çatlamayı gördüm üstüne 3 gün daha devam ettik sonra çok ağrılarım vardı ilişki esnasında devam edemedim kuzum çatlamadan 2-3 gün sonra da aşırı göğüs ağrısı ve hafif kasık ağrılarım başladı göğüs devam ediyor kasık arada sağ sol batma oluyor iki gündür ağzımda kuruluk ve değişik bir tat oluyor A Ayse denz

Yok kuzum hicbisey etmedi sadece 2 saat uyuttu beni simdi normal gebelik testi yaptim silikte olsa cikarmi beta yükselmişmidir azcik diye ama negatif
normal gebelik testimi hatırla benimki 56 olmasına rağmen nasıl silik çıktı kuzum
senin 14 falansa şu an çok normal negatif olması
ona bakma sen, tekrar kan verince inşallah anlarız yükselmiş olur inşallah

ayyy maşallahhh her gün müüü meyvesini alcaksınız ama kucağınıza değerr inşallaj sağlıklı ilerler canımmm

normal gebelik testimi hatırla benimki 56 olmasına rağmen nasıl silik çıktı kuzum
senin 14 falansa şu an çok normal negatif olması
ona bakma sen, tekrar kan verince inşallah anlarız yükselmiş olur inşallah
Sanmiyorum kuzum ben yükseldigini testte kabak gibi tek çizgi var silik bile yok erken gebelikteki bile silik milik görünuyordu

Adet gunun ne kadar gecti cnm senn öğleyi bekleme kuzum kahvaltını yap hmn acile git ordan seni kadın doğuma yöndrirler
Kuzum randevum 13:15 te kadın doğuma erken gitsemde yapabilecegi bisey yok zaten olan oldu deger 8.78 di adet geçişinin 5. Günü

ayyy maşallahhh her gün müüü meyvesini alcaksınız ama kucağınıza değerr inşallaj sağlıklı ilerler canımmm
İnşallah kuzum bir de adet bitince bende de çok istek oluyor yumurtlama da benim erken oluyor ne yapalım gençlik ateşi heralde gerçi yaş olmuş 30

İnşallah kuzum bir de adet bitince bende de çok istek oluyor yumurtlama da benim erken oluyor ne yapalım gençlik ateşi heralde gerçi yaş olmuş 30

yaşında ne varkii daha gençsin bende 2 aydır bi dolu 1 boş deniyorum, bu ay kafamıza göre takılalım dedik bakalım bizim nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…