Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydın kuzum kanama devam ediyor doktora gidicem öglen tekrar beta yapilacak ama hiç umudum yok artık bu kadar kanamayla
Canim kanaman mi oldu? Nasil bi kanama oldu cok yogun regl gibi mi normal mi? Hemen kötüyü dusunme kuzum igne ilac tedavisi yaparlar belki bak bende suan o tedavideyim

Dün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadım inşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Aaa canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah kuzum kimyasal değildir canım benimmm ayy ne güzel yaaa topigimize maşallah

Canım, günaydın. Çok sevindim senin dına. allah hayırlısıyla kucağına daalmayı nasp eder inşallah... Ben de Kürtaj sonrası lekelenmelerim bitsin ilk rengl den sonra başlıycam yine çalışmalara. Hayırlı olsun tekrardan.

Canım kurtajdan sonra hemen baslaniyor mu doktoruna danistin mı kuzum herhangi bir risk varmiyis acaba ? Bildiğin gibi bende yeni kürtaj oldum kuzum ondan soruyorum

Canım kurtajdan sonra hemen baslaniyor mu doktoruna danistin mı kuzum herhangi bir risk varmiyis acaba ? Bildiğin gibi bende yeni kürtaj oldum kuzum ondan soruyorum
Çoğu doktor korunma önermiyor artık. Eskiden 6 ay falan bekleyin deniliyormuş. Şuan en fazla 3 ay bekleyin diyorlar oda kürtajın hamileleiğin hangi evrasinde olduğuna bağlı. bizim bebeklerimiz çok küçüktür daha rahim kendini çabuk topalrıyor. ben çok yerde okudum araştırdım. 2 rengl sonrası korunmayı bırakın diyor doktorlar. Hiç korunma diye doktorda çok. Ben bir rengl geçircem zaten eğer rahim kendini hazır hissederse kalırız hamile. Allah büyüktür. Veren de o alan da. Benim uzun uzun bekleme gibi bir lüksümyok canım 37 yaşındayım. Oğlum var beş buçuk yaşında. Yeteri kadar yaş farkı olacak aralarında nasip olursa tabi . Benim şimdi ayın 10 unda kontorlüm var. Bakalım ne diyecekler. Lekelenmelerim hala bitmedi.

Hmm anladım canım benim de bir tane oğlum.var çok şükür 1.5 yaşında daha küçük olduğu için sanırım 3 ay bekle.dedi doktorum.ama bende senin gibi 2 adet dönemi geçirip korunmayı bırakmayı dusunuyordm canım birde bende hiç lekelenme olmadı kürtaj sonrası ama kurtajdan önce tam bir hafta adet gibi kanamam oldu ondan mıdir sence cnm

günaydın bende aranıza yeni katıldım maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallah :)

Aaa canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah kuzum kimyasal değildir canım benimmm ayy ne güzel yaaa topigimize maşallah
Kuzum teşekkür ederim ama benim 3kimyasalım olduğu için henüz sevinemiyorum İnşallah sağlıklıdır bu

yaşında ne varkii daha gençsin bende 2 aydır bi dolu 1 boş deniyorum, bu ay kafamıza göre takılalım dedik bakalım bizim nasıl olcak
İnşallah olur kuzum bu ay .zamanı var ya Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil aslında

Kuzum teşekkür ederim ama benim 3kimyasalım olduğu için henüz sevinemiyorum ❤İnşallah sağlıklıdır bu
İnşallah kuzum dra gitsene bı kaç gün sonra cnm orda net belli olur herşey kuzum
inşallah çok istiyorum ama benim biraz zor gibi 3 seneyi bulacak bu ayda testler negatif bakalım sizlerden güç alıyorum
Canım.umidi kesmek yok yıllarca çocuğu olmayıp kendi kendine olan var benim.ablaminda 3 sene sonra kendi kendine oldu kuzum sakın ümidini kesme

Zaten bata 4 gün kaldı canım ayın 10 unda onu bekleyip sonra gideceğim doktora hatta eşime de artışlar iyiyse o zaman söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…