Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy canm maşallah çok teşekkür ederim haklısın umudu kesmek yok inşallah hayırlısıyla bizlerde anne oluruz

Canım benım cok yakın bi akrabam kürtaj olur olmaz hamile kaldı yakında da doguracak hatta doktor bıle ınanamadı ne ara oldu adet bıle olmadı

Kuzum cook sevindim hayırlı olsun inşallah saglıklı olur bebegın bu ay topik çıldırdı maşallah

Gunaydın kuzum kanama devam ediyor doktora gidicem öglen tekrar beta yapilacak ama hiç umudum yok artık bu kadar kanamayla
Kuzum cok olumsuz bakıyorsun dur Bı bakalım saglıklı olan bebek her daim senınle olacaktır zaten içini ferahlat dua edecegız inşallah bir sey yoktur

aslında cuma günü bu mesajı yazdım canm

Merhaba beni de ekler misiniz. Bat 13.01.20

Merhaba kızlar bu platformda yeniyim. 11 aydır evliyiz. 2 aydır korunmuyoruz (prezervtf) bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Adetime 1 hafta var ve ateş basması oluyor. Arada sırada saniyelik kasık ağrısı var. Bir de şuan sol dizkapağımın altına doğru bi ağrı giriyor. Akıntım ve göğüs hassasiyetim yok. Bazen baş ağrılarım oluyor(normalde hiç ağrımaz) bekliyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…