- 19 Mart 2019
- 186
- 174
- 23
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.521
ayy canm maşallahİnşallah kuzum dra gitsene bı kaç gün sonra cnm orda net belli olur herşey kuzum
Canım.umidi kesmek yok yıllarca çocuğu olmayıp kendi kendine olan var benim.ablaminda 3 sene sonra kendi kendine oldu kuzum sakın ümidini kesme
içini ferah tut canm hayırlı olsun .ok sevindim senin adınaKuzum teşekkür ederim ama benim 3kimyasalım olduğu için henüz sevinemiyorum ❤İnşallah sağlıklıdır bu
Kuzum kacırdım ben sende mi hamişsinZaten bata 4 gün kaldı canım ayın 10 unda onu bekleyip sonra gideceğim doktora hatta eşime de artışlar iyiyse o zaman söyleyeceğim
Canim bata 4 gun kala gayet guzel sekilde cikmis zannetmem kimyasal oldugunuKuzum teşekkür ederim ama benim 3kimyasalım olduğu için henüz sevinemiyorum ❤İnşallah sağlıklıdır bu
Canım benım cok yakın bi akrabam kürtaj olur olmaz hamile kaldıÇoğu doktor korunma önermiyor artık. Eskiden 6 ay falan bekleyin deniliyormuş. Şuan en fazla 3 ay bekleyin diyorlar oda kürtajın hamileleiğin hangi evrasinde olduğuna bağlı. bizim bebeklerimiz çok küçüktür daha rahim kendini çabuk topalrıyor. ben çok yerde okudum araştırdım. 2 rengl sonrası korunmayı bırakın diyor doktorlar. Hiç korunma diye doktorda çok. Ben bir rengl geçircem zaten eğer rahim kendini hazır hissederse kalırız hamile. Allah büyüktür. Veren de o alan da. Benim uzun uzun bekleme gibi bir lüksümyok canım 37 yaşındayım. Oğlum var beş buçuk yaşında. Yeteri kadar yaş farkı olacak aralarında nasip olursa tabi. Benim şimdi ayın 10 unda kontorlüm var. Bakalım ne diyecekler. Lekelenmelerim hala bitmedi.
Kuzum valla sabah uyandığımda test yaptım ve sonucunu görmeden bırakıp gittim, 15 dk sonra pozitifi gördüğümde eşim marketteydi napacağımı şaşırdım, o sırada aklıma eşimin bi ara indirimde diye aldığı marka bi biberon vardı o geldihemen onu aldım testle birlikte masanın üstüne koydum, kahvaltı hazırlıyordum zaten, gelince şok oldu tabi cinsiyet hiç düşünmedim o çok sonraki mevzu ya sağlıklı olsunda
Aynen kuzum sağlıklı olsun ❤❤
Canlarım çok ama çok teşekkür ederim hepiniz dualarımdasınız
Kaset olunca görünmüyor mu bende 6 gün once yaptım regli den tek çizgi cıktı o yuzden bu ay adet beklıyorumCanm kaset gebelikse zaten gorunmez onlarda deger yuksek olmiyans kadar gostermiyor
Kuzum cook sevindim hayırlı olsun inşallah saglıklı olur bebegın bu ay topik çıldırdı maşallahKuzum teşekkür ederim ❤Valla ben gün aşırı planladım ama uygulamaya gelince her gün yaptık hatta günde iki yaptığımız da oldu eşimi durdurabilene aşk olsun
Piki çatlamayı gördüm üstüne 3 gün daha devam ettik sonra çok ağrılarım vardı ilişki esnasında devam edemedim kuzum çatlamadan 2-3 gün sonra da aşırı göğüs ağrısı ve hafif kasık ağrılarım başladı göğüs devam ediyor kasık arada sağ sol batma oluyor iki gündür ağzımda kuruluk ve değişik bir tat oluyor @Ayse denz
cnm sen.ne.yptinKuzum cook sevindim hayırlı olsun inşallah saglıklı olur bebegın bu ay topik çıldırdı maşallah❤❤❤❤❤
Kuzum cok olumsuz bakıyorsun dur Bı bakalım saglıklı olan bebek her daim senınle olacaktır zaten içini ferahlat dua edecegız inşallah bir sey yokturGunaydın kuzum kanama devam ediyor doktora gidicem öglen tekrar beta yapilacak ama hiç umudum yok artık bu kadar kanamayla
Kuzu ben adet beklıyorum 2 gun kaldıcnm sen.ne.yptin
aramıza hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın :)günaydın bende aranıza yeni katıldım maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallah :)
aslında cuma günü bu mesajı yazdım canmmerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bir özet geçeyim 4 yıllık evliyim 3 senedir bebek istiyoruz eşim 10 eylülde variskosel ameliyatı oldu bir aşılama yaptırdık sonuç negatif pcosluyum iki kimyasal gebeliğim oldu rahim filmi temiz kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarım da eşim yeni ameliyat olduğundan doktora gitmiyoruz 6. ayda sperm testine bakılacak 24,5 yaşındayım :) eşim 29
en son adet olduğum tarih 7 aralık
beklenen adet tarihim 7 ocak
adet döngüm 31 günde bir
D1DEM B BUSR4 B BUSR4
ve çok uzatmadan bu ay ovulasyon testi denedim 7 aralık adet tarihim 11 aralıkta bitti 13 aralıkta teste başladım sonuçları paylaşıyorum anlayan hanımlardan yardım bekliyorum artık anne olmak istiyorum bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
bende ayni yumurtlama gunumu bekliyorumKuzu ben adet beklıyorum 2 gun kaldıiki gecedir göğüslerim büyüdü ve agrı yapıyor onun dısında bir sey yok suan sen ne yaptın kuzum
Merhaba beni de ekler misiniz. Bat 13.01.20Merhaba :)
2020 yılı için bir çok başlık var ama bir çoğu 2020 yılına hamile girecek olanlar. Ben 2020 yılında bebek düşünenler için bu konuyu açtım.
Mart 2020 yılında eşimle 5. evlilik yılımızı dolduruyoruz ve artık bebek istiyoruz.
Aralık ayında folik asit kullanmaya başlayıp mart ayında çalışmalara başlarız diye umuyoruz.
Bu döneme kadar fazla olan bir kaç kilomu vermek, sağlıklı beslenmeye alışmak ve kan değerlerimi yükseltmek istiyorum.
Benimle yürüyecek yol arkadaşları arıyorum..
Eki Görüntüle 2550252
1. LİSTE
Uzun süre durum bildirmeyenler listeden kaldırılacaktır.
Koyu renk olan tarihler en yakın tarihlerdir.
Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim. Gözden kaçabilir
Kiraz cicegi5388
Kiraz cicegi5388
Aday Beklenen Adet Tarihi Sonuç Akmerim 07.01.2020 cileklilimonata 01.02.2020 kardelen_08 27.01.2020 Gunewim 13.01.2020 auburn29 23.01.2020 FairyTale16 04.01.2020 hilaalaa 21.12.2019101Baloncuk 31.01.2020 berceste_ 12.01.2020 SeptemberRose 02.02.2020 Hemsirecik 12.01.2020 SLTN90 08.01.2020 Beguscum 27.12.2019Ahenfatma 23.01.2020 Skrskr 16.01.2020 Berfinim21 15.01.2020 papatya7203 26.01.2020 ozge_gorkem 04.01.2020 Papatya011 21.01.2020 Kiraz cicegi5388 30.01.2020 Audreyhorne 01.02.2020 pirilperi 14.01.2020
Buralar bile soğuksa oraları hiç düşünemiyorumBulunduğum şehir çok soğuk. Baya eksileri görüyoruz. Yürüyüşe çıkamayabilirim o yüzden.
Bende leslie yapmayı düşünüyorum düzenli bir şekilde.
Merhaba tabii ekliyorum :)Merhaba beni de ekler misiniz. Bat 13.01.20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?