- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.541
Ooo super canım yaaa tebrik ediyorumDün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadıminşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Nedendir bilmiyorum, bugün bende zor kalktım. Bir de kalkıyorsun hava hala karanlık falan ayılamıyorsun da.Buralar bile soğuksa oraları hiç düşünemiyorum
Çok zor geldim bugün işe hem soğuk hem uykum var
Merhaba, hoşgeldiniz.Merhaba kızlar bu platformda yeniyim. 11 aydır evliyiz. 2 aydır korunmuyoruz (prezervtf) bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Adetime 1 hafta var ve ateş basması oluyor. Arada sırada saniyelik kasık ağrısı var. Bir de şuan sol dizkapağımın altına doğru bi ağrı giriyor. Akıntım ve göğüs hassasiyetim yok. Bazen baş ağrılarım oluyor(normalde hiç ağrımaz) bekliyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim ❣
sağol kuzum darısı başına ama ben daha sevinemiyorum malesefOoo super canım yaaa tebrik ediyorum
Kış mevsimini çok severim ama uyanması bi o kadar zor oluyor. Gece mi sabah mı oldu bilemiyor insan.Nedendir bilmiyorum, bugün bende zor kalktım. Bir de kalkıyorsun hava hala karanlık falan ayılamıyorsun da.
Bir de ben sürekli su içiyorum, su içtikçe daha da üşüyorum
Bn 3 ay beklemis tim canim sonrada hmn kaldım hamileÇoğu doktor korunma önermiyor artık. Eskiden 6 ay falan bekleyin deniliyormuş. Şuan en fazla 3 ay bekleyin diyorlar oda kürtajın hamileleiğin hangi evrasinde olduğuna bağlı. bizim bebeklerimiz çok küçüktür daha rahim kendini çabuk topalrıyor. ben çok yerde okudum araştırdım. 2 rengl sonrası korunmayı bırakın diyor doktorlar. Hiç korunma diye doktorda çok. Ben bir rengl geçircem zaten eğer rahim kendini hazır hissederse kalırız hamile. Allah büyüktür. Veren de o alan da. Benim uzun uzun bekleme gibi bir lüksümyok canım 37 yaşındayım. Oğlum var beş buçuk yaşında. Yeteri kadar yaş farkı olacak aralarında nasip olursa tabi. Benim şimdi ayın 10 unda kontorlüm var. Bakalım ne diyecekler. Lekelenmelerim hala bitmedi.
İnşallah piki görürsün kuzumbende ayni yumurtlama gunumu bekliyorum
tamamdır canım hoşgeldin listeye ekliyorum seni :)aslında cuma günü bu mesajı yazdım canm
Goriyorumda dolllenme olmuyorİnşallah piki görürsün kuzum
Şimdi nasılsın canım kesildimi kanamanKuzum ped batmadıki hiç sadece tuvalette dökuluyor kasiklarim belim agriyodu daha yeni geçti
tmm hoşbuldum teşekkür ederim :)tamamdır canım hoşgeldin listeye ekliyorum seni :)
SüpersinKış mevsimini çok severim ama uyanması bi o kadar zor oluyor. Gece mi sabah mı oldu bilemiyor insan.
Bende aldım şimdi 500 ml bardağımı içiyorum
hayır olsun inşallah kuzum bende rüyamda gördüm canım idrar testi yapıyordum hem çizgi çıkıyordu hemde testin üstünde beta değeri yazıyıordu 464Günaydın kızlar nasılsınızrüyamda kendimi hamile gördüm ya böyle 4 aylık falanmış farketmemisim karnimda bi sertlik oluyor elimle bi bastırıyorum oraya hareket ediyor. Hemen doktora gidiyorum hamilesin kızın olcak diyor ay bi sevindim bi sevindim. Allah hayıra çıkarsın inşallah
valla öyle kuzumGerçekten miiiiiii
Süpervalla öyle kuzumhenüz sevinemiyorum ama bak testim böyle
Maşaşşah ne güzel hemen kalmışssın işte. Dotorlarda diyor zaten 2 adet korun 3. adeti görmeyeceksin zaten hamile kalacaksın diyorçok okudum bunu.Bn 3 ay beklemis tim canim sonrada hmn kaldım hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?