- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.561
bunu ben de bri yerde okudum hiç adet olmadan hamile kalan varmış doğrudur canım olabilir.Canım benım cok yakın bi akrabam kürtaj olur olmaz hamile kaldıyakında da doguracak hatta doktor bıle ınanamadı ne ara oldu adet bıle olmadı
Benim 5 sene önceydi xanim coj zor süreçlerdi kayıp yaşayınca hemen bi daha olsun istiyorsun ki ara vermemek daha iyiMaşaşşah ne güzel hemen kalmışssın işte. Dotorlarda diyor zaten 2 adet korun 3. adeti görmeyeceksin zaten hamile kalacaksın diyorçok okudum bunu.
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Dün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadıminşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Kuzum bariz çıkmış sevin sevinvalla öyle kuzumhenüz sevinemiyorum ama bak testim böyle
Hayırlı olsun uzummmmmm sağlıkla gelsin bebeğin ne güzel hir sene olcak bizim icinnnnn
Canım günaydın nasıl gidiyor yokmu ovilasyon yada gebelik testin tekrar yapsanGeçti kuzum çok şükür iyiyim ❤ama ağrılar var adet sancısı gibi 8 9 gündür böyle dünden beri daha yoğun gibi ama rahmim kasiklarim yanıyor iğne batıyor sanki şişlik hissi var alt karnimda oluyor ara ara adet gibi aynı yani çok sağol bitanem sen nasılsın ❤
Kız neden sevinmiyorsun bariz ben burdayım diyor bebisinvalla öyle kuzumhenüz sevinemiyorum ama bak testim böyle
Akşam kendisi gelir konuşmaya canım hiç merak etme biz iki ilişkiyle 3 ilişkiyle olanida biliyoruz canım hiç kafanı takma olumsuz düşünme birtanemÇok sağol canım benim güzel dileklerin için ❤❤
İlk üç günü evet onuda zorla ama bu haftayı tam değerlendiremedik bu ayda gitti artık hiç hevesimde yok bekleyesimde sonuç 0 olacak çünkü
Kuzu öyle biri değildir bu ay ne olmuş bilmiyorum konuşmuyor da orta yol bulalım böyle böyle oldu k.bakma dese hiç olmamış gibi davranacam ama hiç bişey demiyor ve kavgalı gibi davranıyor demin de kalktı ise gitti görsen aramızda soğuk rüzgarlar az kalır
ayy maşallah bence sevinmelisin bebek ben burdayım diyorvalla öyle kuzumhenüz sevinemiyorum ama bak testim böyle
Canım pikten sonra kaçıncı günde yaptın testivalla öyle kuzumhenüz sevinemiyorum ama bak testim böyle
Bende adet oldum kuzumKizlar hic giremedim bugun Hamislerimizi tebrik etmistim zaten 1 kere daha ediyimTubaasare kuzum cok sagol tavsiyen icin sicak tutuyorum kndimi de malesef gecmiyor bnm adet agrim dermansiz bit hastalik gibi aa grcmez agrisi sende kendinr dikkat et
Allah hayra cikarsin canimGünaydın kızlar nasılsınızrüyamda kendimi hamile gördüm ya böyle 4 aylık falanmış farketmemisim karnimda bi sertlik oluyor elimle bi bastırıyorum oraya hareket ediyor. Hemen doktora gidiyorum hamilesin kızın olcak diyor ay bi sevindim bi sevindim. Allah hayıra çıkarsın inşallah
Günaydın kuzum
Koş kan vermeye kuzu
Kuzum bariz çıkmış sevin sevin
Eger kan verebilme durumun varsa hemen ver artışına bakarsın
Hayırlı olsun uzummmmmm sağlıkla gelsin bebeğin ne güzel hir sene olcak bizim icinnnnn
İnşallah korktuğun gibi olmaz kuzum benim hayırlısıyla Allah'ın izniyle inşallahcanımlar teşekkkür ederim ama ben 3 kimyasal yaşadım o yüzden korkuıyorum açıkçası adete kadar bekleyeceğim kan için belki idrar tekrar yaparım koyulaşma var mı diye bakmak için ama kan sonra veririm
kuzum kimyasal yaşadım 3 kere o yüzden bu sefer temkinliyim biraz korkuyorum sağlıklıdır inşallah adet günümü bekleyeceğim sonra kan baktırırım sevinirimKız neden sevinmiyorsun bariz ben burdayım diyor bebisin
canım teşekkür ederim ama korkuyorum kimysal tecrübem var 3 tane
kuzum kimysal tecrübem oldupu için pek sevinemiyorum adet günümü bekliyorumayy maşallah bence sevinmelisin bebek ben burdayım diyorAllah tamamına erdirsin canm gözün aydın
kuzum pik 22-23 tü ama 23 aralık gecesi çatladı silikleşmeyi gördüm testi de bugün yaptım 15-16 gün oldu inşallah sağlıklıdır bu bakalım adet günümü bekliyorum 4 gün var henüzCanım pikten sonra kaçıncı günde yaptın testi
hayırlı ugurlu olsun ınsaallah saglıkla alırsın kucagına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?