Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşaşşah ne güzel hemen kalmışssın işte. Dotorlarda diyor zaten 2 adet korun 3. adeti görmeyeceksin zaten hamile kalacaksın diyorçok okudum bunu.
Benim 5 sene önceydi xanim coj zor süreçlerdi kayıp yaşayınca hemen bi daha olsun istiyorsun ki ara vermemek daha iyi

Hayırlı olsun uzummmmmm sağlıkla gelsin bebeğin ne güzel hir sene olcak bizim icinnnnn

Canım günaydın nasıl gidiyor yokmu ovilasyon yada gebelik testin tekrar yapsan merakkkkk bide ateşini olctunmu benim kız rahatsız saati denk gelmedi ama nasıl oldu tekrar yükselmişdaha dün 36.4 tü bugün 36.6 cikti

Akşam kendisi gelir konuşmaya canım hiç merak etme biz iki ilişkiyle 3 ilişkiyle olanida biliyoruz canım hiç kafanı takma olumsuz düşünme birtanem

Bende adet oldum kuzum ve sanci basliyor yavas yavas

Allah hayra cikarsin canim
Bende ruyamda hamile oldugumu gordum bayiliyomus falan doktorlar test yapiyor cift cizgiyi gordum ve sonuc adet oldum sabah

Günaydın kuzum

Koş kan vermeye kuzu
Kuzum bariz çıkmış sevin sevin
Eger kan verebilme durumun varsa hemen ver artışına bakarsın

Hayırlı olsun uzummmmmm sağlıkla gelsin bebeğin ne güzel hir sene olcak bizim icinnnnn

canımlar teşekkkür ederim ama ben 3 kimyasal yaşadım o yüzden korkuıyorum açıkçası adete kadar bekleyeceğim kan için belki idrar tekrar yaparım koyulaşma var mı diye bakmak için ama kan sonra veririm

canımlar teşekkkür ederim ama ben 3 kimyasal yaşadım o yüzden korkuıyorum açıkçası adete kadar bekleyeceğim kan için belki idrar tekrar yaparım koyulaşma var mı diye bakmak için ama kan sonra veririm
İnşallah korktuğun gibi olmaz kuzum benim hayırlısıyla Allah'ın izniyle inşallah

Canım pikten sonra kaçıncı günde yaptın testi

hayırlı ugurlu olsun ınsaallah saglıkla alırsın kucagına..
kuzum pik 22-23 tü ama 23 aralık gecesi çatladı silikleşmeyi gördüm testi de bugün yaptım 15-16 gün oldu inşallah sağlıklıdır bu bakalım adet günümü bekliyorum 4 gün var henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…