Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum pik 22-23 tü ama 23 aralık gecesi çatladı silikleşmeyi gördüm testi de bugün yaptım 15-16 gün oldu inşallah sağlıklıdır bu bakalım adet günümü bekliyorum 4 gün var henüz
hımm senın döngün uzun ozaman kuzum. ben 14-15.gün regl oluyorum zaten
hayırla gelsın miniğin

İnşallah korktuğun gibi olmaz kuzum benim hayırlısıyla Allah'ın izniyle inşallah
inşallah kuzum bu ay belirtilerim çok çok farklıydı zaten bi de yumurta geliştirici içiyorum 2 aydır belki onun etkisiyle tutunur bu sefer

Ya kuzum tebrik ederim bu seferki testin baya baya belirgin maşaAllah bence kesin tutunucak bu kez geçen seferki testini de görmüştüm çok silikti bu bildiyin çift çizgi

Ya kuzum tebrik ederim bu seferki testin baya baya belirgin maşaAllah bence kesin tutunucak bu kez geçen seferki testini de görmüştüm çok silikti bu bildiyin çift çizgi
dimi kuzum önceki çok zor gözüküyordu zaten bu ay belirtilerim çok farklı ve adete az kalmışken böyle net çizgi içimi kıpırdatmıyor değil ama yine de üzülmemek için temkinliyim şurda 4 gün daha beklerim zor değil sonu iyi olsun da inşallah

evet tatlım ben prowomen eşim promen 2 ay oldu işte olduysa kesin onun etkisi de var bir de omega 3 almıştım onu da düzenli içiyorum
İnşallah canım allahim hiç hirimizin kucağı boş bırakmasın hayal kırıklığına ugratmasin inşallah kimyasal ile bunun belirtilerinde farklılık vardır canım ayırt edebiliyor musun

İnşallah canım allahim hiç hirimizin kucağı boş bırakmasın hayal kırıklığına ugratmasin inşallah kimyasal ile bunun belirtilerinde farklılık vardır canım ayırt edebiliyor musun
evet bayağı fark var kuzum göğüslerim yumurtlamadan 2-3 gün sonra ağırmaya başladı hala devam ediyor uçları da biraz şişik gibi bişey kasıklarım ağırıyordu şu an fazla ağırmıyor ama arada sancımsı bişey giriyor bacakalrımı uzatıp yatamıyorum rahatsızlık hissi oluyor sabah ağzımda kuruluk ve değişik tat oldu 2 gündür ve ilişki de ilk zamanlar çok hassas oluyordum ağrım oluyordu fazla

Kuzum bu teste göre bekleme bence benim bildiyim 3 kimyasal geçirmişsin eğer değerin 400 500se bence öyle doktor şimdiden duphaston progestan felan yazar kanama başlamasın diye sen gönül rahatlığıyla bugün git kan ver bekleme erken müdahele iyidir

aklımı çeliyorsunuz rüyamda 464 tü rüyamda test yapmıştım idrarda hem çizgi hem değer yazıyordu bilmiyorum ki geçenkilerde hiç bişey yapmadılar kan veririm kolay aslında benim için ama adeti beklemek mantıklı geliyor sağlıksızsa ne yaparlarsa yapsınlar vücut atıyor zaten

böyle belirgin çizgide 400 500 mü olur değer canım sence

Benim de ilk hamileliğimde rüyamda gördüm çift çizgi kalktım yaptım hemen çıktı bi de benim arkadaşımın 2 kimyasal gebeliği bir de kürtajı vardı doktoru hamile kaldığını öğrendiğin an duphastona başla demişti 3 ay kullanacaksın onda bebek tutunamıyodu diye bi hafta önceden öğrenip hemen başlamıştı ilaca o yüzden diyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…