Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay o zaman yaptırayım eğer yüksekse doktorumla iletişime geçeyim madem bakalım hayırlısı canım teşekkür ederim

Olur bence canım bence fazlası bile ola bilir testin hassasiyetine bağlı hassas test deyilse fazla da çıka bilir böyle testle değeri 900 olan bile tanıyorum yani
bu labquick marka test canım bilemiyorum nasıl hassasiyeti bir de 5 saniye içinde çıktı hemen gözlerime inanamadım

P Papatyaa90 arkadaşlara katılıyorum canım bende ili Sefer kimyasal gördüm senin testin gibi bile değildi benim çok çok silikti erken tanı her zaman iyidir hayırlı olsun bu arada canım
benimde geçenki çok silikti canım zor gözüküyordu ilk defa böyle net ve erken çıktı dmek ki yüksek değer sanırım

Herşey güzel olacak in şa Allah kuzum yeterki gönlünü ferah tut strese girme sakın hayırlı haberlerini bekliyoruz beni etiketle mutlaka
etiketlerim canım inşallah sağlıklı olur öyle yoruldum ki heyecanlanıp sevinip sonra dibe çökmekten

Bence değerin yüksek sen ihmal etme hemen git bi kan ver en azından ilaç falan verirler hemde artık hamiş moduna geçersin☺
kafamda neler kurdum bi bilseniz asla eşime söylemeyeceğim mesela gidicem ultrasonda görücem ultrason kağıdını alıcam öyle kesinleşince söyleeyceğim çünkü çok üzüldü öncekinde söylemişitm
kan vereyim bakayım madem kaç çıkacak ona göre doktoruma söyleyeyim belki değişik olur bu sefer hamiş moduna herkes bir an önce geçer inşallahhhhhh

Şimdi bunları düşünme canım benim kendini güzel motive et pozitif enerji yükle kendine
tamam canım çok teşekkür ederim desteğin için rabbim sana da güzel güzel sağlıklı bebişler versin inşallah

Önemli deil kuzum çok saol desteğin için ❤ hiç gitmedim yanına dahandalar ettim gitsem ben yalandan gulemem kimsenin yüzüne belli eder ağlardım belkide kükrerdim en iyisi böylesi uzak kalmak

k
kuzum napıyorsun bak belirtilerimiz aynıydı testimi gördün müüüü gerçi ben korkuyorum henüz ama kimyasallarım yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…