- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.601
Olur bence canım bence fazlası bile ola bilir testin hassasiyetine bağlı hassas test deyilse fazla da çıka bilir böyle testle değeri 900 olan bile tanıyorum yaniböyle belirgin çizgide 400 500 mü olur değer canım sence
ay o zaman yaptırayım eğer yüksekse doktorumla iletişime geçeyim madem bakalım hayırlısı canım teşekkür ederimBenim de ilk hamileliğimde rüyamda gördüm çift çizgi kalktım yaptım hemen çıktıbi de benim arkadaşımın 2 kimyasal gebeliği bir de kürtajı vardı doktoru hamile kaldığını öğrendiğin an duphastona başla demişti 3 ay kullanacaksın onda bebek tutunamıyodu diye bi hafta önceden öğrenip hemen başlamıştı ilaca o yüzden diyorum kuzum
İnşallahh cnm walla teneffüste giriyorum bak seni merak ettım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahHala devam ediyor kanama kasiklarim belim agriyodu geçti ama yarin gidicem doktora insallah iyi haberler getiririm size
bu labquick marka test canım bilemiyorum nasıl hassasiyeti bir de 5 saniye içinde çıktı hemen gözlerime inanamadımOlur bence canım bence fazlası bile ola bilir testin hassasiyetine bağlı hassas test deyilse fazla da çıka bilir böyle testle değeri 900 olan bile tanıyorum yani
benimde geçenki çok silikti canım zor gözüküyordu ilk defa böyle net ve erken çıktı dmek ki yüksek değer sanırımP Papatyaa90 arkadaşlara katılıyorum canım bende ili Sefer kimyasal gördüm senin testin gibi bile değildi benim çok çok silikti erken tanı her zaman iyidir hayırlı olsun bu arada canım
Herşey güzel olacak in şa Allah kuzum yeterki gönlünü ferah tut strese girme sakın hayırlı haberlerini bekliyoruz beni etiketle mutlakaay o zaman yaptırayım eğer yüksekse doktorumla iletişime geçeyim madem bakalım hayırlısı canım teşekkür ederim
Bence çok güzel bir değer çıkacak canım hem de bi kaç saniyede çıkmışbu labquick marka test canım bilemiyorum nasıl hassasiyeti bir de 5 saniye içinde çıktı hemen gözlerime inanamadım
etiketlerim canım inşallah sağlıklı olur öyle yoruldum ki heyecanlanıp sevinip sonra dibe çökmektenHerşey güzel olacak in şa Allah kuzum yeterki gönlünü ferah tut strese girme sakın hayırlı haberlerini bekliyoruz beni etiketle mutlaka
Bence değerin yüksek sen ihmal etme hemen git bi kan ver en azından ilaç falan verirler hemde artık hamiş moduna geçersinbenimde geçenki çok silikti canım zor gözüküyordu ilk defa böyle net ve erken çıktı dmek ki yüksek değer sanırım
Şimdi bunları düşünme canım benim kendini güzel motive et pozitif enerji yükle kendineetiketlerim canım inşallah sağlıklı olur öyle yoruldum ki heyecanlanıp sevinip sonra dibe çökmekten
Sensin tatlis senHehehe kıyamaz tabi senin gibi tatlişeiyi geceler canım iyi uykular
Bende çok ettim içimden hak ediorokuyuncca yeminnle kufur ettim eltine
kafamda neler kurdum bi bilseniz asla eşime söylemeyeceğim mesela gidicem ultrasonda görücem ultrason kağıdını alıcam öyle kesinleşince söyleeyceğim çünkü çok üzüldü öncekinde söylemişitmBence değerin yüksek sen ihmal etme hemen git bi kan ver en azından ilaç falan verirler hemde artık hamiş moduna geçersin☺
tamam canım çok teşekkür ederim desteğin içinŞimdi bunları düşünme canım benim kendini güzel motive et pozitif enerji yükle kendine
Önemli deil kuzum çok saol desteğin için ❤Sakın kuzum sakın ne agla ne üzül nede sinirlen kendini hırpalama boşver takma sen onu sen gülmeyi hakediyorsun o yuzden seni üzecek kimseye fırsat verme hatta topla kendini bi kendine gel kendinden emin gir yanına konuş gül ne biliyim hiç umursamıyo gibi davran ona o kadar iyi geliyorki insana ( sarj sıkıntım var anca yazabildim kuzum)
kuzum napıyorsun bak belirtilerimiz aynıydı testimi gördün müüüüKızlar günaydın ❤bu sabah ateşim 36.8
Birde rüya gördüm rüyamda hamileydim ve düşük yapıyordum çok ağlıyordum korkuyla uyandim internetten baktım ama yorumu hep güzel hayirlara çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?