- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.621
Günaydın canım ❤ iyi kuzum sen nasıl gidiyor testim yok kuzum almadım kan vericem diye ovu 1 tane var yapicam birazdanCanım günaydın nasıl gidiyor yokmu ovilasyon yada gebelik testin tekrar yapsanmerakkkkk bide ateşini olctunmu benim kız rahatsız saati denk gelmedi ama nasıl oldu tekrar yükselmiş daha dün 36.4 tü bugün 36.6 cikti
İnşallah hayelindeki neyse onu yaşarsın canım hepsi aynı olacak diye birşey yok sonuçta ümitsizlik yok bence herşey güzel olcak bebiş geliyor yolda sen böyle düşün benide merak ta bırakmak sonucu etiketle banada gerçekten çok mutlu oluyorum bu belirgin çift çizgilere hepimize yaşatsın allah kucağımıza alalım sağ Salim hayırlısıylakafamda neler kurdum bi bilseniz asla eşime söylemeyeceğim mesela gidicem ultrasonda görücem ultrason kağıdını alıcam öyle kesinleşince söyleeyceğim çünkü çok üzüldü öncekinde söylemişitm
kan vereyim bakayım madem kaç çıkacak ona göre doktoruma söyleyeyim belki değişik olur bu sefer hamiş moduna herkes bir an önce geçer inşallahhhhhh
kuzum hiçbirşey olmayack bu sefer inan banaevet tatlım ben prowomen eşim promen 2 ay oldu işte olduysa kesin onun etkisi de var bir de omega 3 almıştım onu da düzenli içiyorum
Kuzum mantar yok 3 kere alt muayene oldum bu ay temiz çıktı yanma kaşıntı yok idrarımı rahat yapıorum annemde var mantar ondan biliyorum acisiniKuzum gebelikte akıntı krem kıvamı oluyo sulu olmuyo peynir süt kesiği tarzı akıntı büyük ihtimal mantardan
Ay benle beraber benim de 10 ocak10 ocak kuzum çok teşekkür ederim dualarımız kabul olur inşallah güzel haberler peşpeşe gelmeye devam eder
dualarımda sen varsın kuzumİnşallah canım allahim hiç hirimizin kucağı boş bırakmasın hayal kırıklığına ugratmasin inşallah kimyasal ile bunun belirtilerinde farklılık vardır canım ayırt edebiliyor musun
hayır devam ettim 18 de 17 den daha silik çıktı sonra bir yaptım bir yapmadım ama gün aşırı ilişki oldu bilmiyorum pcos olduğundan gün kaçırmak istemedim ama abarttım galiba
Hayırlısı kuzum ya. Benim esim daha 2 hafta olmadi Varikosel ameliyati olali o yuzden ben biraz beklemedeyim. Hemen umitlenmek istemiyorum. 3 ile 6 ay diyorlar ya iyileşme süreci:/Olabilir canim daa ne yapalim
Yasaklıcam ben bu erken gebelik testleriniGünaydın herkese son 2 günüm kaldı uzun zamndr kasık batması,bel agrısı ve gögüs hassasiyetim var arada da şeffaf akıntım oluyor ama 6 gün önce erken gebelik testi yaptım maalesef negatif pek umudum yok ama sürekli inş hamileyimdir die düsünmeden edemiyorum lütfen dua edin bana kızlar
inşallah kuzum inşallahİnşallah hayelindeki neyse onu yaşarsın canım hepsi aynı olacak diye birşey yok sonuçta ümitsizlik yok bence herşey güzel olcak bebiş geliyor yolda sen böyle düşün benide merak ta bırakmak sonucu etiketle banada gerçekten çok mutlu oluyorum bu belirgin çift çizgilere hepimize yaşatsın allah kucağımıza alalım sağ Salim hayırlısıyla ♥
inşallah kuzum ben solgar omega 3 aldım bu markadan oldukça memnunumkuzum hiçbirşey olmayack bu sefer inan bana
omega 3 olarak ne kullanıyorsun kuzum
bende almak istiyorum bana da örnek olsun
haklısınız moral bozmaktan baska bişi değil benm için kimyasal olan gebeliğimde de sadece kanda cıkmıştı bat günü inş buda yanıltıyordur beniYasaklıcam ben bu erken gebelik testlerini
Gün geçmeden umutsuzluğa kapılmayın ne olur.
Görmedim kuzum kaçırmışım buluyim inşallah bendede vardır kuzum kanda cikark
kuzum napıyorsun bak belirtilerimiz aynıydı testimi gördün müüüügerçi ben korkuyorum henüz ama kimyasallarım yüzünden
sanırım kuzum testim bugün bayağı koyu çıktı ekliyorum bak ama 3 kimyasalım olduğu için tereddütlüyüm bata 4 gün varKuzum kacırdım ben sende mi hamişsin
inşallah sağlıklıdır bu sefer tutunur canım amin Allah ım hepimize nasip etsin inşallahCanim bata 4 gun kala gayet guzel sekilde cikmis zannetmem kimyasal oldugunu❤ Tebrik ederim kucagimiza almak naaip olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?