Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım ❤ iyi kuzum sen nasıl gidiyor testim yok kuzum almadım kan vericem diye ovu 1 tane var yapicam birazdan
Ölçtüm kuzum 36.8 bu sabah
Geçmiş olsun kuzum ❤ rabbim sifa versin
Ooo bilemedim bat ne zamandı

İnşallah hayelindeki neyse onu yaşarsın canım hepsi aynı olacak diye birşey yok sonuçta ümitsizlik yok bence herşey güzel olcak bebiş geliyor yolda sen böyle düşün benide merak ta bırakmak sonucu etiketle banada gerçekten çok mutlu oluyorum bu belirgin çift çizgilere hepimize yaşatsın allah kucağımıza alalım sağ Salim hayırlısıyla

evet tatlım ben prowomen eşim promen 2 ay oldu işte olduysa kesin onun etkisi de var bir de omega 3 almıştım onu da düzenli içiyorum
kuzum hiçbirşey olmayack bu sefer inan bana
omega 3 olarak ne kullanıyorsun kuzum
bende almak istiyorum bana da örnek olsun

Kuzum gebelikte akıntı krem kıvamı oluyo sulu olmuyo peynir süt kesiği tarzı akıntı büyük ihtimal mantardan
Kuzum mantar yok 3 kere alt muayene oldum bu ay temiz çıktı yanma kaşıntı yok idrarımı rahat yapıorum annemde var mantar ondan biliyorum acisini

İnşallah canım allahim hiç hirimizin kucağı boş bırakmasın hayal kırıklığına ugratmasin inşallah kimyasal ile bunun belirtilerinde farklılık vardır canım ayırt edebiliyor musun
dualarımda sen varsın kuzum
inşallah sıradaki gebemiz sen olursun çok yürekten söylüyorum bunu
Allahım yüzünü güldürsün hakediyorsun onca sene , o yüzden sen olursun inşallah kuzum

hayır devam ettim 18 de 17 den daha silik çıktı sonra bir yaptım bir yapmadım ama gün aşırı ilişki oldu bilmiyorum pcos olduğundan gün kaçırmak istemedim ama abarttım galiba

Canım yumurtlamamış da olabilirsin sen bence 1 ay takip yaptır hem de ovüyle takip et bakalım dr la ovülasyon testi tutacakmı

Günaydın herkese son 2 günüm kaldı uzun zamndr kasık batması,bel agrısı ve gögüs hassasiyetim var arada da şeffaf akıntım oluyor ama 6 gün önce erken gebelik testi yaptım maalesef negatif pek umudum yok ama sürekli inş hamileyimdir die düsünmeden edemiyorum lütfen dua edin bana kızlar

Yasaklıcam ben bu erken gebelik testlerini
Gün geçmeden umutsuzluğa kapılmayın ne olur.

inşallah kuzum inşallah

Yasaklıcam ben bu erken gebelik testlerini
Gün geçmeden umutsuzluğa kapılmayın ne olur.
haklısınız moral bozmaktan baska bişi değil benm için kimyasal olan gebeliğimde de sadece kanda cıkmıştı bat günü inş buda yanıltıyordur beni

P Papatyaa90 kuzum hayırlı olsun şimdiden inşallah bebişin sağlıklıdır birsey soracam boyle sürekli degil ama ara ara gelen adet sancısı gibi sancin oldumu bende çok nadir geliyor boyle gun de 1 veya 2 defa sonra geri gidiyor

k

kuzum napıyorsun bak belirtilerimiz aynıydı testimi gördün müüüü gerçi ben korkuyorum henüz ama kimyasallarım yüzünden
Görmedim kuzum kaçırmışım buluyim inşallah bendede vardır kuzum kanda cikar ❤ tebrik ederim seni kuzum ❤ bi testini bulimda❤

Kuzum kacırdım ben sende mi hamişsin
sanırım kuzum testim bugün bayağı koyu çıktı ekliyorum bak ama 3 kimyasalım olduğu için tereddütlüyüm bata 4 gün var
Canim bata 4 gun kala gayet guzel sekilde cikmis zannetmem kimyasal oldugunu❤ Tebrik ederim kucagimiza almak naaip olsun hepimizin
inşallah sağlıklıdır bu sefer tutunur canım amin Allah ım hepimize nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 2149729-edf08cd1b6d625874c9f8e42704f8a9b.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…