- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.641
Gecmis olsun canim en kisa surede iyilesir insallah peki bu ameliyat neden olunuyorHayırlısı kuzum ya. Benim esim daha 2 hafta olmadi Varikosel ameliyati olali o yuzden ben biraz beklemedeyim. Hemen umitlenmek istemiyorum. 3 ile 6 ay diyorlar ya iyileşme süreci:/
Kuzum bugun yapmadim cumartesi yapmistim silik cizgi vardi ama emin deilim yarin kan vericem kuzum haber vericem sonucu gorunce ❤dua edin bana kuzumR Rainbow3461 kuzum test yaptın mı çok mesaj var yazmışsan bile görmedim
Kuzum olur inşallah hepimiz öyle Allah ne zaman kısmet ederse en kısa zamanda hamiş kalırız inşallahGoriyorumda dolllenme olmuyor
inşallah belirtilerimiz gerçek gebekliktendir kuzum bak koydum testi tekrarGörmedim kuzum kaçırmışım buluyim inşallah bendede vardır kuzum kanda cikar❤ tebrik ederim seni kuzum ❤ bi testini bulimda❤
Kuzum hayirli olsun seninki cok belirgin erken dollenme olmus demekki cok sevindimDün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadıminşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Ediyorum kuzum dualarim seninle teyze yapacan sen beni bebisimiz var ben inanıyorumKuzum bugun yapmadim cumartesi yapmistim silik cizgi vardi ama emin deilim yarin kan vericem kuzum haber vericem sonucu gorunce ❤dua edin bana kuzum❤
Hepimizin canim benim sagolOyy olurum yaa okadar zorki Rabbim yardimcin olsun kuzum bnm hep yat dinlen
Inşallah kuzum çok sevindim buldum yazdım az önce tekrar çok tebrik ederim inşallah kandada goruruz guzelce artar değerlerinşallah belirtilerimiz gerçek gebekliktendir kuzum bak koydum testi tekrar
+1 deyince heyecanlandım+1 ile günaydın
evet kuzum sürekli devam eden değil de özellikle yatıyorsam adet olaack gibi hissettiğim zamanlar oluyorP Papatyaa90 kuzum hayırlı olsun şimdiden inşallah bebişin sağlıklıdırbirsey soracam boyle sürekli degil ama ara ara gelen adet sancısı gibi sancin oldumu bende çok nadir geliyor boyle gun de 1 veya 2 defa sonra geri gidiyor
Bekleyelim bakalım az kaldı zatenhaklısınız moral bozmaktan baska bişi değil benm için kimyasal olan gebeliğimde de sadece kanda cıkmıştı bat günü inş buda yanıltıyordur beni
Gidicem birazdan canimYaaa simdi doktora gidemiyormusun kuzum keske simdi kan verseydin emin olurduk
Didos bizim batlar aynı sen bugunudemi sayıyorsun 4 gün oluoKizlar bata 4 var test yaptim bu sabah bembeyazbu ayda olmadi
Kuzum hayirli olsun seninki cok belirgin erken dollenme olmus demekki cok sevindim❤ Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah ❤
inşallah kuzucum inşallah seninki de güzelce artarInşallah kuzum çok sevindim buldum yazdım az önce tekrar çok tebrik ederim inşallah kandada goruruz guzelce artar değerler❤
AmincnmKuzum olur inşallah hepimiz öyle Allah ne zaman kısmet ederse en kısa zamanda hamiş kalırız inşallah
Inşallah kuzum Amin inşallah çok sağol bitanem hepimiz kalalım inşallah gebisEdiyorum kuzum dualarim seninle teyze yapacan sen beni bebisimiz var ben inanıyorum❤❤
didem sut hormonun dustu muKizlar bata 4 var test yaptim bu sabah bembeyazbu ayda olmadi
Bu yumurtlama deil. Kuzum adet biter bitmez basladin dimi yapmaya ve devam et belki gec yumurtlicaksinmerhaba ben adetin 10 cu günden beri ovulasyon testi yapıyorum en son 02/01/2020 denedim bu çıktı aralıgın 31 benimadetin 14 cü günüydü bende hiç iki çizgi koyu çıkmadı ama ben 10 günden 16cı güne kadar denedim eşimle sizce hamile olma şansım varmı ? poztifmi sayılır bu test ? yardımcı olurmusunuz ben hiç koyu rengi yakalayamadım bu ay deniyorum ilk defa ovulasyon testinide bebegide yaptıgım ovulasyon testimin 5 i böleçıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?