Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görmedim kuzum kaçırmışım buluyim inşallah bendede vardır kuzum kanda cikar ❤ tebrik ederim seni kuzum ❤ bi testini bulimda❤
inşallah belirtilerimiz gerçek gebekliktendir kuzum bak koydum testi tekrar

Eklentiler

• 2149729-edf08cd1b6d625874c9f8e42704f8a9b.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 46
Dün kü onca güzel haberin üstüne dayanamadım inşallah bu da kimyasal değildir bat 10 Ocak
Kuzum hayirli olsun seninki cok belirgin erken dollenme olmus demekki cok sevindim ❤ Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Kuzum bugun yapmadim cumartesi yapmistim silik cizgi vardi ama emin deilim yarin kan vericem kuzum haber vericem sonucu gorunce ❤dua edin bana kuzum
Ediyorum kuzum dualarim seninle teyze yapacan sen beni bebisimiz var ben inanıyorum ❤❤

evet kuzum sürekli devam eden değil de özellikle yatıyorsam adet olaack gibi hissettiğim zamanlar oluyor

merhaba ben adetin 10 cu günden beri ovulasyon testi yapıyorum en son 02/01/2020 denedim bu çıktı aralıgın 31 benimadetin 14 cü günüydü bende hiç iki çizgi koyu çıkmadı ama ben 10 günden 16cı güne kadar denedim eşimle sizce hamile olma şansım varmı ? poztifmi sayılır bu test ? yardımcı olurmusunuz ben hiç koyu rengi yakalayamadım bu ay deniyorum ilk defa ovulasyon testinide bebegide yaptıgım ovulasyon testimin 5 i böleçıktı

Eklentiler

• sssss.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu yumurtlama deil. Kuzum adet biter bitmez basladin dimi yapmaya ve devam et belki gec yumurtlicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…