- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.841
benimki 8.78 çıktıda noldu boşver bidahaki aya inşallahBenim 0 çıkmış canim netten baktım az önce bende sasirdim silik görüp nasıl negatif
Canım üzülme bak hamile kalabiliyorsun döllenme oluyor yumurta tüplere gidiyor. Sağdan yumurtlasan bile sol yakalayabiliyor. Her şeyin hayırlısı rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Hayırlısını dileyelim. Bende gaza gelip test yaptım ama bembeyaz. Diğer aya nasip inşallahbenimki 8.78 çıktıda noldu boşver bidahaki aya inşallah
canım gittinmi doktora kaçırdımmı ben bişeyleribenimki 8.78 çıktıda noldu boşver bidahaki aya inşallah
Canim benim hayirli olsun.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insKızlar sonuç 582 çıkmış
doktordan geldim şimdi kan verdim beta yükselmişmi diye bakacaklar muayene etti işte rahimde yoğun bi kanama yok kanamanın pıhtılı olması iyi kanamanın devamının olmadığını gösterir dedi. rahim kalınlığı bebek varsa bile tutunması için gayet iyi dedi. beta yükseldiyse progesteron takviyesi yapacak heralde.Canım üzülme bak hamile kalabiliyorsun döllenme oluyor yumurta tüplere gidiyor. Sağdan yumurtlasan bile sol yakalayabiliyor. Her şeyin hayırlısı rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Hayırlısını dileyelim. Bende gaza gelip test yaptım ama bembeyaz. Diğer aya nasip inşallah
Hadi inşallah kuzum benim tutunur sağlıkla. Haberdar et mutlakadoktordan geldim şimdi kan verdim beta yükselmişmi diye bakacaklar muayene etti işte rahimde yoğun bi kanama yok kanamanın pıhtılı olması iyi kanamanın devamının olmadığını gösterir dedi. rahim kalınlığı bebek varsa bile tutunması için gayet iyi dedi. beta yükseldiyse progesteron takviyesi yapacak heralde.
Aaa süper bir iniş o zaman2 li rakamlar göze batmıyor
benım ilk degerım 4.90 dı. bu inmiş halibu sartlarla gebelık olusmaz dedı.asıldım ilaca hemen.
doktorumun bana dediğini söyleyelim popo altına yastık bacaklar havaya.
gittim canım kan değerime bakılacak tekrar kan verdim yükselme varmı diye zaten dünki verdiği progesteron iğne 1 haftalık progesteronmuş. vurdurmuştum onu dün ama ağrım yok akşam biraz vardı ama kanama var yine devam ediyor tuvalete girdikçe pede gelmiyorcanım gittinmi doktora kaçırdımmı ben bişeyleri
doktordan geldim şimdi kan verdim beta yükselmişmi diye bakacaklar muayene etti işte rahimde yoğun bi kanama yok kanamanın pıhtılı olması iyi kanamanın devamının olmadığını gösterir dedi. rahim kalınlığı bebek varsa bile tutunması için gayet iyi dedi. beta yükseldiyse progesteron takviyesi yapacak heralde.
inşallah canımHadi inşallah kuzum benim tutunur sağlıkla. Haberdar et mutlaka
inşallah sabah pıhtıları görünce gitti artık dedim ama bilmiyorum artıkİnşallah tutunur , umutsuz konuşmamış doktor bence sende kendini üzme artık canım bu bile etkiler bebeğin gidişatını iyi düşünelim daha iyi olsun inşallah bebeğin seninledir☺
Hayırlı olsun canım ne güZel bir sonuç sağlıkla ilerlesin inşallahhKızlar sonuç 582 çıkmış
ne zaman cıkcak sonuc? dualarım seninledoktordan geldim şimdi kan verdim beta yükselmişmi diye bakacaklar muayene etti işte rahimde yoğun bi kanama yok kanamanın pıhtılı olması iyi kanamanın devamının olmadığını gösterir dedi. rahim kalınlığı bebek varsa bile tutunması için gayet iyi dedi. beta yükseldiyse progesteron takviyesi yapacak heralde.
Ya üzülme lütfen , ben de testlere güvenmiyorum artık eğer adetine daha varsa değer yükselebilir kuzumKızlar testim negatif çıkmış netten baktım
İdrar testi dpgru olmuyor demekki her zaman
Evet aynı olmuştuk canım yarın sabah mi gideceksinBatlarimiz aynı ozaman kuzum tmm❤
2 gün geçti canim adetYa üzülme lütfen , ben de testlere güvenmiyorum artık eğer adetine daha varsa değer yükselebilir kuzum
kuzucum sen cinsiyeti öğrendin miiiÇok güzel olcak her şey görceksin ilk şoku atlat sonrası kese kalp atışı cinsiyet su gibi geçip gidiyo
evet evet gebelık olussada devam edeceğim.Yaklasık 10 senedır var bu troıd bende.Folık asıt kullanmıorum ben cok öenmlimi acaba yaAaa süper bir iniş o zaman
Hala ilaca devam mı peki ?
Teorik olarak tamamım pratikte göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?