Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki 8.78 çıktıda noldu boşver bidahaki aya inşallah
Canım üzülme bak hamile kalabiliyorsun döllenme oluyor yumurta tüplere gidiyor. Sağdan yumurtlasan bile sol yakalayabiliyor. Her şeyin hayırlısı rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Hayırlısını dileyelim. Bende gaza gelip test yaptım ama bembeyaz. Diğer aya nasip inşallah

doktordan geldim şimdi kan verdim beta yükselmişmi diye bakacaklar muayene etti işte rahimde yoğun bi kanama yok kanamanın pıhtılı olması iyi kanamanın devamının olmadığını gösterir dedi. rahim kalınlığı bebek varsa bile tutunması için gayet iyi dedi. beta yükseldiyse progesteron takviyesi yapacak heralde.

Hadi inşallah kuzum benim tutunur sağlıkla. Haberdar et mutlaka

2 li rakamlar göze batmıyor
benım ilk degerım 4.90 dı. bu inmiş halibu sartlarla gebelık olusmaz dedı.asıldım ilaca hemen.
doktorumun bana dediğini söyleyelim popo altına yastık bacaklar havaya.
Aaa süper bir iniş o zaman
Hala ilaca devam mı peki ?
Teorik olarak tamamım pratikte göreceğiz

canım gittinmi doktora kaçırdımmı ben bişeyleri
gittim canım kan değerime bakılacak tekrar kan verdim yükselme varmı diye zaten dünki verdiği progesteron iğne 1 haftalık progesteronmuş. vurdurmuştum onu dün ama ağrım yok akşam biraz vardı ama kanama var yine devam ediyor tuvalete girdikçe pede gelmiyor

İnşallah tutunur , umutsuz konuşmamış doktor bence sende kendini üzme artık canım bu bile etkiler bebeğin gidişatını iyi düşünelim daha iyi olsun inşallah bebeğin seninledir

İnşallah tutunur , umutsuz konuşmamış doktor bence sende kendini üzme artık canım bu bile etkiler bebeğin gidişatını iyi düşünelim daha iyi olsun inşallah bebeğin seninledir
inşallah sabah pıhtıları görünce gitti artık dedim ama bilmiyorum artık

ne zaman cıkcak sonuc? dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…