- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.861
Evet kuzum 10 da vericem kanı netten görürüm en geç 2 3 gibi sanırımEvet aynı olmuştuk canım yarın sabah mi gideceksin
çok sağol canımne zaman cıkcak sonuc? dualarım seninle
Ben risk alamadığım için kullanıyorum. Bence bi doktoruna danış o ne derseevet evet gebelık olussada devam edeceğim.Yaklasık 10 senedır var bu troıd bende.Folık asıt kullanmıorum ben cok öenmlimi acaba ya
2 teste silikdi nasil oluyo anlamiyorum yaBenim 0 çıkmış canim netten baktım az önce bende sasirdim silik görüp nasıl negatif
testede güven yok testin markası neydiki2 teste silikdi nasil oluyo anlamiyorum ya
hadi bakalım sabır. güzel haberler bekliyoruz inşallahçok sağol canımkuzum 3 saat dedi ya o kadar sürmez bence prolaktinede baktırdım gitmişken ona bakılmamıştı benim. e nabızdan giricemde girilmiyor e nabız hata veriyor barkod da vermediler bana doktor arıycam ben sizi dedi
Hadi inşallah benimde etiketleEvet kuzum 10 da vericem kanı netten görürüm en geç 2 3 gibi sanırım
aynen canım hemen yerini doldurmak istiyor insan. Allah'ım hayırlısını versin inşallah.Benim 5 sene önceydi xanim coj zor süreçlerdi kayıp yaşayınca hemen bi daha olsun istiyorsun ki ara vermemek daha iyi
inşallah canım ya bende size güzel haberler vermek istiyorumhadi bakalım sabır. güzel haberler bekliyoruz inşallah
Tebrik ederim canim benim rabbim hayırlı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonuç 582 çıkmış
Hamilesin kıızm sen ne güzel yaavalla öyle kuzumhenüz sevinemiyorum ama bak testim böyle
doktordan geldim şimdi kan verdim beta yükselmişmi diye bakacaklar muayene etti işte rahimde yoğun bi kanama yok kanamanın pıhtılı olması iyi kanamanın devamının olmadığını gösterir dedi. rahim kalınlığı bebek varsa bile tutunması için gayet iyi dedi. beta yükseldiyse progesteron takviyesi yapacak heralde.
canımm bak gayet güzel konuşmuş doktorgittim canım kan değerime bakılacak tekrar kan verdim yükselme varmı diye zaten dünki verdiği progesteron iğne 1 haftalık progesteronmuş. vurdurmuştum onu dün ama ağrım yok akşam biraz vardı ama kanama var yine devam ediyor tuvalete girdikçe pede gelmiyor
İnaşşal bu sefer öyle bir deneyim olmaz. Sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah ve sağlkla kucağına alırsın yavrunucanımlar teşekkkür ederim ama ben 3 kimyasal yaşadım o yüzden korkuıyorum açıkçası adete kadar bekleyeceğim kan için belki idrar tekrar yaparım koyulaşma var mı diye bakmak için ama kan sonra veririm
beta hormonu menepozdan hormonuyla aynıdır dedi ondanda yükselmiş olabilir dedi. biz beta değeri 40 dan aşşa olan hastalarımıza kesin gebesin diyemeyiz dedi. ama menepoz hormonundan olsa benim betam hep 0.100 çıkıyor hiç yükselmedi daha hem yumurtluyorumda düzenli adette görüyorum bilmiyorum sonuç çıksında bakalım kısmet artıkcanımm bak gayet güzel konuşmuş doktor
hiç canını sıkma hissediyorum mucizen geliyor annesi sağlıkla
Canım inşallah sağlıkla tutunur annesine küçük mercimegimizdoktordan geldim şimdi kan verdim beta yükselmişmi diye bakacaklar muayene etti işte rahimde yoğun bi kanama yok kanamanın pıhtılı olması iyi kanamanın devamının olmadığını gösterir dedi. rahim kalınlığı bebek varsa bile tutunması için gayet iyi dedi. beta yükseldiyse progesteron takviyesi yapacak heralde.
Aynen canim bende bilmiom canom benim bakalım adetim gelmez se bi hafta kadar yine giderim doktora2 teste silikdi nasil oluyo anlamiyorum ya
Aynen bi bekleyelim bakalimAynen canim bende bilmiom canom benim bakalım adetim gelmez se bi hafta kadar yine giderim doktora
Tamam kuzum ❤ aynen öyleHadi inşallah benimde etiketleyarında olmaz şimdi
Kıza benzetti iki ayrı doktorda ama yinede 10 güne net öğrencem inşallahkuzucum sen cinsiyeti öğrendin miii
ayy inşallah yaCanım inşallah sağlıkla tutunur annesine küçük mercimegimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?