- 4 Ocak 2020
- 74
- 52
- 38
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.881
canım benim inşallah beta sonucunu bekliyorum heyecanla ama düşük çıkacak diye aklım çıkıyor Allah yardımcım olsunMY MIRACLE benim kuzum insallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah inşallah mercimek annesine sımsıkı tutunacak Dualarım seninle inşallah ❤
Hyr kuzum benim cok mutlu olcan bak ben dedim ama sen benle dalga gecmiştin bak düşükte olsa suan beta hcg 9 cıkmıstı demicanım benim inşallah beta sonucunu bekliyorum heyecanla ama düşük çıkacak diye aklım çıkıyor Allah yardımcım olsun
8.78 çıkmıştı canım inşallah yükselmiştir ama bu kanama benim umudumu kırıyor ister istemez işteHyr kuzum benim cok mutlu olcan bak ben dedim ama sen benle dalga gecmiştin bak düşükte olsa suan beta hcg 9 cıkmıstı demi❤ inşallah suan cok güzel sonuc alacaksın
Umudunu kaybetme sakın dua et elını karnına koy besmele çek8.78 çıkmıştı canım inşallah yükselmiştir ama bu kanama benim umudumu kırıyor ister istemez işte
Nasıl yani kuzu yokmuymusBenim 0 çıkmış canim netten baktım az önce bende sasirdim silik görüp nasıl negatif
ya o zaman regl oldugum zaman bir daha giderim. acemi oldugum için bilemedim ben teşekkür ederim canımCanım regl 2. Veya 3. Günü gitmelisin ki, hormon testlerini yapabilsin, hsg çektirmeyi düşünürsende regl bittikten sonra gün veriyor
İnsan bilmediğinden hep korkar ya bende o durumdayım :) başıma ne geleceğini bilmediğim için tedirginim biraz :)Kan alınır, hormonlara bakılır ve alttan muayene edilir.
Evet ultrasonla baktıkları için biraz rahatsız edici olabilir ama çok kısa sürüyor.
Bir de smear alınır sizden o da basit bir şey hiç korkma :)
İnşallah yukselmistir canimmm Allah'ın izniylecanım benim inşallah beta sonucunu bekliyorum heyecanla ama düşük çıkacak diye aklım çıkıyor Allah yardımcım olsun
İnşallah ya kan sonucunu bekliyom yuregim agzimdaİnşallah yukselmistir canimmm Allah'ın izniyle
Nezmn çıkacak cokmu dahaİnşallah ya kan sonucunu bekliyom yuregim agzimda
Hiç tedirgin olma korkulacak bir şey yok :) ki benim canım çok tatlıdır ben çok rahat gidiyorum muayene olmayaya o zaman regl oldugum zaman bir daha giderim. acemi oldugum için bilemedim ben teşekkür ederim canım
İnsan bilmediğinden hep korkar ya bende o durumdayım :) başıma ne geleceğini bilmediğim için tedirginim biraz :)
Ay canim daha iyiyim sukurCanım selam nasılsın ?nasıl oldun?inşallah iyisindir
Vallahi doktora bi daha gitmedim netten vaktim negatif tiNasıl yani kuzu yokmuymus
Ay canim daha iyiyim sukurCanım selam nasılsın ?nasıl oldun?inşallah iyisindir
Umudum yok ama bakalimAynen bi bekleyelim bakalim
Allahim guzel sonuclarla gelmeni nasip etsin canim insallahİnşallah ya kan sonucunu bekliyom yuregim agzimda
2 saat olmus vereli prolaktinde istedim ben doktor 3 saat dediydi ya bekliyom ben sizi ararim dedi e nabizada giremiyorum hata verip duruyorNezmn çıkacak cokmu daha
Allah Allah ilaç filanda kullanmadım demi çatlatana ignesinde faln pozitif gosteriyor ya gebelik testleriVallahi doktora bi daha gitmedim netten vaktim negatif ti
Kuzum senin kanama pıhtılımiydiAy canim daha iyiyim sukurgorumcem geldi bugun Arasa ve bana bakmaya. 15 tatile kadar yanimda kalcak. Kanamam yok simdilik bakalim Allaha emanet olalim. Sen nasilsin? Var mi kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?