Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba ben adetin 10 cu günden beri ovulasyon testi yapıyorum en son 02/01/2020 denedim bu çıktı aralıgın 31 benimadetin 14 cü günüydü bende hiç iki çizgi koyu çıkmadı ama ben 10 günden 16cı güne kadar denedim eşimle sizce hamile olma şansım varmı ? poztifmi sayılır bu test ? yardımcı olurmusunuz ben hiç koyu rengi yakalayamadım bu ay deniyorum ilk defa ovulasyon testinide bebegide

Eklentiler

• sssss.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 28
MY MIRACLE benim kuzum insallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah inşallah mercimek annesine sımsıkı tutunacak Dualarım seninle inşallah
canım benim inşallah beta sonucunu bekliyorum heyecanla ama düşük çıkacak diye aklım çıkıyor Allah yardımcım olsun

canım benim inşallah beta sonucunu bekliyorum heyecanla ama düşük çıkacak diye aklım çıkıyor Allah yardımcım olsun
Hyr kuzum benim cok mutlu olcan bak ben dedim ama sen benle dalga gecmiştin bak düşükte olsa suan beta hcg 9 cıkmıstı demi inşallah suan cok güzel sonuc alacaksın

Hyr kuzum benim cok mutlu olcan bak ben dedim ama sen benle dalga gecmiştin bak düşükte olsa suan beta hcg 9 cıkmıstı demi inşallah suan cok güzel sonuc alacaksın
8.78 çıkmıştı canım inşallah yükselmiştir ama bu kanama benim umudumu kırıyor ister istemez işte

Canım regl 2. Veya 3. Günü gitmelisin ki, hormon testlerini yapabilsin, hsg çektirmeyi düşünürsende regl bittikten sonra gün veriyor
ya o zaman regl oldugum zaman bir daha giderim. acemi oldugum için bilemedim ben teşekkür ederim canım
Kan alınır, hormonlara bakılır ve alttan muayene edilir.
Evet ultrasonla baktıkları için biraz rahatsız edici olabilir ama çok kısa sürüyor.
Bir de smear alınır sizden o da basit bir şey hiç korkma :)
İnsan bilmediğinden hep korkar ya bende o durumdayım :) başıma ne geleceğini bilmediğim için tedirginim biraz :)

Hiç tedirgin olma korkulacak bir şey yok :) ki benim canım çok tatlıdır ben çok rahat gidiyorum muayene olmaya

Canım selam nasılsın ?nasıl oldun?inşallah iyisindir
Ay canim daha iyiyim sukur gorumcem geldi bugun Arasa ve bana bakmaya. 15 tatile kadar yanimda kalcak. Kanamam yok simdilik bakalim Allaha emanet olalim. Sen nasilsin? Var mi kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…