- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.901
Maşallah canım değerin çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah...Kızlar sonuç 582 çıkmış
Aras in zamaninda cok geldi canim benden pihtili artik kesin dustu bu cocuk bu pihtilara bakilirsa diye diye cok gittigim oldu ama tutunmustu sukurKuzum senin kanama pıhtılımiydi
3 saati bulur çıkması bekle sakin sakin stres faln yapma kendine kanam hala devam ediyormu2 saat olmus vereli prolaktinde istedim ben doktor 3 saat dediydi ya bekliyom ben sizi ararim dedi e nabizada giremiyorum hata verip duruyor
Nasıl negatif kuzum yaa besbelliydi resmen kaç çıktı ki ??Kızlar testim negatif çıkmış netten baktım
İdrar testi dpgru olmuyor demekki her zaman
Benimkide bi koyu oluyor bi açık gibi pıhtıyı sadece sabah gordüm bidaha olmadi korkuyorumAras in zamaninda cok geldi canim benden pihtili artik kesin dustu bu cocuk bu pihtilara bakilirsa diye diye cok gittigim oldu ama tutunmustu sukursimdikinde pıhtı yok acik kirmizi veya koyu kahve geldi
Ediyor tuvalete gidince biraz dökuluyor duruyor ama pede gelmiyor hic3 saati bulur çıkması bekle sakin sakin stres faln yapma kendine kanam hala devam ediyormu
hadi inşallahHiç tedirgin olma korkulacak bir şey yok :) ki benim canım çok tatlıdır ben çok rahat gidiyorum muayene olmaya
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaAllahKızlar sonuç 582 çıkmış
Ooo cok guzel bi deger 3-4 gune keseyi görürsünKızlar sonuç 582 çıkmış
İgnede vuruldum kesilmesi lazımdı güçlü bir bebek olur inşallah annesine öyle sıkı sıkı tutunmustur inşallahEdiyor tuvalete gidince biraz dökuluyor duruyor ama pede gelmiyor hic
Direk 0 ciktiNasıl negatif kuzum yaa besbelliydi resmen kaç çıktı ki ??
Ah bilsen ben aylarca yasadim canim kanamayi cok iyi anliyorum seni ama Allah ol dediyse bi sekilde tutunuyor icini ferah tutBenimkide bi koyu oluyor bi açık gibi pıhtıyı sadece sabah gordüm bidaha olmadi korkuyorum
Canım geç dollenmedir belki adetin de geçti yani boşuna geçmedi heralde gelmezse kirmizilar bir daha baktır kuzum.daha sonraDirek 0 cikti
Kızlar sonuç 582 çıkmış
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahsağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Şükür canım inşallah herşey yoluna girer,benimde yattığım sürece kanama olmuyor yatıyorum yemek yapmaya kalkıyorum sadece,mide bulantılarım çok yoruyor beniAy canim daha iyiyim sukurgorumcem geldi bugun Arasa ve bana bakmaya. 15 tatile kadar yanimda kalcak. Kanamam yok simdilik bakalim Allaha emanet olalim. Sen nasilsin? Var mi kanama
Amin İnşAllah canımKızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.
Kac haftalik oldun sen canim? Ben 7.haftaya girdim benimde sabahlari basladi mide bulantim. Bide evdeki eti yiyemiyorum disarda yiyebiliyorum ama evdekini yiyemiyorumŞükür canım inşallah herşey yoluna girer,benimde yattığım sürece kanama olmuyor yatıyorum yemek yapmaya kalkıyorum sadece,mide bulantılarım çok yoruyor beni
Teşekkür ederim kardeşimAmin İnşAllah canım
Bebegin hayırlı olsun
Hayırlı olsun canımKızlar sonuç 582 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?