Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin kanama pıhtılımiydi
Aras in zamaninda cok geldi canim benden pihtili artik kesin dustu bu cocuk bu pihtilara bakilirsa diye diye cok gittigim oldu ama tutunmustu sukur simdikinde pıhtı yok acik kirmizi veya koyu kahve geldi

Aras in zamaninda cok geldi canim benden pihtili artik kesin dustu bu cocuk bu pihtilara bakilirsa diye diye cok gittigim oldu ama tutunmustu sukur simdikinde pıhtı yok acik kirmizi veya koyu kahve geldi
Benimkide bi koyu oluyor bi açık gibi pıhtıyı sadece sabah gordüm bidaha olmadi korkuyorum

Benimkide bi koyu oluyor bi açık gibi pıhtıyı sadece sabah gordüm bidaha olmadi korkuyorum
Ah bilsen ben aylarca yasadim canim kanamayi cok iyi anliyorum seni ama Allah ol dediyse bi sekilde tutunuyor icini ferah tut Devam ediyorsa gebelik hicbi is yapma sanada birisi baksin. Bizim aileler sehir disindan geliyo bakmaya mecbur Var mi senin bakcak birin? 15 tatilden sonra buyuk ihtimalle bakici tutulcak

Ay canim daha iyiyim sukur gorumcem geldi bugun Arasa ve bana bakmaya. 15 tatile kadar yanimda kalcak. Kanamam yok simdilik bakalim Allaha emanet olalim. Sen nasilsin? Var mi kanama
Şükür canım inşallah herşey yoluna girer,benimde yattığım sürece kanama olmuyor yatıyorum yemek yapmaya kalkıyorum sadece,mide bulantılarım çok yoruyor beni

Şükür canım inşallah herşey yoluna girer,benimde yattığım sürece kanama olmuyor yatıyorum yemek yapmaya kalkıyorum sadece,mide bulantılarım çok yoruyor beni
Kac haftalik oldun sen canim? Ben 7.haftaya girdim benimde sabahlari basladi mide bulantim. Bide evdeki eti yiyemiyorum disarda yiyebiliyorum ama evdekini yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…