Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir gebelik planlamasi icerisindeyim.Gectigimiz aylarda kan degerlerimde bir sikinti yoktu alakasiz bir durum icin kan verdim degerler normaldi.folik asit baslamali miyim?

Kac haftalik oldun sen canim? Ben 7.haftaya girdim benimde sabahlari basladi mide bulantim. Bide evdeki eti yiyemiyorum disarda yiyebiliyorum ama evdekini yiyemiyorum
10bitti canım 11deyim şuan
Aynen bende evde kendi pişirdiğimi yiyemesemde dışardan olunca yiyebiliyorum bazen inşallah 3 ay bittiğinde bulantılarda biter

10bitti canım 11deyim şuan
Aynen bende evde kendi pişirdiğimi yiyemesemde dışardan olunca yiyebiliyorum bazen inşallah 3 ay bittiğinde bulantılarda biter
B blossom- benim hepsi bitti şükür kızlar 1 haftadır maşallah ne bulantı ne uykusuzluk ne yorgunluk hiç bişeyim kalmadı vahiyle enerji geldi sanki bana göbeğimde olmasa hamile olduğumu anlamıcam inşallah sizde en kısa sürede atlatırsınız

Ya canım bak hiç kafaya takmadan hamile kaldın sonuç iyi olmasada ,bundan sonra kafaya takmadan ilerle Rabbim inşallah en kısa zamanda yeniden nasip eder
değerim 8.78 olduğu için doktor o değere kesin gebelik diyemeyiz başka bişeydende yükselmiş olabilir dedi

Doktorlar 1 yıl çocuk olmazsa mı öneriyor yoksa evlendikten 1 yıl sonra mı öneriyor

Ya canım bak hiç kafaya takmadan hamile kaldın sonuç iyi olmasada ,bundan sonra kafaya takmadan ilerle Rabbim inşallah en kısa zamanda yeniden nasip eder
kısmet ya valla bıktım zaten tam olmamasına alışıyorsun kafadan atıyorsun olmuş gibi oluyor olmuyor bu sinir bozucu üzücü

Ay inşallah canım normal zamanda enerjik biriyim gezmeyi çok severim ama hamile kaldığım aydan bana bi ağırlık geldi bide kanama alanı olduğu için diyorlar enerji gidiyor inşallah bu sorunları atlatırım yazın doğumdan önce taşınıcaz o zamana kadar iyi olmam lazım ,mecbur Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…