- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.921
Ay benim bat 30 aralıktı bugunku değerim 308 sana maşallahOoo kız battan 4 gün önce bu sonuç ikizmi ne
10bitti canım 11deyim şuanKac haftalik oldun sen canim? Ben 7.haftaya girdim benimde sabahlari basladi mide bulantim. Bide evdeki eti yiyemiyorum disarda yiyebiliyorum ama evdekini yiyemiyorum
Hayırlısı hiç sıkma canını üzülme ne diyecegimide bilemiyorumkızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
Merhaba canım hoşgeldinDogru topikte miyim bilmiyorum.Merhabalar kizlar.
Ya canım bak hiç kafaya takmadan hamile kaldın sonuç iyi olmasada ,bundan sonra kafaya takmadan ilerle Rabbim inşallah en kısa zamanda yeniden nasip ederkızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
çok üzüldüm kuzum çokkızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
Hosbulduk ay cok heyecanliyim :)) sanirsin ilkMerhaba canım hoşgeldin
biliyodum zaten düşeceğini o yüzden hazırdım ama eşim yıkıldı ona üzülüyorumHayırlısı hiç sıkma canını üzülme ne diyecegimide bilemiyorum
B blossom- benim hepsi bitti şükür kızlar 1 haftadır maşallah ne bulantı ne uykusuzluk ne yorgunluk hiç bişeyim kalmadı vahiyle enerji geldi sanki bana10bitti canım 11deyim şuan
Aynen bende evde kendi pişirdiğimi yiyemesemde dışardan olunca yiyebiliyorum bazen inşallah 3 ay bittiğinde bulantılarda biter
değerim 8.78 olduğu için doktor o değere kesin gebelik diyemeyiz başka bişeydende yükselmiş olabilir dediYa canım bak hiç kafaya takmadan hamile kaldın sonuç iyi olmasada ,bundan sonra kafaya takmadan ilerle Rabbim inşallah en kısa zamanda yeniden nasip eder
Doktorlar 1 yıl çocuk olmazsa mı öneriyor yoksa evlendikten 1 yıl sonra mı öneriyorValla canım inşallah çektirmeye gerek kalmadan hamile olursun doktorların tavsiyesi 1 sene sonra ama yinede acelecilik yaparsan bir doktorla görüş istersen tabi yaşta önemli 30 yaş üstü için daha erken davranıyorlar
Bak en azından olabileceğini biliyoruz bu bir teselli degilmi kuzum destek ol esinede rabbim en güzeli nasip edecek inşallahbiliyodum zaten düşeceğini o yüzden hazırdım ama eşim yıkıldı ona üzülüyorum
kısmet ya valla bıktım zaten tam olmamasına alışıyorsun kafadan atıyorsun olmuş gibi oluyor olmuyor bu sinir bozucu üzücüYa canım bak hiç kafaya takmadan hamile kaldın sonuç iyi olmasada ,bundan sonra kafaya takmadan ilerle Rabbim inşallah en kısa zamanda yeniden nasip eder
Ay inşallah canım normal zamanda enerjik biriyim gezmeyi çok severim ama hamile kaldığım aydan bana bi ağırlık geldi bide kanama alanı olduğu için diyorlar enerji gidiyor inşallah bu sorunları atlatırım yazın doğumdan önce taşınıcaz o zamana kadar iyi olmam lazım ,mecbur
rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun canımkızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
hadi hayırlısı olsun kuzumKıza benzetti iki ayrı doktorda ama yinede 10 güne net öğrencem inşallah
inşallah canım :*Bak en azından olabileceğini biliyoruz bu bir teselli degilmi kuzum destek ol esinede rabbim en güzeli nasip edecek inşallah
Canım burda folik asit kullan çok kişi var istersen kullabilirsin ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi faln yapıyoruz senin adet nezmnn dingin kaç gün de birHosbulduk ay cok heyecanliyim :)) sanirsin ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?