Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hayırlı olsun gözün aydın biran önce kesesini görüp kalp atışını duymakta nasip olsun

değerim 8.78 olduğu için doktor o değere kesin gebelik diyemeyiz başka bişeydende yükselmiş olabilir dedi
Ama gebelik olmuş ihtimali yüksek çünkü kan geldi pıhtı gelmiş düşmüş herhalde o zamanda degerde azalmış ,
Hamilelik olmasa kalırdı öylece

Sanırım öyle yada biz kadınlara göre daha salinler, biz anaçlık duygusundan panik yapıyoruz sanırım, geçen ay tedavim olumsuz olunca çok ağladım çok yıprattım kendimi ama eşim sakindi yeni başladık olur sakin ol vs diye, sanırım onlardaki sakinliği bizden bekliyorlar

Rica ederim ne demek, umarım gerek kalmaz hamiş kalırsınız ama olmazsada regl 2. Veya 3. Günü gidin gerekli testler yapılır :)

Kızlar bu arada size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varmı?
Ultrasonda rahmin ters olup olmadığı belli olurmu

Merhaba kızlar bnde uzun zamandır sizi takip ediyorum çok samimi bir ortam gercektenYeni hamişlere çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Bende ikinciyi düşünmeye başladım Rabbim nasip ederse daha bu ay ilk denemem bakalım en kısa zamanda mutlu haberi alırım.

Başladı mı kız çalışmalara
Yok kuzuuu başlamadım bugğn eşim gitti test vermeye 4 günden sonra spermler ölmeye başlıyor bugün ilişki olsun persembe gel test ver demiş öyle yapıcam yumurtlamayı takip edicem yine geçen aya göre cumartesş pik pazar catlıyor bugğn doktor eşime catladıgında günde bir kaç kez değerlendirin demiş ya içime kurt düşürdü ben gün aşırı düşünmüştüm

Canım catladigi gün bir kez olsada oluyor ama genelde Dr gün aşırı öneriyorlar senin de neden bu kaç kez demis başladı mı ovu yapmaya ben daha başladım

Canım catladigi gün bir kez olsada oluyor ama genelde Dr gün aşırı öneriyorlar senin de neden bu kaç kez demis başladı mı ovu yapmaya ben daha başladım
Bugün öylesine bi yaptım da yarın başlıcam kuzum benim ama her ay aynı gün catlıyor ama yine de yapcam garanti olsun ben de anlamadım ya ben de istemiyorum öyle olmasını su gibi oluyor diye eşim kendisi söylemişti cunku bu doktor neden böyle söylemiş bilmiyorum

Biri vardı bizim başlıkta kimdi acaba
Aaa evet sanırım aslı arkadaşımızdı iyi ki hatırlattın, m_aslicim merhabalar hamilelik umarım iyi gidiyordur,
Ben birşey sormak istiyorum sizin rahminiz ters idi yanlış hatırlamıyorsak, bu normal ultrason muaynesinde belli oluyormu

Ben pik günü ve sonrasındaki üç gün her gün değerlendiririm sonra gün aşırı diye düşünmüştüm

İnsallah bizimkilerde hizli biter bakalim et cok severdim simdi yiyemem evde. Sebze yemek istiyorum ki normalde asla isim olmaz sebzeyle. Bakalim nasil ilerliycek aman saglikli olsunda raziyim naapiyim.
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…