- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.961
Canim benim ya ne desem bilemedim bak 1 kere oldu tekrar olur kuzum gelir bulur mucizen senibiliyodum zaten düşeceğini o yüzden hazırdım ama eşim yıkıldı ona üzülüyorum
Kuzum hiç bir şeyi sanasa bırakamyizBugün öylesine bi yaptım da yarın başlıcam kuzum benim ama her ay aynı gün catlıyor ama yine de yapcam garanti olsunben de anlamadım ya ben de istemiyorum öyle olmasını su gibi oluyor diye eşim kendisi söylemişti cunku bu doktor neden böyle söylemiş bilmiyorum
Pike kadar da kaç gün beklesem acaba mesela cumartesi pik ya persembeden cumartesiye kadar beklesemBende bu ay öyle düşünüyorum pik günü sonrası çatlama gerisi nasıl olursa artik
Ya geçen ay her gün yaptımKuzum hiç bir şeyi sanasa bırakamyiznasıl için rahat oluryorsa istersen hergun yap yapabiliyorsun
Aklına sağlık evet aslıydı :)Aaa evet sanırım aslı arkadaşımızdı iyi ki hatırlattın, @m_aslicim merhabalar hamilelik umarım iyi gidiyordur,
Ben birşey sormak istiyorum sizin rahminiz ters idi yanlış hatırlamıyorsak, bu normal ultrason muaynesinde belli oluyormu
Aynen hemde spremler bırakmış olur kuzum bekle kaçıncı günde pik görüyorsun sen kuzumPike kadar da kaç gün beklesem acaba mesela cumartesi pik ya persembeden cumartesiye kadar beklesem
11 12 de pik oldu geçen ay 13 de çatladı hatta ben 11i pik sandım 12 de tam pik oldu 13 de çatladıAynen hemde spremler bırakmış olur kuzum bekle kaçıncı günde pik görüyorsun sen kuzum
Gebelik planlıyorsanız mutlaka doktorunuza danışarak folik asit kullanmaya başlamalısınızBir gebelik planlamasi icerisindeyim.Gectigimiz aylarda kan degerlerimde bir sikinti yoktu alakasiz bir durum icin kan verdim degerler normaldi.folik asit baslamali miyim?
Benim geçen ay 17 18 19 pik oldu 20 çatladı bu ayda öyle olur galiba sen erken yumurtluyorsun11 12 de pik oldu geçen ay 13 de çatladı hatta ben 11i pik sandım 12 de tam pik oldu 13 de çatladı
İşte benim adet çok düzenli 27 gün döngüm 13de catlıyor 27 de adet geliyor kuzumBenim geçen ay 17 18 19 pik oldu 20 çatladı bu ayda öyle olur galiba sen erken yumurtluyorsun
Aman öyle olsun kuzum ya inşallah bakalım bu ay neler bekliyor biziİşte benim adet çok düzenli 27 gün döngüm 13de catlıyor 27 de adet geliyor kuzum
Kuzum cok geçmiş olsun elbette üzülmekte cok haklısın ama güçlü olup iyi tarafından bakmanız lazım bak döllenme oldu bundan sonra daha kolay da olabılır böyle düşününbiliyodum zaten düşeceğini o yüzden hazırdım ama eşim yıkıldı ona üzülüyorum
Şnsallah biz de bu ay çift çizgileri beta değerlerini 500 300 görürüz aminAman öyle olsun kuzum ya inşallah bakalım bu ay neler bekliyor bizi
Yakın canım yapmaya devam et erken yumurtlama olacak herhalde benımde erken oluyorKızlar merhaba ben bugün ovu test yaptım sizce pik e yakınmıyım ☺ Adetimin 7. Günü bu gün ☺
Evet geçen ay da 11. Gün olmuştu şimdi ben soğan suyu da içiyorum kistim var her sabah meryem suresi okuyup içiyorum ve soğan suyu kist için biliyorum ama yani beynimi kandırarak soğan suyu yumurtalamama ve çatlamasına yardımcı olacak diyorum içerken bakalım bu ayda kendimi kandırayımYakın canım yapmaya devam et erken yumurtlama olacak herhalde benımde erken oluyor
Bir de adetin 7.gunu normalde 5 gün sürer adetim hatta 4 gün hala leke leke geliyor ya bu ay zaten aşırı fazla kanamam olduAman öyle olsun kuzum ya inşallah bakalım bu ay neler bekliyor bizi
Hoşgeldin canım aramıza yaş kaç kaç yıldır evlisin kuzumMerhaba kızlar bnde uzun zamandır sizi takip ediyorum çok samimi bir ortam gercektenYeni hamişlere çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Bende ikinciyi düşünmeye başladım Rabbim nasip ederse daha bu ay ilk denemem bakalım en kısa zamanda mutlu haberi alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?