Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hiç bir şeyi sanasa bırakamyiz nasıl için rahat oluryorsa istersen hergun yap yapabiliyorsun

Bir gebelik planlamasi icerisindeyim.Gectigimiz aylarda kan degerlerimde bir sikinti yoktu alakasiz bir durum icin kan verdim degerler normaldi.folik asit baslamali miyim?
Gebelik planlıyorsanız mutlaka doktorunuza danışarak folik asit kullanmaya başlamalısınız

Kızlar merhaba ben bugün ovu test yaptım sizce pik e yakınmıyım Adetimin 7. Günü bu gün

Eklentiler

• 03D80900-03BC-46D1-B70F-04B8B1409AEF.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 32
biliyodum zaten düşeceğini o yüzden hazırdım ama eşim yıkıldı ona üzülüyorum
Kuzum cok geçmiş olsun elbette üzülmekte cok haklısın ama güçlü olup iyi tarafından bakmanız lazım bak döllenme oldu bundan sonra daha kolay da olabılır böyle düşünün

Yakın canım yapmaya devam et erken yumurtlama olacak herhalde benımde erken oluyor
Evet geçen ay da 11. Gün olmuştu şimdi ben soğan suyu da içiyorum kistim var her sabah meryem suresi okuyup içiyorum ve soğan suyu kist için biliyorum ama yani beynimi kandırarak soğan suyu yumurtalamama ve çatlamasına yardımcı olacak diyorum içerken bakalım bu ayda kendimi kandırayım

Hoşgeldin canım aramıza yaş kaç kaç yıldır evlisin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…