- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #66.981
Ben geçen ay vurulmuştum 10. Gün idrar yapmıştım negatifti ve sonrasında hiç pozitif olmamıştı yani ilacın etkisi 10 günde gitmişti bende ama seni de doktorun çağırmıştır zaten o ne zaman dediyse o zaman baktır benceKızlar birşey sorucam catlatma inesi vuruldugumun bugün 12 gün oldu kan tahlili versem cikarmi
kızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
çıkar babyKızlar birşey sorucam catlatma inesi vuruldugumun bugün 12 gün oldu kan tahlili versem cikarmi
İnşallah fazla beklemeden sağlıcakla hamile kalır ve kucağına alırsın yavrunu. hoşgeldin aramıza :)Merhaba kızlar bnde uzun zamandır sizi takip ediyorum çok samimi bir ortam gercektenYeni hamişlere çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Bende ikinciyi düşünmeye başladım Rabbim nasip ederse daha bu ay ilk denemem bakalım en kısa zamanda mutlu haberi alırım.
Aminnn inşallah kuzum insalalhŞnsallah biz de bu ay çift çizgileri beta değerlerini 500 300 görürüz amin
Bakalım canım bnce gelcek ağrım barCanım geç dollenmedir belki adetin de geçti yani boşuna geçmedi heralde gelmezse kirmizilar bir daha baktır kuzum.daha sonra
Bende bu ay az oldum her ay 7 gün sürerdi hatta geçen ay 10 güne kadar lekelenmelrim olduBir de adetin 7.gunu normalde 5 gün sürer adetim hatta 4 gün hala leke leke geliyor ya bu ay zaten aşırı fazla kanamam oldu
Allah razı olsun hoşbuldum amin inşallah canım benimİnşallah fazla beklemeden sağlıcakla hamile kalır ve kucağına alırsın yavrunu. hoşgeldin aramıza :)
Aynı kaderi yasio z canim bnm 0 cikti nasip boyleymiskızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
Korktum ya vücudum da kafayı yedi artık geçen ay iki gün oldum bu ay acısı cıktıBende bu ay az oldum her ay 7 gün sürerdi hatta geçen ay 10 güne kadar lekelenmelrim oldu
Zaten 12 gün sonra test yapın diyorlar kuzum istersen ver yarın kanı çıkar çünküKızlar birşey sorucam catlatma inesi vuruldugumun bugün 12 gün oldu kan tahlili versem cikarmi
Kuzum vucud ne yapsın yemedik icmedik birşey bırakmıyoruz kiKorktum ya vücudum da kafayı yedi artık geçen ay iki gün oldum bu ay acısı cıktı
benim bu akşam pilates var, kurtarır mı hocamKızlar aşırı yağmur yağdığı için benim yürüyüş iptal.
Leslie ile kurtarmayı düşünüyorum
Aynen valla yaKuzum vucud ne yapsın yemedik icmedik birşey bırakmıyoruz ki
Neden bilmiyorum bu ay kendimi çok heycanliiyim içim kıpır kıpır oluyor gebe haberlerini duydukdan sonra iyice sanki olacak gibi hissediyorum bakalımAynen valla yaAllahım nasip etsin hayırlısıyla insallah
Memnun oldum cnm bende 21 yaşındayım nerdeyse 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında oğlum var fazla ara bırakmadan 2.yi istiyorum çünkü sil baştan olsun istemiyorum öyle işte kuzum inşallah hepimiz Mutu haberlerimizi alırız birbirimizn
evet oluyor cift rahim nasil anlasiliyorsa oda anlasiliyor hatta parmak kontorlünde bile belli olur parmagin egiliminden anlasilirKızlar bu arada size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varmı?
Ultrasonda rahmin ters olup olmadığı belli olurmu
İnşallah canım bende memnun oldum.evet ara açmamak iyi oluyor gerçekten Rabbim herkese tatdirsin evlat sevgisiniMemnun oldum cnm bende 21 yaşındayım nerdeyse 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında oğlum var fazla ara bırakmadan 2.yi istiyorum çünkü sil baştan olsun istemiyorum öyle işte kuzum inşallah hepimiz Mutu haberlerimizi alırız birbirimizn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?