Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorucam catlatma inesi vuruldugumun bugün 12 gün oldu kan tahlili versem cikarmi
Ben geçen ay vurulmuştum 10. Gün idrar yapmıştım negatifti ve sonrasında hiç pozitif olmamıştı yani ilacın etkisi 10 günde gitmişti bende ama seni de doktorun çağırmıştır zaten o ne zaman dediyse o zaman baktır bence

Kizlar herkese merhaba uzun süredir yoktum çik halsiz ve yorgunum hatta bir iki kere lekelenme geldi zor zamanlardan geçiyoruz bu günümüze çok şükür mide bulantisi ve halsizlikde giderse daha iyi olacam ben. Yeni gebisleri tebrik ederim darisi tum bekleyenlere. Bugun kontrole gittik eşimle çok korktum tam benim muayane siramda eşim pat diye düştu bayildi onu öyle gorunce o kadar korktum ki hala etkisindeyim tansiyonu çok düşmuş bembeyazdi allahim sevdiklerimizle sinamasin bizi sedyeden nasil firladim bilmiyorum. Korktum

İnşallah fazla beklemeden sağlıcakla hamile kalır ve kucağına alırsın yavrunu. hoşgeldin aramıza :)

U UykucuPanda18 Hoşbuldum canım 27 yasindayim 7 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var.
Memnun oldum cnm bende 21 yaşındayım nerdeyse 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında oğlum var fazla ara bırakmadan 2.yi istiyorum çünkü sil baştan olsun istemiyorum öyle işte kuzum inşallah hepimiz Mutu haberlerimizi alırız birbirimizn

İnşallah canım bende memnun oldum.evet ara açmamak iyi oluyor gerçekten Rabbim herkese tatdirsin evlat sevgisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…