- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #67.001
Aynen kuzum ya bana da çok Umut oldular valla insallah bizlere de nasip olur bu ay calısmalara devamNeden bilmiyorum bu ay kendimi çok heycanliiyim içim kıpır kıpır oluyor gebe haberlerini duydukdan sonra iyice sanki olacak gibi hissediyorum bakalım
çok üzgünüm canımın içi. ama bak bu daha güzel gelecek günlerin habercisi. demek ki hamile kalabiliyorsun, tüpüm saçaklarım calısıyor mu diye düşünüyordun ya, demek ki calısabiliyormuş. en doğru zamanda rabbim tekrar verecektir bak görürsünkızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
Tamam kuzum sağol şimdi acile gidip vericemZaten 12 gün sonra test yapın diyorlar kuzum istersen ver yarın kanı çıkar çünkü
doğru olan bunu doktoruna danışmak canım ama genellikle tüm kadın doğumcular cocuk düsünmeye basladıgın andan itibaren folik asit veriyorlar.Bir gebelik planlamasi icerisindeyim.Gectigimiz aylarda kan degerlerimde bir sikinti yoktu alakasiz bir durum icin kan verdim degerler normaldi.folik asit baslamali miyim?
Doktorum bana adet olursun sa gel dediBen geçen ay vurulmuştum 10. Gün idrar yapmıştım negatifti ve sonrasında hiç pozitif olmamıştı yani ilacın etkisi 10 günde gitmişti bende ama seni de doktorun çağırmıştır zaten o ne zaman dediyse o zaman baktır bence
Tamam kuzum sağol şimdi acile gidip vericemZaten 12 gün sonra test yapın diyorlar kuzum istersen ver yarın kanı çıkar çünkü
Yarasın canım sogan suyu faydalı diye duyuyorum bende bugunlerı iyi degerlendır hıc kacırmaEvet geçen ay da 11. Gün olmuştu şimdi ben soğan suyu da içiyorum kistim var her sabah meryem suresi okuyup içiyorum ve soğan suyu kist için biliyorum ama yani beynimi kandırarak soğan suyu yumurtalamama ve çatlamasına yardımcı olacak diyorum içerken bakalım bu ayda kendimi kandırayım
Varsa cikar canim kesin bilgi doktorum soylemistiKızlar birşey sorucam catlatma inesi vuruldugumun bugün 12 gün oldu kan tahlili versem cikarmi
Benide etiketle sonuca canim bakamiyorum her zaman insallah guzel haberler alirsinTamam kuzum sağol şimdi acile gidip vericem
İnşallah her adet oluşumda üzülüyorum ve sonra burda bir gebe haberi alıyorum adeta küllerimden doğuyorum inşallah hepimiz vakti zamanı gelince o duyguyu tadıcazYarasın canım sogan suyu faydalı diye duyuyorum bende bugunlerı iyi degerlendır hıc kacırma
Tabii ki kurtarırbenim bu akşam pilates var, kurtarır mı hocam
Kuzum benim, şöyle düşünsene, tek yumurtalıkla bile kalabildin yani ihtimal hala var, o yüzden ben senden ümitliyim, kimyasalın arkasından hemen kalanlar çok oluyor burda çok örnek var sende biliyorsunkızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
Tamam kuzumBenide etiketle sonuca canim bakamiyorum her zaman insallah guzel haberler alirsin
Inş kuzum inş belirti falan çok var merak ediyorum ne çıkacak diye birazda korkuyorumVarsa cikar canim kesin bilgi doktorum soylemisti
Sağolasın canım benim ayın 23 ü çatlamaydıerken dollenme olabilir cnm tebrik ederim
Kuzum ikiz zor gibi ne benim eşimin ailesinde ikiz bilmiyorum ben valla umarım kötü bir durum değildir bu değerAy inşallah kuzum sağlıklı olsunda ama değer ikiz gibi kız ayyy heyecan yaptım❤
Sağol kuzum umarım kimyasal değildir bu dagözün aydın canımm P Papatyaa90
Amin kuzum inşallah kimyasal değildir bakalım adeti bekliyorumCanim benim hayirli olsun.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Kuzum bende senin gibi belirtilerimiz ayniydi senle sanırım ben bugün umudumu tamamen kestim sanki adet olucam gibi kasiklarim alt karnım rahimim ağrıyor bide üşüttüm bugün 2 saat kadar sokaktaydim bu soğukta bu ağrı adet mi usutmemi ayırt edemiom yarın için umudum kalmadı ama hazırladım kendimi 0 görmeye sağlık olsun inşallah sende vardır kuzumInş kuzum inş belirti falan çok var merak ediyorum ne çıkacak diye birazda korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?