Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden bilmiyorum bu ay kendimi çok heycanliiyim içim kıpır kıpır oluyor gebe haberlerini duydukdan sonra iyice sanki olacak gibi hissediyorum bakalım
Aynen kuzum ya bana da çok Umut oldular valla insallah bizlere de nasip olur bu ay calısmalara devam Başarabiliriz

kızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
çok üzgünüm canımın içi. ama bak bu daha güzel gelecek günlerin habercisi. demek ki hamile kalabiliyorsun, tüpüm saçaklarım calısıyor mu diye düşünüyordun ya, demek ki calısabiliyormuş. en doğru zamanda rabbim tekrar verecektir bak görürsün

Bir gebelik planlamasi icerisindeyim.Gectigimiz aylarda kan degerlerimde bir sikinti yoktu alakasiz bir durum icin kan verdim degerler normaldi.folik asit baslamali miyim?
doğru olan bunu doktoruna danışmak canım ama genellikle tüm kadın doğumcular cocuk düsünmeye basladıgın andan itibaren folik asit veriyorlar.

Doktorum bana adet olursun sa gel dedi

Yarasın canım sogan suyu faydalı diye duyuyorum bende bugunlerı iyi degerlendır hıc kacırma

Yarasın canım sogan suyu faydalı diye duyuyorum bende bugunlerı iyi degerlendır hıc kacırma
İnşallah her adet oluşumda üzülüyorum ve sonra burda bir gebe haberi alıyorum adeta küllerimden doğuyorum inşallah hepimiz vakti zamanı gelince o duyguyu tadıcaz

kızlar değerim 2.0 a düşmüş yani artık varsada yok bebek
Kuzum benim, şöyle düşünsene, tek yumurtalıkla bile kalabildin yani ihtimal hala var, o yüzden ben senden ümitliyim, kimyasalın arkasından hemen kalanlar çok oluyor burda çok örnek var sende biliyorsun

Inş kuzum inş belirti falan çok var merak ediyorum ne çıkacak diye birazda korkuyorum
Kuzum bende senin gibi belirtilerimiz ayniydi senle sanırım ben bugün umudumu tamamen kestim sanki adet olucam gibi kasiklarim alt karnım rahimim ağrıyor bide üşüttüm bugün 2 saat kadar sokaktaydim bu soğukta bu ağrı adet mi usutmemi ayırt edemiom yarın için umudum kalmadı ama hazırladım kendimi 0 görmeye sağlık olsun inşallah sende vardır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…