- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.201
Hayatımın ilk ovu testiyle karşınızdayım kuzular.Doğru yapmiş miyim ???? Bugün reglim bitti akşam 8:00 da ovu yaptım. Bundan sonra akşam 8 yapmayı düşünüyorum hep ne dersiniz zaman uygun mu ??
Bence 4 5 gibi yapsan? Uygunsan tabiHayatımın ilk ovu testiyle karşınızdayım kuzular.Doğru yapmiş miyim ???? Bugün reglim bitti akşam 8:00 da ovu yaptım. Bundan sonra akşam 8 yapmayı düşünüyorum hep ne dersiniz zaman uygun mu ??
2 buçuk yil oldu canimInsalllah canim nekdrbi suredir isdiosunz acaba benimkide cok seviyor cocuklariii
Amin kuzum inşallah ya benim de 21 Kasım doğum günüm yaBende surpriz yapmak istiyorum valla 29 Kasım tanışma yıldönümümüzde..İnşallah hamileyizdir
Evet benim gibiiiii devam et kuzum ilişkiye de başla benceMimiLA kuzum seninki baya koyulaşmış demek ki sen adetten hemen sonra yumurtluyorsun, daha iyi sonuç almak için öğlen 12-17 arası yap kuzum
edelim canımBirbirimizi takip edelim
Insallah cnlar dayanamiycam ben kan vericem ogleden sonraYaaaaa çok çok coook sevindim
İyi yapmışsın canım en isyisi Tabiki kan sonucu hadiYapmadım canım geç kalktım yetişemedim randevum vardı gittim kan verdim sonucları yarın alicam zaten gerek yok idrara belki gebelik var idrarda çıkmaz üzülürüm kanda göreyim çıkana raziyim olumlu olumsuz
Bunlarin hasaasliklari nasil? 10miu 20miu 25 miu?BILgılendırme ıcın cok tesekkur ederım canım benımde degerlendırmem bole bak 3kasım pazar yumurtlama oldu
4-5 gibi meşgul oluyorum genelde disardayimBence 4 5 gibi yapsan? Uygunsan tabi
Insallah cnlar dayanamiycam ben kan vericem ogleden sonra
Insallah cnlar dayanamiycam ben kan vericem ogleden sonra
Insalllah artik bizde karisiriz hamislerin arasına2 buçuk yil oldu canim ❤
kuzum o zaman akşam 20-21 de yaparsın dediğin gibi ama 18 gibi sıvı almayı bırakman lazım4-5 gibi meşgul oluyorum genelde disardayim
Çalışıyorum. Yani bi gün denk getirsem sonraki gün yine ayağıma dolanır. Süreklilik olmaz Eminim. O yüzden her gün ayni saatte yapabileceğim bi zaman lazim bana ondan soruyorum hangi saat iyi olur diye.
Ozamam 8 de yap gunduz yapamıyorsan canim4-5 gibi meşgul oluyorum genelde disardayim
Çalışıyorum. Yani bi gün denk getirsem sonraki gün yine ayağıma dolanır. Süreklilik olmaz Eminim. O yüzden her gün ayni saatte yapabileceğim bi zaman lazim bana ondan soruyorum hangi saat iyi olur diye.
Peki bunu yapmadan önce sıvı içmememiz gerekiyormuş ya 2-3 saat. Ben öğlende yemek yiyiyorum içtiğim suyun haddi hesabı yok zaten. Ondan yanlış çıkmasın ?Oglen yap kiz daha iyi olur 12 5 arasi
CANım onu bılmıyorum markası laboguıckBunlarin hasaasliklari nasil? 10miu 20miu 25 miu?
Of ya ne meşgaleli is bukuzum o zaman akşam 20-21 de yaparsın dediğin gibi ama 18 gibi sıvı almayı bırakman lazım
2 saat kadar icmemeden yapman lasim mutlakaPeki bunu yapmadan önce sıvı içmememiz gerekiyormuş ya 2-3 saat. Ben öğlende yemek yiyiyorum içtiğim suyun haddi hesabı yok zaten. Ondan yanlış çıkmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?