Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BILgılendırme ıcın cok tesekkur ederım canım benımde degerlendırmem bole bak 3kasım pazar yumurtlama oldu
Ricaederim canım
Tamam yumurtlama ve sonrasını değerlenirmişsin bi kac gün daha gün aşırı devam edersen iyi olur sonrasında fark etmez canım ilişki zamani sıklığı gayet iyi canim

O zaman 8 yap tatlım..ögleden sonrakı saatler daha uygun olur dıye okumustum bi yerde o yuzden oyle soyledım

Hayatımın ilk ovu testiyle karşınızdayım kuzular. Doğru yapmiş miyim ???? Bugün reglim bitti akşam 8:00 da ovu yaptım. Bundan sonra akşam 8 yapmayı düşünüyorum hep ne dersiniz zaman uygun mu ??
Uygun canım çizgi hemen belirgin cıkmış yumurtlaman erkenmi olucak aceba dongun nasıl kuzum bende olmazsa bu ay çubuk test alıyım

Peki bunu yapmadan önce sıvı içmememiz gerekiyormuş ya 2-3 saat. Ben öğlende yemek yiyiyorum içtiğim suyun haddi hesabı yok zaten. Ondan yanlış çıkmasın ?

kuzum suyu içtin ya akşama kadar saat 6 da gir tuvalete yap, sonrasında içme, önceki içtiklerini boşalt yani

İyi yapmışsın canım en isyisi Tabiki kan sonucu hadi bebisimizin orda olduğunu öğrenelim ya
Aynen canım sabreden derviş muradına ermiş demiş atalarımız ya sabır diliyorum rabbimden hepimize ❤ inşallah kuzum burdadirda teyzelerine mutlu haberi veririm inşallah hepimiz için bol dua ediyorum eğer regl olursam kandile denk geliyor ona üzülüyorum namaz kılıp bol dua edeceğim hepimize inşallah regl olmam da

İşte bende akşam 8 de yaptım bunu. Her akşam 8-9 gibi yapsam sıkıntı okurum yanı doğru sonuç verir mi onu bilemedim

kuzum ovulasyon testimin içinde şey yazıyordu benim için rahat etsin diye söylüyorum
öğlen 12-17 arası/ akşam 20-21 arası yapabilirsiniz yazıyordu, burada amaç sabah birikmiş ilk idrarla yapmamak, gün içerisindeki normal LH hormonunu saptayabilsin test diye

kuzum suyu içtin ya akşama kadar saat 6 da gir tuvalete yap, sonrasında içme, önceki içtiklerini boşalt yani
Yav ben işte su içmeden duramıyorum hele gündüz imkanı yok!!!! Ondan akşam 8 iyimi onu soruyorum. Bu akşam saat 6 da bıraktım suyu 8 de yaptım testi. Doğru sonuç çıkar mi acaba.

Yav ben işte su içmeden duramıyorum hele gündüz imkanı yok!!!! Ondan akşam 8 iyimi onu soruyorum. Bu akşam saat 6 da bıraktım suyu 8 de yaptım testi. Doğru sonuç çıkar mi acaba.

6 da suyu bıraktın ya 6 da tuvalete git son içtiğin herşeyi boşalt sonra 8 e kadar bekle
ben şöyle yapıyorum
iş yerimde öğleden sonra saat 3 te tuvalete giriyorum sonra hiç bişey içmiyorum
akşam 17.15 gibi eve varınca hemen testi yapıp su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…