- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.241
Gelicekşaşmaz
Mantıklı.6 da suyu bıraktın ya 6 da tuvalete git son içtiğin herşeyi boşaltsonra 8 e kadar bekle
ben şöyle yapıyorum
iş yerimde öğleden sonra saat 3 te tuvalete giriyorum sonra hiç bişey içmiyorum
akşam 17.15 gibi eve varınca hemen testi yapıp su içiyorum
Pembeler cok hasas kafa karistiriyo sen digerine bakValla bilemedim. İsim garanti olsun diye iki ayrı markanınkini birden yapmaya karar verdim. Bende onu diyorum yuh hamileyim dedim ilk bakınca.
Evettay hayırlısı olsun kuzum sen kendine Aralık yazmışsın bile zaten
Mantıklı.tamam yarin öyle denicem
28 günde bir regli döngün. Böyle mi çıkması gerekiyor acaba yoksa yanlış biseyler mi yaptım bilemedim bak şimdi. Sağlığım da mi bi sıkıntı var acaba.Uygun canım çizgi hemen belirgin cıkmış yumurtlaman erkenmi olucak aceba dongun nasıl kuzum bende olmazsa bu ay çubuk test alıyım
28 günde bir regli döngün. Böyle mi çıkması gerekiyor acaba yoksa yanlış biseyler mi yaptım bilemedim bak şimdi. Sağlığım da mi bi sıkıntı var acaba.
Bende aynen öyle düşündüm 28 gün mü yumurtluyorum acaba diyehayır kuzum bişeyin yok test çok hassas dediğim gibi didemde kafayı yemişti her gün yumurtluyorum tavuğa döndüm diye deliriyordu bu pembe testlerde
Yok canım böyle çıkması normal lh hormonu vücutta hep var sıkıntı yok korkma yanlış yapsan test bozulurdu dongun zaten kısaymış sıkıntı yok ❤28 günde bir regli döngün. Böyle mi çıkması gerekiyor acaba yoksa yanlış biseyler mi yaptım bilemedim bak şimdi. Sağlığım da mi bi sıkıntı var acaba.
hayır kuzum bişeyin yok test çok hassas dediğim gibi didemde kafayı yemişti her gün yumurtluyorum tavuğa döndüm diye deliriyordu bu pembe testlerde
Yaa canim tebrik ederimCanim
Ayyy var mi cidden yaa gordunuz dimi sizde
SENCe olur mu benımyumurtlamadan itibaren 4 günü boş geçme dedi bana. seninde yumurta pazar çatladıysa 13 ü olmazsın bence. normalde herkesinkide öyle ama
kuzum arka kısmında bişey var mı orayı da atsana biEn uygun 11-3 arası gündüz akşam da 5 ile 10 arası yapın diyor. 2 saat önceden su içmeyi bırakın diyor. Ama testi yapmadan önce 4 saat tuvaletinizi yapmayın diyo. Olduuu!!!! 4 saat çiş tutucam
Bunun hassastık derecesi 25 mlU/ml imiş. İyi mi bu? Anlamıyom yaaaaa yardım edin
Pembe olan 25 mlU/mlheh hangisi 25 mavi olandır, 25 se iyi o doğru sonuç gösterir işte idrarda 25 e kadar yükseldiğinde sonuç veriyor 5-10 falan olanlar hep koyu gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?