Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mantıklı. tamam yarin öyle denicem

Valla bilemedim. İsim garanti olsun diye iki ayrı markanınkini birden yapmaya karar verdim. Bende onu diyorum yuh hamileyim dedim ilk bakınca.
Pembeler cok hasas kafa karistiriyo sen digerine bak

Mantıklı. tamam yarin öyle denicem

Didoşun dediği gibi bunların hassaslık dereceleri farklı kuzum kimisi idrardaki çok azıcık LH ı bile ölçüp hemen koyu çıkıyor testte, o yüzden bi bak bakalım kutuda kağıtta yazıyor mu mavi olanın ki kaç pembe olanın ki kaç

Uygun canım çizgi hemen belirgin cıkmış yumurtlaman erkenmi olucak aceba dongun nasıl kuzum bende olmazsa bu ay çubuk test alıyım
28 günde bir regli döngün. Böyle mi çıkması gerekiyor acaba yoksa yanlış biseyler mi yaptım bilemedim bak şimdi. Sağlığım da mi bi sıkıntı var acaba.

28 günde bir regli döngün. Böyle mi çıkması gerekiyor acaba yoksa yanlış biseyler mi yaptım bilemedim bak şimdi. Sağlığım da mi bi sıkıntı var acaba.

hayır kuzum bişeyin yok test çok hassas dediğim gibi didemde kafayı yemişti her gün yumurtluyorum tavuğa döndüm diye deliriyordu bu pembe testlerde

Yok canım böyle çıkması normal lh hormonu vücutta hep var sıkıntı yok korkma yanlış yapsan test bozulurdu dongun zaten kısaymış sıkıntı yok ❤

hayır kuzum bişeyin yok test çok hassas dediğim gibi didemde kafayı yemişti her gün yumurtluyorum tavuğa döndüm diye deliriyordu bu pembe testlerde
Dimi ya çıldırmıştim

En uygun 11-3 arası gündüz akşam da 5 ile 10 arası yapın diyor. 2 saat önceden su içmeyi bırakın diyor. Ama testi yapmadan önce 4 saat tuvaletinizi yapmayın diyo. Olduuu!!!! 4 saat çiş tutucam

Eklentiler

• 1A17AB68-ACC8-4C17-AA3E-768EA03FFD02.webp
    106 KB · Görüntüleme: 29
En uygun 11-3 arası gündüz akşam da 5 ile 10 arası yapın diyor. 2 saat önceden su içmeyi bırakın diyor. Ama testi yapmadan önce 4 saat tuvaletinizi yapmayın diyo. Olduuu!!!! 4 saat çiş tutucam
kuzum arka kısmında bişey var mı orayı da atsana bi

Bunun hassastık derecesi 25 mlU/ml imiş. İyi mi bu? Anlamıyom yaaaaa yardım edin

heh hangisi 25 mavi olandır, 25 se iyi o doğru sonuç gösterir işte idrarda 25 e kadar yükseldiğinde sonuç veriyor 5-10 falan olanlar hep koyu gösteriyor

arkadaşlar gebe kalanları tebrik ederim.Rabbim sağlık kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
bugün modum düşük sizin mutlu haberlerınızı,bilgilendirmelerinizi düşürmek, bölmek istemem. çok fazla yazmıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…