Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MimiLA kuzum o zaman sen adetten hemen sonra yumurtluyor olabilirsin, peki mavi olanın ki kaç acaba? 25 böyle gösteriyorsa mavi kaçlık acaba merak ettim

gizsizim kuzum sen nolur üzülme ya

mavi de 25 mis. Anlamadım ya. Ben yanlış yaptım herhalde. Yarınkine bakarız yine boşver takmicam bunu.

valla yanlış yapsan genelde silik çıkar kuzum baya koyu çıkmış yanlış yaptığını çok düşünmüyorum

Amin kuzum inşallah ya benim de 21 Kasım doğum günüm ya
Doğum gününün en güzel hediyesi olur valla Allah ım inşallah yaaaa çok güzel anne olacağız ne olur bu ay hamile kalalım cümleten amin

İyi yanı bi sıkıntı yoktur di mi

kuzum yoktur inşallah sadece şunu diyorum bir şey varsa bu test belirlemez bunu, regl ının 2 yada 3. günü kan verip hormon testi istiyor doktorlar genelde, onu yaptırman lazım gebelikle ilgili hormonlarını değerlendirmek için, bu sadece test korkma, kurallara uyarak yap bi dahakine, doğru sonuç verir

Dys comfort erken gebelik tesitnde ikinci çizgimiz beyaz çıkması negatif olarak mı değerlendirmeliyiz adete 2 gün var bildimiz beyaz çizgi pembe kırmızı silik uçuk pembe bile değil dümdüz beyaz cizgi

Kızlar Normalde adetıme yakın belirti olurdu hiç yok sadece wc kalkıyorum gece 3 defa sana h cok gidiyorum suan 8.30 beri 5 kere gittim belim çok ağrıyor hiç gecmedi ve midem sureklı bulanıyor artık aliştim onada adet belirtm hiç yokk

Valla kurallara oyarak yaptım. İdrarın içinde 7 ye kadar saydım çıkardım. yanlış mi oldu acaba. Bi de hemen idrara sokmayın diyebyazmisti biri burda bi 10-15 saniye sonra sokun testi içine demişti öyle yaptım. Bekledim sonda testi soktum. Neyse dur bakalım yarin yine yapicam. Bak takvimde de böyle görünüyor bakın bi

Eklentiler

• 295B842D-8B50-4AAE-B523-540E2A3757FA.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…