- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.261
arkadaşlar gebe kalanları tebrik ederim.Rabbim sağlık kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
bugün modum düşük sizin mutlu haberlerınızı,bilgilendirmelerinizi düşürmek, bölmek istemem. çok fazla yazmıycam.
mavi de 25 mis. Anlamadım ya. Ben yanlış yaptım herhalde. Yarınkine bakarız yine boşver takmicam bunu.
Cok şükür ya çok şükür rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallahMasalllah sana be
Hormonlarımda ki sorun var acaba.valla yanlış yapsan genelde silik çıkar kuzum baya koyu çıkmış yanlış yaptığını çok düşünmüyorum
Ya çok mutlu oldum gerçekten minicik birsey ama insanı o kadar mutlu ediyor ki rabbim sizlere de nasip etsin inşallahmaşallah kuzummmmm
Doğum gününün en güzel hediyesi olur valla Allah ım inşallah yaaaa çok güzel anne olacağız ne olur bu ay hamile kalalım cümleten aminAmin kuzum inşallah ya benim de 21 Kasım doğum günüm ya
Hormonlarımda ki sorun var acaba.Bak yine benim hastalık hastalığım geri gelicek yaaaa uffft yapmicam lan test artık
Ya çok mutlu oldum gerçekten minicik birsey ama insanı o kadar mutlu ediyor ki rabbim sizlere de nasip etsin inşallah ❤
İyi yanı bi sıkıntı yoktur di miay kız dur pimpirik
bi sorunun yoktur merak etme, bu testler sadece vücuttaki LH miktarını ölçüyor korkma
Tebrikler canımmkızlar beta hcg 56 :)
İyi yanı bi sıkıntı yoktur di mi
Ayyy kuzumm senin hamile olduğunu görünce benim neden gözlerim doldu yaaElim ayağım titriyor
Kuzum biz sana demiştik ya ayy şuan çığlık attım arkadaşlarım ne oldu dedi heralde senden çok sevindim ya güne bu mesajla uyanmak çok güzel yaElim ayağım titriyor
Valla kurallara oyarak yaptım. İdrarın içinde 7 ye kadar saydım çıkardım.kuzum yoktur inşallah sadece şunu diyorum bir şey varsa bu test belirlemez bunu, regl ının 2 yada 3. günü kan verip hormon testi istiyor doktorlar genelde, onu yaptırman lazım gebelikle ilgili hormonlarını değerlendirmek için, bu sadece test korkma, kurallara uyarak yap bi dahakine, doğru sonuç verir
Cnm ben bi dusuk yaptm agustusta sonra ara verdm bu ay korunmayi birakmistimYaa canim tebrik ederim❤❤ Hangi gunleri degerlendirmistiniz?bide ne kadar zamandir istiyorsunuz
Pembeninmi mavinin mi?Bunun hassastık derecesi 25 mlU/ml imiş. İyi mi bu? Anlamıyom yaaaaa yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?