Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MimiLA kuzum o zaman sen adetten hemen sonra yumurtluyor olabilirsin, peki mavi olanın ki kaç acaba? 25 böyle gösteriyorsa mavi kaçlık acaba merak ettim
Kiz sen eminmisin ikisininde 25 olduguna? Biri daha koyu cikmis sanmiyorum MimiLA

Kızlar ben haftaya pazartesi gününe randevu aldım sonuç pozitifte olsa negatifte olsa gidicem doktorla detaylı bir görüşme yapicam

kuzum yarın sıvı alımına dikkat ederek tekrarla bakalım ne çıkacak, gün aşırı ilişkiye de devam

Dys comfort erken gebelik tesitnde ikinci çizgimiz beyaz çıkması negatif olarak mı değerlendirmeliyiz adete 2 gün var bildimiz beyaz çizgi pembe kırmızı silik uçuk pembe bile değil dümdüz beyaz cizgi

fotoğraf atar mısın canım. Hemen mi çıktı yoksa bekleyince mi? buharlaşma çizgisi olabilir

üzme kendini sakın hayırlı zamanda hayırlı evlatların olsun

Senin bat ne zamandi canim test yapsana bat geldiyse

Dys comfort erken gebelik tesitnde ikinci çizgimiz beyaz çıkması negatif olarak mı değerlendirmeliyiz adete 2 gün var bildimiz beyaz çizgi pembe kırmızı silik uçuk pembe bile değil dümdüz beyaz cizgi
evet canım negatif benimde öyle beyaz çıkmıştı ve hamile değilmişim

kuzum seninde R Rainbow3461 'inde baya belirtileri var, bence birer gebelik testi yapın 10 gün önce öğrenen bile oluyor, değeriniz 10 un üstündeyse çıkar zaten testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…