- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.281
Dün başladı cnmBugunmu geldi regl canim
Valla kurallara oyarak yaptım. İdrarın içinde 7 ye kadar saydım çıkardım.yanlış mi oldu acaba. Bi de hemen idrara sokmayın diyebyazmisti biri burda bi 10-15 saniye sonra sokun testi içine demişti öyle yaptım. Bekledim sonda testi soktum. Neyse dur bakalım yarin yine yapicam. Bak takvimde de böyle görünüyor bakın bi
Hayırlı olsun canım darısı hepimizin başınaElim ayağım titriyor
Pik gunleri oncesi sonrasi nasil oldu canimCnm ben bi dusuk yaptm agustusta sonra ara verdm bu ay korunmayi birakmistim
Dys comfort erken gebelik tesitnde ikinci çizgimiz beyaz çıkması negatif olarak mı değerlendirmeliyiz adete 2 gün var bildimiz beyaz çizgi pembe kırmızı silik uçuk pembe bile değil dümdüz beyaz cizgi
Canim senin bugun bat sanirim bi test yapsana evde varsa cikarKızlar ben haftaya pazartesi gününe randevu aldım sonuç pozitifte olsa negatifte olsa gidicem doktorla detaylı bir görüşme yapicam
çubuk testlerde çizgi bölmeleri oluyor belki onun izidir canım beyazsaDys comfort erken gebelik tesitnde ikinci çizgimiz beyaz çıkması negatif olarak mı değerlendirmeliyiz adete 2 gün var bildimiz beyaz çizgi pembe kırmızı silik uçuk pembe bile değil dümdüz beyaz cizgi
üzme kendini sakın hayırlı zamanda hayırlı evlatların olsunarkadaşlar gebe kalanları tebrik ederim.Rabbim sağlık kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
bugün modum düşük sizin mutlu haberlerınızı,bilgilendirmelerinizi düşürmek, bölmek istemem. çok fazla yazmıycam.
Senin bat ne zamandi canim test yapsana bat geldiyseKızlar Normalde adetıme yakın belirti olurdu hiç yok sadece wc kalkıyorum gece 3 defa sana h cok gidiyorum suan 8.30 beri 5 kere gittim belim çok ağrıyor hiç gecmedi ve midem sureklı bulanıyor artık aliştim onada adet belirtm hiç yokk ☹
Canim senin bugun bat sanirim bi test yapsana evde varsa cikar
evet canım negatif benimde öyle beyaz çıkmıştı ve hamile değilmişimDys comfort erken gebelik tesitnde ikinci çizgimiz beyaz çıkması negatif olarak mı değerlendirmeliyiz adete 2 gün var bildimiz beyaz çizgi pembe kırmızı silik uçuk pembe bile değil dümdüz beyaz cizgi
Perşembe günü adet olcam cuma gününe Dr randevum var bakacam ozman kadar bakmam hem adet olcamSenin bat ne zamandi canim test yapsana bat geldiyse
7 si ise bisey kalmamis ki varsa cikaraslında bat 7si ama varsa bencede çıkar çünkü çok fazla belirtisi var son 1 haftadır. Yapsana kuzum varsa test R Rainbow3461
Kızlar Normalde adetıme yakın belirti olurdu hiç yok sadece wc kalkıyorum gece 3 defa sana h cok gidiyorum suan 8.30 beri 5 kere gittim belim çok ağrıyor hiç gecmedi ve midem sureklı bulanıyor artık aliştim onada adet belirtm hiç yokk ☹
Benimde bugun gelicek üzülmek yok kuzum bu ay daha cok caliscazDün başladı cnm
Sağol canımmm amin inşallahHayırlı olsun canım darısı hepimizin başına
En erken gabelık testı mı yapayım ama yok da neyse kuzum prrsembe gunu olurumkuzum seninde R Rainbow3461 'inde baya belirtileri var, bence birer gebelik testi yapın 10 gün önce öğrenen bile oluyor, değeriniz 10 un üstündeyse çıkar zaten testte
Canim boyle olumsuz dusunme amaPerşembe günü adet olcam cuma gününe Dr randevum var bakacam ozman kadar bakmam hem adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?