Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim senin bugun bat sanirim bi test yapsana evde varsa cikar
Yok canım benim bat 2 gün sonra 7 sinde yani doktora sordum kan tahlili isterken 12 gun gecti yumurtlamadan dedim gebelik varsada yeni idrarda çıkmaz yapma dedi kanda çıkar varsa oda düşük değer cikar dedi yarin gel sonuclarinla dedi bakalim bende yapmiyorum oyuzden test uzulmek istemiyorum
Bide eczaneye sordum bana erken gebelik al dedi onda çıkar çıkarsa normal testler için adetin en az 3 4 gun gecikmesi lazım demişti tabi bazılarında adetten 2 3 gün önce çıkabiliyor ama bende çıkmaz sanmam ben kizimdada adet geçikmesiyle öğrendim ki o zamanda test aşırı silik çıkmıştı zor görünüyordu adetim 4 5 gün gecikmiş olmasına rağmen

kuzum seninde R Rainbow3461 'inde baya belirtileri var, bence birer gebelik testi yapın 10 gün önce öğrenen bile oluyor, değeriniz 10 un üstündeyse çıkar zaten testte
Canim benim testin kagidinda idrarda 20 ml uzeri değeri saptar diyor 20 altın daysa çıkmaz şuan testim iyi değil uydurduk birşey ovu testiyle hediye geldi

Çıkmaz canım 14-15 günde anca çıkıyor idrar testinde yarına kadar sabredelim

Evett kızlar benim adetim bitmek üzeree yarına kahverengi akıntılar olur öbür güne tamamen temizlenirim. Bu ay yapacaklarım

1- Günaşırı ilişki olacak.
2- Folik Asit düzenli bir şekilde aınacak.
3- Her gün sabah kalkınca 1 kaşık zeytinyağı yenilecek.
4- 2-3 güne bir eşimde bende havuç yiyeceğiz.

bu ay bomba gibi geleceğim eşimin doğum günü 23 Aralık inşallah ona güzel bir sürpriz yapabilirim o zamana öğrenip

Çıkmaz canım 14-15 günde anca çıkıyor idrar testinde yarına kadar sabredelim
Evet canim bencede cikmaz suan daha erken birgebeningunlugune sordum oda 17. Gunden once idrar testi yapma yanlis sonuc alabilirsin demisti idrar icin kendiside öyle olmuş çünkü negatif cıkmış kanda pozitifi görmüş

fotoğraf atar mısın canım. Hemen mi çıktı yoksa bekleyince mi? buharlaşma çizgisi olabilir
Fotografi uğraştım ama belli olmadı idrardan çıkardım yere koydum renk yayılmaya başlayınca ikinci çizgi beyaz olarak belirdi kuruyunca beyazlık kaldı çok test yaptım bekleyince Beyaz gölge çıkanı gördüm ama daha renk yayılırken beayz çıkan çizgiyi ilk defa gördüm. Erken gebelik testi zaten gunume iki gün var sanırım negatif olsaydı pembe silik olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…