- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.301
Yok canım benim bat 2 gün sonra 7 sinde yani doktora sordum kan tahlili isterken 12 gun gecti yumurtlamadan dedim gebelik varsada yeni idrarda çıkmaz yapma dedi kanda çıkar varsa oda düşük değer cikar dedi yarin gel sonuclarinla dedi bakalim bende yapmiyorum oyuzden test uzulmek istemiyorumCanim senin bugun bat sanirim bi test yapsana evde varsa cikar
En erken gabelık testı mı yapayım ama yok da neyse kuzum prrsembe gunu olurum
Perşembe günü adet olcam bosver nıye gidip veryım 30 TL bosu boşuna kuzum mvalla bazen senin yazdıklarını anlamıyorum hatçee
yap gitsin be 2 gün kalmış kaç gündür midem bulanıyor diyorsun
Canim benim testin kagidinda idrarda 20 ml uzeri değeri saptar diyor 20 altın daysa çıkmaz şuan testim iyi değil uydurduk birşey ovu testiyle hediye geldikuzum seninde R Rainbow3461 'inde baya belirtileri var, bence birer gebelik testi yapın 10 gün önce öğrenen bile oluyor, değeriniz 10 un üstündeyse çıkar zaten testte
Perşembe günü adet olcam bosver nıye gidip veryım 30 TL bosu boşuna kuzum m
Canim benim testin kagidinda idrarda 20 ml uzeri değeri saptar diyor 20 altın daysa çıkmaz şuan testim iyi değil uydurduk birşey ovu testiyle hediye geldi
Çıkmaz canım 14-15 günde anca çıkıyor idrar testinde yarına kadar sabredelimYok canım benim bat 2 gün sonra 7 sinde yani doktora sordum kan tahlili isterken 12 gun gecti yumurtlamadan dedim gebelik varsada yeni idrarda çıkmaz yapma dedi kanda çıkar varsa oda düşük değer cikar dedi yarin gel sonuclarinla dedi bakalim bende yapmiyorum oyuzden test uzulmek istemiyorum
Bide eczaneye sordum bana erken gebelik al dedi onda çıkar çıkarsa normal testler için adetin en az 3 4 gun gecikmesi lazım demişti tabi bazılarında adetten 2 3 gün önce çıkabiliyor ama bende çıkmaz sanmam ben kizimdada adet geçikmesiyle öğrendim ki o zamanda test aşırı silik çıkmıştı zor görünüyordu adetim 4 5 gün gecikmiş olmasına rağmen
Amin kuzum Amin inşallahDoğum gününün en güzel hediyesi olur valla Allah ım inşallah yaaaa çok güzel anne olacağız ne olur bu ay hamile kalalım cümleten amin
Yapim canim tamam ama.cikmicak adım gibi eminim birazdan testi atarım sizeaslında bat 7si ama varsa bencede çıkar çünkü çok fazla belirtisi var son 1 haftadır. Yapsana kuzum varsa test R Rainbow3461
İkisinde.Pembeninmi mavinin mi?
Ağzın bal yesin kızInsalllah artik bizde karisiriz hamislerin arasına
Inşallah kuzum kanda kesin çıkar varsa yarın öğlen 1 gibi aldım sonuclarıay kızlar o zaman inşallah 2 gün sonra güzel haberler alırız
Hadi bekliyoruz canımYapim canim tamam ama.cikmicak adım gibi eminim birazdan testi atarım size
kuzum yarın sıvı alımına dikkat ederek tekrarla bakalım ne çıkacak, gün aşırı ilişkiye de devam
Evet canim bencede cikmaz suan daha erken birgebeningunlugune sordum oda 17. Gunden once idrar testi yapma yanlis sonuc alabilirsin demisti idrar icin kendiside öyle olmuş çünkü negatif cıkmış kanda pozitifi görmüşÇıkmaz canım 14-15 günde anca çıkıyor idrar testinde yarına kadar sabredelim
Fotografi uğraştım ama belli olmadı idrardan çıkardım yere koydum renk yayılmaya başlayınca ikinci çizgi beyaz olarak belirdi kuruyunca beyazlık kaldı çok test yaptım bekleyince Beyaz gölge çıkanı gördüm ama daha renk yayılırken beayz çıkan çizgiyi ilk defa gördüm. Erken gebelik testi zaten gunume iki gün var sanırım negatif olsaydı pembe silik olurdufotoğraf atar mısın canım. Hemen mi çıktı yoksa bekleyince mi? buharlaşma çizgisi olabilir
Allah allah canim ozaman senin yumurtlaman yakindir diye dusunuyorum ama ikisinin ayni cikmamasi tuaf geldi ki 25 miu sa cizgi simsilik olurİkisinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?