- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.321
Fotografi uğraştım ama belli olmadı idrardan çıkardım yere koydum renk yayılmaya başlayınca ikinci çizgi beyaz olarak belirdi kuruyunca beyazlık kaldı çok test yaptım bekleyince Beyaz gölge çıkanı gördüm ama daha renk yayılırken beayz çıkan çizgiyi ilk defa gördüm. Erken gebelik testi zaten gunume iki gün var sanırım negatif olsaydı pembe silik olurdu
Inslalah kuzumEvett kızlar benim adetim bitmek üzeree yarına kahverengi akıntılar olur öbür güne tamamen temizlenirim. Bu ay yapacaklarım
1- Günaşırı ilişki olacak.
2- Folik Asit düzenli bir şekilde aınacak.
3- Her gün sabah kalkınca 1 kaşık zeytinyağı yenilecek.
4- 2-3 güne bir eşimde bende havuç yiyeceğiz.
bu ay bomba gibi geleceğim eşimin doğum günü 23 Aralık inşallah ona güzel bir sürpriz yapabilirim o zamana öğrenip
Ben bu aydan cok umıtlıyım kızlar:)
Bende geliyorum hemde zıpkın gibiInslalah kuzumbomba gibi baslicaz bu aya
DIGerınde ılk atısta tutmustu dıktorda kımyasaldan sonra dahada artıyo dedı e sımdı gunlerıde degerlendırsım daha napım tabı bugun yapanıcam ana olsun dun yaotım ılla ıcerde sperm vardırinşallah hayırlısı olur kuzumm, yumurtlaman 3 üydü 14 gün say 17 si gibi olmazsan hemen kan verirsin
Kızlar bırazdan gebelık testi yaoacam dua edın bana nolur bu ay olsun ya
DIGerınde ılk atısta tutmustu dıktorda kımyasaldan sonra dahada artıyo dedı e sımdı gunlerıde degerlendırsım daha napım tabı bugun yapanıcam ana olsun dun yaotım ılla ıcerde sperm vardır
İnşallah canım çıkarInsalllllllahhhhh canımmmm hadı guzel haberlerını beklıyorum
Kızlar bırazdan gebelık testi yaoacam dua edın bana nolur bu ay olsun ya♥
Hadı yap bat ne zamanİnşallah canım çıkar
valla ınsallah olurr yaaaa yenı yıla hepımız hamıle gırelımmmmmmmmyarın yaparsın kuzum, yumurtanın çatladığını gördük testte artık gün aşırı yapsan yeterli, bak bide doktor kimyasaldan sonra tutunması kolay demişse ne güzel, bize birtek beklemek kalıyor, en iyi yaptığımız şey o zaten
2 gün var canım sıdmı çarşıya gdıecem 2 saate yaparım yazarım burayaHadı yap bat ne zaman
Tamam canım beklıyoruz2 gün var canım sıdmı çarşıya gdıecem 2 saate yaparım yazarım buraya
Neyse dur bakalım yarin da yapiyim olay ne olcak. Belki bugün ilk yapisimin gümbürtüsüne gelmiştir. Bilemedim bende.Allah allah canim ozaman senin yumurtlaman yakindir diye dusunuyorum ama ikisinin ayni cikmamasi tuaf geldi ki 25 miu sa cizgi simsilik olur
Kızlar folik aside bide gebelik öncesi multi vitaminleri de ekleyin. Zaten ihtiyacınız olmayanı vücudunuz idrarla atıyor.Inslalah kuzumbomba gibi baslicaz bu aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?