Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ay ilk defa beyaz çizgiyi duyuyorum canım, inşallah vardır ya

Inslalah kuzum bomba gibi baslicaz bu aya

Kızlar burda hep birlikte en özel şeylerimizi paylaşıyoruz birbirimizle, hepimizin mutlu günleri görmek nasip olacak inşallah karamsarlığa kapılmayalım asla, ne demiş Mevlana "Her şey vaktini bekler. Ne gül vaktinden önce açar, ne de güneş vaktinden erken doğar. Bekle, senin olan sana gelecektir." o yüzden karamsar olmayalım pozitif olalım, güzel enerjiler yayalım güzel enerjilerden etkilenelim, bu ayda listemizde bir sürü gebiş çıksın inşallah

inşallah hayırlısı olur kuzumm, yumurtlaman 3 üydü 14 gün say 17 si gibi olmazsan hemen kan verirsin
DIGerınde ılk atısta tutmustu dıktorda kımyasaldan sonra dahada artıyo dedı e sımdı gunlerıde degerlendırsım daha napım tabı bugun yapanıcam ana olsun dun yaotım ılla ıcerde sperm vardır

DIGerınde ılk atısta tutmustu dıktorda kımyasaldan sonra dahada artıyo dedı e sımdı gunlerıde degerlendırsım daha napım tabı bugun yapanıcam ana olsun dun yaotım ılla ıcerde sperm vardır

yarın yaparsın kuzum, yumurtanın çatladığını gördük testte artık gün aşırı yapsan yeterli, bak bide doktor kimyasaldan sonra tutunması kolay demişse ne güzel, bize birtek beklemek kalıyor, en iyi yaptığımız şey o zaten

valla ınsallah olurr yaaaa yenı yıla hepımız hamıle gırelımmmmmmmm

Kızlar ben karbonat testi yaptım önce merak ediyordum öyle bir kopurduki hala köpürme bitmedi sanki alttan ocak yakmışım gibi kopuruyor hala fiş die sesler geliyor baloncuklar bitmedi bardagin içindeki idrar neredeyse tamamen disari aktı foto ekliyorum

Eklentiler

• 20191105_124453.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…