Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karbonat testi ne ve ne ise yarıyor?

ay kuzucum onu bir kere gebe bir arkadaş yapmıştı hiç köpürmedi ben yapmıştım azıcık köpürmüştü biri daha yapmıştı hiç köpürmemişti çok doğru olduğunu sanmıyorum ama baya köpürmüş seninki de bilemedim

Kızlar folik aside bide gebelik öncesi multi vitaminleri de ekleyin. Zaten ihtiyacınız olmayanı vücudunuz idrarla atıyor.
Ben kullaniyorum zaten kuzum benim kullandigim gebelim düşünmeye basladiginda kulaniyosum dogurganlugi destekliyo

Bıke seyler yapmayın hahahahahahaahja

Hâlâ devam edio kuzum durmadı sanki kaynar yağ gibi sea çıkarıyor bilemedimki sizde denesenize bir merak ettim

Ben kullaniyorum zaten kuzum benim kullandigim gebelim düşünmeye basladiginda kulaniyosum dogurganlugi destekliyo
Aynen canim. İyi yapıyorsun. Bugün de arkadaşımın annesi her gün en az yarim avacado ye hem doğurganlığı arttırıyor hem de gebe kaldığında direk hücre bölümünün sağlıklı olmasını sağlıyor dolayısıyla bebeğin sağlıklı olmasını dağlıyor dedi. Zaten hamileyken mutlaka ger gün ye çünkü bebeğin begin gelişimine çok yararı var dedi. Aklınızda olsun

Canım benim de ilk ay 2 gün gecikince beyaz çizgi çıkmıştı araştırmıştım beyaz çizgi negatif demekmiş zaten 2. testde de hiç bişey çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…