Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende denedim köpürdü ama hamile degildim zaten idrar asitli oldugu icin köpürüyor. Kocasında deneyen var bunu kocasınin idrarida köpürmüş

Onuda duymustum evet avakado ve ananas ikinide yicem bu ay

canım senin yumurtlama günün hangisi neden hepsinde kapl işareti var
canım senin yumurtlama günün hangisi neden hepsinde kapl işareti var
CANIM takvıme gore 1kasımdı ama ben ovulasyon yaptım ve 3kasımda yumurtlama gordum bende emın olmak ıcın 1kasım takvıme gore de yaptım bızım zaten bırlıkte olmamız cok oluyor ama artık yaoanucam bugun zaten esımde yok

Benim kardesim diet yaprken avakado yiyodu salataya ekmeğin üstüne limonla felan yapiyodu sadece tadi yokmus

tek başına tadı olmuyor kuzum 1-2 damla zeytinyağı, 1-2 diş sarımsak, birazda kırmızı biber öffff varya ama çok ekmek yediriyor

tek başına tadı olmuyor kuzum 1-2 damla zeytinyağı, 1-2 diş sarımsak, birazda kırmızı biber öffff varya ama çok ekmek yediriyor
Aynen denicem bu ay ben sarimsak yiyemiyorum yogurtta fekan kokusu inanilmaz gusrl geliyo ama rahatsiz ediyo bi hafta kendime gelemiyorum kusmakdann

Aynen denicem bu ay ben sarimsak yiyemiyorum yogurtta fekan kokusu inanilmaz gusrl geliyo ama rahatsiz ediyo bi hafta kendime gelemiyorum kusmakdann

ayy ben sarımsağı çok seviyorumm, ama sevmeyenleri de anlıyorum bi arkadaşım vardı ciddi ciddi gelemezdi kokusuna falan direk kusardı

Tadı olmaz mi ya en sevdiğim şey. Zaten haftada 2-3 yerim en azından ama şimdi ilaç niyetine ciddiye alarak yicem
Ben yemekde cok seciciyim ya et yemwm balik yemem tavuk yemem sebzenin herturlusunu yerim her yemegi yemem cok uyuzum

ayy ben sarımsağı çok seviyorumm, ama sevmeyenleri de anlıyorum bi arkadaşım vardı ciddi ciddi gelemezdi kokusuna falan direk kusardı
Valla bende bayiliyorum kokusuna felan agzim sulaniyo ama yiyemiyorum

Dys comfort erken gebelik tesitnde ikinci çizgimiz beyaz çıkması negatif olarak mı değerlendirmeliyiz adete 2 gün var bildimiz beyaz çizgi pembe kırmızı silik uçuk pembe bile değil dümdüz beyaz cizgi
daha önce öyle çıkmıştı negatifti benim ama testi tekrarlayın isterseniz

Avocadoyu mu koyuyorsun yoğurda??? Ya kötü olur öyle. Bak avokadoyu ez, içine 1 yemek kaşığı çok ince kıyılmış soğan, ince ince kıyılmış 5-6 cherry domates, limon zeytin yağı tuz. Karıştır zaten püre gibi oluyor. Tepeleme koy ekmeğin üzerine miiiissss ya da organik cipslerden al yağsız olanlardan, bandır bandır ye. Özellikle Mısır cipslerinden. Ayyyy kendi kendimin canini istettirdim

ay benim kuzucumm

1 tam olgunlaşmış avokadoyu ortadan bölüp çekirdeğini çıkarıp kaşıkla sıyırıyoruz bir tabağa içini komple, sonra eziyoruz zaten tam olgunlaşmış olanları baya eziliyor hemen
1-2 damla zeytinyağı
1-2 diş sarımsağı ezip karıştırıyorum
biraz pul biber serpiştirip birazda tuz atınca
1 ekmeği bile yedirir sana valla dikkat et ben çok ekmek yiyorum bunu yapınca

kızz hiç domatesli denemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…