- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.361
Bende denedim köpürdü ama hamile degildim zaten idrar asitli oldugu icin köpürüyor. Kocasında deneyen var bunu kocasınin idrarida köpürmüşay kuzucum onu bir kere gebe bir arkadaş yapmıştı hiç köpürmedi ben yapmıştım azıcık köpürmüştü biri daha yapmıştı hiç köpürmemişti çok doğru olduğunu sanmıyorum ama baya köpürmüş seninki de bilemedim
Tamam onuda denim idrarım gelsindeşekeri de dene kız bakalım onda ne çıkcak
Canım e devletim yok e nabzimda yok bakamiyorum ya malesefBende doğru değildir diyorum daha kıza yöntemler söylüyorum
R Rainbow3461 bir sürü yöntem var bacım hangisi doğru bilmiyorum ama seninki baya köpürmüş, e nabıza da bak ara sıra
Onuda duymustum evet avakado ve ananas ikinide yicem bu ayAynen canim. İyi yapıyorsun. Bugün de arkadaşımın annesi her gün en az yarim avacado ye hem doğurganlığı arttırıyor hem de gebe kaldığında direk hücre bölümünün sağlıklı olmasını sağlıyor dolayısıyla bebeğin sağlıklı olmasını dağlıyor dedi. Zaten hamileyken mutlaka ger gün ye çünkü bebeğin begin gelişimine çok yararı var dedi. Aklınızda olsun
Kiz ben inanmiyorum bunlara sekerle yapmistim bende sozde gebeydim
canım senin yumurtlama günün hangisi neden hepsinde kapl işareti var
CANIM takvıme gore 1kasımdı ama ben ovulasyon yaptım ve 3kasımda yumurtlama gordum bende emın olmak ıcın 1kasım takvıme gore de yaptım bızım zaten bırlıkte olmamız cok oluyor ama artık yaoanucam bugun zaten esımde yokcanım senin yumurtlama günün hangisi neden hepsinde kapl işareti var
Onuda duymustum evet avakado ve ananas ikinide yicem bu ay
Lan kos git bi gebelim al yap bosuna ugrasma bunlarladur hepsini denicem kafayi yedim
Benim kardesim diet yaprken avakado yiyodu salataya ekmeğin üstüne limonla felan yapiyoduananas bol bolll yiyeceğim, avokadoyu da salata yapıyorum mikemmel oluyor tarif verebilirim kızlar
Bunun köpürme seviyesine göre sen 4üzlere hamilesin kuzumUmutlansammi kizlar ya doktor yapmış birde
Benim kardesim diet yaprken avakado yiyodu salataya ekmeğin üstüne limonla felan yapiyodusadece tadi yokmus
Aynen denicem bu ay ben sarimsak yiyemiyorumtek başına tadı olmuyor kuzum 1-2 damla zeytinyağı, 1-2 diş sarımsak, birazda kırmızı biber öffff varya ama çok ekmek yediriyor
Tadı olmaz mi ya en sevdiğim şey. Zaten haftada 2-3 yerim en azından ama şimdi ilaç niyetine ciddiye alarak yicemBenim kardesim diet yaprken avakado yiyodu salataya ekmeğin üstüne limonla felan yapiyodusadece tadi yokmus
Aynen denicem bu ay ben sarimsak yiyemiyorumyogurtta fekan kokusu inanilmaz gusrl geliyo ama rahatsiz ediyo bi hafta kendime gelemiyorum kusmakdann
Tadı olmaz mi ya en sevdiğim şey. Zaten haftada 2-3 yerim en azından ama şimdi ilaç niyetine ciddiye alarak yicem
Hadi verananas bol bolll yiyeceğim, avokadoyu da salata yapıyorum mikemmel oluyor tarif verebilirim kızlar
Valla bende bayiliyorum kokusuna felan agzim sulaniyo amaayy ben sarımsağı çok seviyorumm, ama sevmeyenleri de anlıyorum bi arkadaşım vardı ciddi ciddi gelemezdi kokusuna falan direk kusardı
daha önce öyle çıkmıştı negatifti benim ama testi tekrarlayın istersenizDys comfort erken gebelik tesitnde ikinci çizgimiz beyaz çıkması negatif olarak mı değerlendirmeliyiz adete 2 gün var bildimiz beyaz çizgi pembe kırmızı silik uçuk pembe bile değil dümdüz beyaz cizgi
Avocadoyu mu koyuyorsun yoğurda??? Ya kötü olur öyle. Bak avokadoyu ez, içine 1 yemek kaşığı çok ince kıyılmış soğan, ince ince kıyılmış 5-6 cherry domates, limon zeytin yağı tuz. Karıştır zaten püre gibi oluyor. Tepeleme koy ekmeğin üzerine miiiissss ya da organik cipslerden al yağsız olanlardan, bandır bandır ye. Özellikle Mısır cipslerinden. Ayyyy kendi kendimin canini istettirdimAynen denicem bu ay ben sarimsak yiyemiyorumyogurtta fekan kokusu inanilmaz gusrl geliyo ama rahatsiz ediyo bi hafta kendime gelemiyorum kusmakdann
Hadi ver
Avocadoyu mu koyuyorsun yoğurda??? Ya kötü olur öyle. Bak avokadoyu ez, içine 1 yemek kaşığı çok ince kıyılmış soğan, ince ince kıyılmış 5-6 cherry domates, limon zeytin yağı tuz. Karıştır zaten püre gibi oluyor. Tepeleme koy ekmeğin üzerine miiiissss ya da organik cipslerden al yağsız olanlardan, bandır bandır ye. Özellikle Mısır cipslerinden. Ayyyy kendi kendimin canini istettirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?