- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.381
Kız okurken ağzım sulandıAvocadoyu mu koyuyorsun yoğurda??? Ya kötü olur öyle. Bak avokadoyu ez, içine 1 yemek kaşığı çok ince kıyılmış soğan, ince ince kıyılmış 5-6 cherry domates, limon zeytin yağı tuz. Karıştır zaten püre gibi oluyor. Tepeleme koy ekmeğin üzerine miiiissss ya da organik cipslerden al yağsız olanlardan, bandır bandır ye. Özellikle Mısır cipslerinden. Ayyyy kendi kendimin canini istettirdim
Kiz yok onu degil sarimsak diyozAvocadoyu mu koyuyorsun yoğurda??? Ya kötü olur öyle. Bak avokadoyu ez, içine 1 yemek kaşığı çok ince kıyılmış soğan, ince ince kıyılmış 5-6 cherry domates, limon zeytin yağı tuz. Karıştır zaten püre gibi oluyor. Tepeleme koy ekmeğin üzerine miiiissss ya da organik cipslerden al yağsız olanlardan, bandır bandır ye. Özellikle Mısır cipslerinden. Ayyyy kendi kendimin canini istettirdim
Çok sağ ol kuzummmay benim kuzucumm
1 tam olgunlaşmış avokadoyu ortadan bölüp çekirdeğini çıkarıp kaşıkla sıyırıyoruz bir tabağa içini komple, sonra eziyoruz zaten tam olgunlaşmış olanları baya eziliyor hemen
1-2 damla zeytinyağı
1-2 diş sarımsağı ezip karıştırıyorum
biraz pul biber serpiştirip birazda tuz atınca
1 ekmeği bile yedirir sana valla dikkat et ben çok ekmek yiyorum bunu yapınca
Oha! Ayni ben!Ben yemekde cok seciciyim ya et yemwm balik yemem tavuk yemem sebzenin herturlusunu yerim her yemegi yemem cok uyuzum
Denicem bunu. Kulaga iyi geliyoray benim kuzucumm
1 tam olgunlaşmış avokadoyu ortadan bölüp çekirdeğini çıkarıp kaşıkla sıyırıyoruz bir tabağa içini komple, sonra eziyoruz zaten tam olgunlaşmış olanları baya eziliyor hemen
1-2 damla zeytinyağı
1-2 diş sarımsağı ezip karıştırıyorum
biraz pul biber serpiştirip birazda tuz atınca
1 ekmeği bile yedirir sana valla dikkat et ben çok ekmek yiyorum bunu yapınca
Aynm yemem lasim ama hayatta agzima suremiyorum midem bulaniyo direk yiyemiyorumOha! Ayni ben!Ya sıkıntı oluyor yanlız dr haftada 3 kez balık 1 kez kırmızı et verdi zorunlu, yiyemiyorum arkadaş olmuyor. Sebze de %95 sıkıntım yok. Balık yemeye çalışıyorum ama kırmızı ve beyaz et aklıma gelmiyor.
Yooo günde bi Türk kahvesi sıkıntı yapmaz yaselam kızlar kahve tüketimi nasıl yapıyorsunuz çok içilmemesi gerekiyormuş sanırım günde bir tane türk kahvesi içiyorm sizce onudamı içmesem kii
Selam canim ben kahhve icmiyorum hele Türk kahvesi hic içemiyorum ama redbul iciyorum koffein ondasa baya bi oldugu icin /: azaltmak cok iyi ama gunde 1 tame iciyosam bisi olmazselam kızlar kahve tüketimi nasıl yapıyorsunuz çok içilmemesi gerekiyormuş sanırım günde bir tane türk kahvesi içiyorm sizce onudamı içmesem kii
Ben ovulasyan testi falan yapmadm cnm uygulamadan bakmistim ondanda 27 yumurtlamaydi ama o zaman yapamadk onun oncesinde gun asiri oldu adetten sonraPik gunleri oncesi sonrasi nasil oldu canim
Ay bende mi denesemUmutlansammi kizlar ya doktor yapmış birde
Didem benim bat 25 Kasım mis 29 değil. Düzeltme yapabilrmiyiz lutfeeeenSelam canim ben kahhve icmiyorum hele Türk kahvesi hic içemiyorum ama redbul iciyorum koffein ondasa baya bi oldugu icin /: azaltmak cok iyi ama gunde 1 tame iciyosam bisi olmaz
Hadi hayırlısıyla gerçek olur insallah kuzumKizlarrr rüya gördüm hamileymisim ikili taramaya girmisim doktor anlatiyor herseyi sonra diyor bize cinsiyetini biliyormusunuz biz eşimle diyoruz hayir Hayir blmiyoruz bi hevesle doktor erkek diyor erkek bebek geliyor dioooooo ne guzeldi be ruyaaam
Ayyy insalllah canim anlamida Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kız çocuğun olacağına buymusHadi hayırlısıyla gerçek olur insallah kuzum
Aynı bende öyle ya doğuştan vejeteryanim ben ya annem bana hamileyken tiksinmis bana geçmiş oda hiç yemedim bu zamana kadar yaAynm yemem lasim ama hayatta agzima suremiyorum midem bulaniyo direk yiyemiyorumsebzenin her turlusunu yerim ozellikle Broccoli cok seviyorum
inşallah gerçek olur ne kadar güzel bir rüya insanın uyanası gelmezKizlarrr rüya gördüm hamileymisim ikili taramaya girmisim doktor anlatiyor herseyi sonra diyor bize cinsiyetini biliyormusunuz biz eşimle diyoruz hayir Hayir blmiyoruz bi hevesle doktor erkek diyor erkek bebek geliyor dioooooo ne guzeldi be ruyaaam
Aaa ben hiç anlamam rüyadan falan Google’a girip giril okuyorum sonrada arada depresyona giriyorumAyyy insalllah canim anlamida Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kız çocuğun olacağına buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?