Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız okurken ağzım sulandı

Kiz yok onu degil sarimsak diyoz

Çok sağ ol kuzummm

Ben yemekde cok seciciyim ya et yemwm balik yemem tavuk yemem sebzenin herturlusunu yerim her yemegi yemem cok uyuzum
Oha! Ayni ben! Ya sıkıntı oluyor yanlız dr haftada 3 kez balık 1 kez kırmızı et verdi zorunlu, yiyemiyorum arkadaş olmuyor. Sebze de %95 sıkıntım yok. Balık yemeye çalışıyorum ama kırmızı ve beyaz et aklıma gelmiyor.

Denicem bunu. Kulaga iyi geliyor

Aynm yemem lasim ama hayatta agzima suremiyorum midem bulaniyo direk yiyemiyorum sebzenin her turlusunu yerim ozellikle Broccoli cok seviyorum

selam kızlar kahve tüketimi nasıl yapıyorsunuz çok içilmemesi gerekiyormuş sanırım günde bir tane türk kahvesi içiyorm sizce onudamı içmesem kii

selam kızlar kahve tüketimi nasıl yapıyorsunuz çok içilmemesi gerekiyormuş sanırım günde bir tane türk kahvesi içiyorm sizce onudamı içmesem kii
Selam canim ben kahhve icmiyorum hele Türk kahvesi hic içemiyorum ama redbul iciyorum koffein ondasa baya bi oldugu icin /: azaltmak cok iyi ama gunde 1 tame iciyosam bisi olmaz

Kizlarrr rüya gördüm hamileymisim ikili taramaya girmisim doktor anlatiyor herseyi sonra diyor bize cinsiyetini biliyormusunuz biz eşimle diyoruz hayir Hayir blmiyoruz bi hevesle doktor erkek diyor erkek bebek geliyor dioooooo ne guzeldi be ruyaaam

inşallah gerçek olur ne kadar güzel bir rüya insanın uyanası gelmez

Ayyy insalllah canim anlamida Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kız çocuğun olacağına buymus
Aaa ben hiç anlamam rüyadan falan Google’a girip giril okuyorum sonrada arada depresyona giriyorum Bıraktım. Zaten hatırlamıyorum bisey. Sadece iki gün önce rüyamda gelinlik giymişim ama den olduğunu hatırlamıyorum. Uyandım nooldu nerdeydim falan oldum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…