Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğlenmek istedim kizlar ondan yapıyorum yoksa tabiki inanmıyorum son kez çamaşır suyu testini denedim bide ona bakalım
2 teste gore hamile olmam lazım buda kopurcuklendi ama tabiki saçma amannnn yarın belli olcak zaten

Eklentiler

• 20191105_133058.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 33
Hayır olsun malum olsunnnn diyorum.ne diyim yani cinsiyetine varanakdr öğrendim bi hamis olsam allahin.izniyle

selam kızlar kahve tüketimi nasıl yapıyorsunuz çok içilmemesi gerekiyormuş sanırım günde bir tane türk kahvesi içiyorm sizce onudamı içmesem kii
günde bir türk kahvesinin zararı yok canım bende hergün içmiştim hatta günde bir tanenin çocuk için yararı bile olduğunu duymuştum

Eğlenmek istedim kizlar ondan yapıyorum yoksa tabiki inanmıyorum son kez çamaşır suyu testini denedim bide ona bakalım
2 teste gore hamile olmam lazım buda kopurcuklendi ama tabiki saçma amannnn yarın belli olcak zaten
Oneyyy kız

Var ya hamime çıkarsan aticam bütün hamilelik testlerini direk karbonat aticam tuvalete

yaaa buna sevindim yeni bir hamileliğin var sanırım özel yaptığın bir şeyler varmıydı canm ???
evet canım 2. çocuğuma hamileyim kızım var bir tane 3,5 yaşında onda çok ceviz tükettim hergün türk kahvesi içtim çayımı limonlu içtim ve rezene hergün içtim soda içtim bunları yeni hamilelere de tavsiye ediyorum şuanda da folik asite başladım sadece ama henüz diğer gebeliğimdeki düzeni oturtamadım

Aaaa hayırlı olsun !!! Yeni hamişimiz varmış ya!!! çok sevindimmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah. allahım bize de nasıl etsin.

Kiz bunlarla ugrasacagina test yap idrari bunlara harcama

Kiz bide dış macunu vardı bari onu da yap eğlence olur sana

eğer gebelik için soruyorsan kuzum ben yumurtamın çatlağı günü biliyorum o günlere denk getiriyorum
evet canım hamilelik için sormuştum 8 aydır deniyoruz ama bir kimyasal dışında olmadı halen ay başında doktora gittim hormanlara baktı bir sorun yok herşeyin çok iyi dedi ama ultrasondan bakmadığı için cumartesiye tekrar randevü aldım başka bir doktora bakalım o nediycek bide bana folik asitt verdi başla dedi yaklaşık 15 gündür içiyorum folik asit yumurtlama günümü bende hissediyorum zaten ovulasyon testiylede takip ettim o günleri değerlendiriyorum ama yok malesef ceviz tüketimine dikkat edeyim bende ozaman

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. HAYIRLARA YAZSIN İNŞALLAH CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…