- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.401
Evettt uyaninca biraz moralim.bozulduuuuu gerce sanmistiminşallah gerçek olur ne kadar güzel bir rüya insanın uyanası gelmez
Hayır olsun malum olsunnnn diyorum.ne diyim yani cinsiyetine varanakdr öğrendim bi hamis olsam allahin.izniyleAaa ben hiç anlamam rüyadan falan Google’a girip giril okuyorum sonrada arada depresyona giriyorumBıraktım. Zaten hatırlamıyorum bisey. Sadece iki gün önce rüyamda gelinlik giymişim ama den olduğunu hatırlamıyorum. Uyandım nooldu nerdeydim falan oldum yani.
günde bir türk kahvesinin zararı yok canım bende hergün içmiştim hatta günde bir tanenin çocuk için yararı bile olduğunu duymuştumselam kızlar kahve tüketimi nasıl yapıyorsunuz çok içilmemesi gerekiyormuş sanırım günde bir tane türk kahvesi içiyorm sizce onudamı içmesem kii
Oneyyy kızEğlenmek istedim kizlar ondan yapıyorum yoksa tabiki inanmıyorum son kez çamaşır suyu testini denedim bide ona bakalım
2 teste gore hamile olmam lazım buda kopurcuklendi ama tabiki saçmaamannnn yarın belli olcak zaten
Var ya hamime çıkarsan aticam bütün hamilelik testlerini direk karbonat aticam tuvaleteEğlenmek istedim kizlar ondan yapıyorum yoksa tabiki inanmıyorum son kez çamaşır suyu testini denedim bide ona bakalım
2 teste gore hamile olmam lazım buda kopurcuklendi ama tabiki saçmaamannnn yarın belli olcak zaten
İnsallah cnm insallah Allah büyükBenimde bugun gelicek üzülmek yok kuzum bu ay daha cok caliscaz
yaaa buna sevindim yeni bir hamileliğin var sanırım özel yaptığın bir şeyler varmıydı canm ???günde bir türk kahvesinin zararı yok canım bende hergün içmiştim hatta günde bir tanenin çocuk için yararı bile olduğunu duymuştum
Hadi insallah kuzumHayır olsun malum olsunnnn diyorum.ne diyim yani cinsiyetine varanakdr öğrendim bi hamis olsam allahin.izniyle
evet canım 2. çocuğuma hamileyim kızım var bir tane 3,5 yaşında onda çok ceviz tükettim hergün türk kahvesi içtim çayımı limonlu içtim ve rezene hergün içtim soda içtim bunları yeni hamilelere de tavsiye ediyorum şuanda da folik asite başladım sadece ama henüz diğer gebeliğimdeki düzeni oturtamadımyaaa buna sevindim yeni bir hamileliğin var sanırım özel yaptığın bir şeyler varmıydı canm ???
eğer gebelik için soruyorsan kuzum ben yumurtamın çatlağı günü biliyorum o günlere denk getiriyorumyaaa buna sevindim yeni bir hamileliğin var sanırım özel yaptığın bir şeyler varmıydı canm ???
Aaaa hayırlı olsun !!! Yeni hamişimiz varmış ya!!!evet canım 2. çocuğuma hamileyim kızım var bir tane 3,5 yaşında onda çok ceviz tükettim hergün türk kahvesi içtim çayımı limonlu içtim ve rezene hergün içtim soda içtim bunları yeni hamilelere de tavsiye ediyorum şuanda da folik asite başladım sadece ama henüz diğer gebeliğimdeki düzeni oturtamadım
Kiz bunlarla ugrasacagina test yap idrari bunlara harcamaEğlenmek istedim kizlar ondan yapıyorum yoksa tabiki inanmıyorum son kez çamaşır suyu testini denedim bide ona bakalım
tşk ederim canım darısı isteynlerin başınaAaaa hayırlı olsun !!! Yeni hamişimiz varmış ya!!!çok sevindimmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah. allahım bize de nasıl etsin. ❤❤❤❤
Amin amin çok amin allahımtşk ederim canım darısı isteynlerin başına
Kiz bide dış macunu vardı bari onu da yap eğlence olur sanaEğlenmek istedim kizlar ondan yapıyorum yoksa tabiki inanmıyorum son kez çamaşır suyu testini denedim bide ona bakalım
evet canım hamilelik için sormuştum 8 aydır deniyoruz ama bir kimyasal dışında olmadı halen ay başında doktora gittim hormanlara baktı bir sorun yok herşeyin çok iyi dedi ama ultrasondan bakmadığı için cumartesiye tekrar randevü aldım başka bir doktora bakalım o nediycek bide bana folik asitt verdi başla dedi yaklaşık 15 gündür içiyorum folik asit yumurtlama günümü bende hissediyorum zaten ovulasyon testiylede takip ettim o günleri değerlendiriyorum ama yok malesef ceviz tüketimine dikkat edeyim bende ozamaneğer gebelik için soruyorsan kuzum ben yumurtamın çatlağı günü biliyorum o günlere denk getiriyorum
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. HAYIRLARA YAZSIN İNŞALLAH CANIMKizlarrr rüya gördüm hamileymisim ikili taramaya girmisim doktor anlatiyor herseyi sonra diyor bize cinsiyetini biliyormusunuz biz eşimle diyoruz hayir Hayir blmiyoruz bi hevesle doktor erkek diyor erkek bebek geliyor dioooooo ne guzeldi be ruyaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?