Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde bir kimyasalım be birde kürtajım var son bir yıldır 3. gebeliğim olucak ama doktorum kimsaylı gebelikten sayma biz öyle görmüyoruz dedi. bir stres gerçekten çok önemli eğer yumurtanda çatlama gibi bir sorun yoksa demekki rabbim hayırlı zamanı bekliyordur canım bak ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım evet tek atışta olmadı ama çok rahat bi hamililelik geçirdim ama sonrasında 2tanesi böyle olunca şimdi çok tedirginim ya bunada bişi olursa diye hala aileme bile söylemedim korkudan kalbini duymadanda söylemicem

Kızlar doktorumu aradım şimdi folidoce al dedi sol alttaki mor olanı yazmış bana tabi ben reçeteyi kaybedeli kaç ay oldu kullananız var mı? Eczacı anlattı anlattı ay ben yoruldum o yorulmadı, ne çok çeşidi varmış bunların iyotlusu bilmem nelisi

Ben hıcnırı kullanmadım canım follıng dır bı marka kullanıyorum b12var ıcınde

Bunları bilmiyorum ama genel anlamda iotlusunu alma vücutta su birikimi yapıyor

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım ilk gebeliğin hemen oluşmadı ozaman ne kadar süre sonra oldu ??? zaten eşim içinde randevü alıcaz bakalım ondada sorun gözükmezse zamanını bekliyordur diycem artık her ay takmıycam diyorum ama insanın aklındanda çıkmıyor ki ama ovulasyon testini bıraktım görev gibi gelmeye başlamıştı bende zaten hissediyorum ve hep aynı sürede oluyorum diye bakalım kısmet diyorummm artık canım

Eklentiler

• folwo120.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 26
Ben hıcnırı kullanmadım canım follıng dır bı marka kullanıyorum b12var ıcınde

anladım canımm doktor benim kan değerlerime falan bakmıştı b12 im normal benim düşük olsa belki dediğiin gibi yazardı, ay kilo yapmaz inşallah aldım içcem bakalım

ben şuan bunu kullanıyorum canım kürtaj olduğum gebeliğimden kalma çok içememiştim zatn ozaman gayte güzel hepsi var içinde

Canim ben eczaneye sordum hangisi iyi hangisini kullanmaliyim die önüme bisuru çıkarttı benimde ben en iyisi hangisiyse onu alayim dedim bana dgerlerinde sadeve folik asit var aldigimda b d vitaminleri flnda var drdi vitaminli.olani aldim

canım yaklaşık 15 gündür folidoce kullanıyorum minicik bir şey zaten banada doktorum onu verdi arkadaşımada onu vermiş çoğunluk onu kullanıyo araştırdığım kadarıyla

BEN FOLBİOL kullanıyorum canım aile hekimi yazmıştı çocuk düşünüyoruz dediğimde, ama iyotunu bilmiyorum

3 ayımda kalmıştım ilk bebeğimde hiçte sıkıntı çıkmadı şükür . bende ovülasyon testlerinin stres yaptığını düşünüyorum ilk defa geçen ay denedim onda da olmadı bu ay kullanmadım ama

iyotlusu değilmiş bu kuzum,ay korkuyorum valla inşallah kilo yapmaz
Folic asit kilo verdiriyor ya kilo alma muhabbetini kim çıkardı ben hala anlamadım sindirim sistemini düzenliyor dolayısıyla kilo verdiriyor dolaşım sistemi be bağışıklık sistemini yine ayni şekilde düzeltiyor. Cildi gençleştiriyor yeni hücre rejenere etmesi sayesinde ... say say bitmez bunun Faydaları. İçini rahat tut bi siki ti çıkmaz Allah’ın izniyle.

B BUSR4 kuzu folik asid 1 varya brnim turkiyrden bu arkadasim bana onu kullan demisti bi kutu almistim burda aynisi olmadigi icin bıraktım o onu kulanmis

Diloyloy sen ne kadardır bekliyordun 2. bebişi. Benim 1,5 yoıl oldu valla hala da beklemedeyiz. Bir oğlum var 5 buçuk yaşıjda ona 3. ayımda hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…