- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.421
benimde bir kimyasalım be birde kürtajım var son bir yıldır 3. gebeliğim olucak ama doktorum kimsaylı gebelikten sayma biz öyle görmüyoruz dedi. bir stres gerçekten çok önemli eğer yumurtanda çatlama gibi bir sorun yoksa demekki rabbim hayırlı zamanı bekliyordur canım bak ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım evet tek atışta olmadı ama çok rahat bi hamililelik geçirdim ama sonrasında 2tanesi böyle olunca şimdi çok tedirginim ya bunada bişi olursa diye hala aileme bile söylemedim korkudan kalbini duymadanda söylemicemevet canım hamilelik için sormuştum 8 aydır deniyoruz ama bir kimyasal dışında olmadı halen ay başında doktora gittim hormanlara baktı bir sorun yok herşeyin çok iyi dedi ama ultrasondan bakmadığı için cumartesiye tekrar randevü aldım başka bir doktora bakalım o nediycek bide bana folik asitt verdi başla dedi yaklaşık 15 gündür içiyorum folik asit yumurtlama günümü bende hissediyorum zaten ovulasyon testiylede takip ettim o günleri değerlendiriyorum ama yok malesef ceviz tüketimine dikkat edeyim bende ozaman
Ben hıcnırı kullanmadım canım follıng dır bı marka kullanıyorum b12var ıcındeKızlar doktorumu aradım şimdi folidoce al dedi sol alttaki mor olanı yazmış bana tabi ben reçeteyi kaybedeli kaç ay oldukullananız var mı? Eczacı anlattı anlattı ay ben yoruldum o yorulmadı, ne çok çeşidi varmış bunların iyotlusu bilmem nelisi
Eki Görüntüle 2551366
Insalllaaah canim.aminnnALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. HAYIRLARA YAZSIN İNŞALLAH CANIM
Bunları bilmiyorum ama genel anlamda iotlusunu alma vücutta su birikimi yapıyorKızlar doktorumu aradım şimdi folidoce al dedi sol alttaki mor olanı yazmış bana tabi ben reçeteyi kaybedeli kaç ay oldukullananız var mı? Eczacı anlattı anlattı ay ben yoruldum o yorulmadı, ne çok çeşidi varmış bunların iyotlusu bilmem nelisi
Eki Görüntüle 2551366
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımbenimde bir kimyasalım be birde kürtajım var son bir yıldır 3. gebeliğim olucak ama doktorum kimsaylı gebelikten sayma biz öyle görmüyoruz dedi. bir stres gerçekten çok önemli eğer yumurtanda çatlama gibi bir sorun yoksa demekki rabbim hayırlı zamanı bekliyordur canım bak ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım evet tek atışta olmadı ama çok rahat bi hamililelik geçirdim ama sonrasında 2tanesi böyle olunca şimdi çok tedirginim ya bunada bişi olursa diye hala aileme bile söylemedim korkudan kalbini duymadanda söylemicem
Kızlar doktorumu aradım şimdi folidoce al dedi sol alttaki mor olanı yazmış bana tabi ben reçeteyi kaybedeli kaç ay oldukullananız var mı? Eczacı anlattı anlattı ay ben yoruldum o yorulmadı, ne çok çeşidi varmış bunların iyotlusu bilmem nelisi
Eki Görüntüle 2551366
Ben hıcnırı kullanmadım canım follıng dır bı marka kullanıyorum b12var ıcınde
Bunları bilmiyorum ama genel anlamda iotlusunu alma vücutta su birikimi yapıyor
Canim ben eczaneye sordum hangisi iyi hangisini kullanmaliyim die önüme bisuru çıkarttı benimde ben en iyisi hangisiyse onu alayim dedim bana dgerlerinde sadeve folik asit var aldigimda b d vitaminleri flnda var drdi vitaminli.olani aldimKızlar doktorumu aradım şimdi folidoce al dedi sol alttaki mor olanı yazmış bana tabi ben reçeteyi kaybedeli kaç ay oldukullananız var mı? Eczacı anlattı anlattı ay ben yoruldum o yorulmadı, ne çok çeşidi varmış bunların iyotlusu bilmem nelisi
Eki Görüntüle 2551366
canım yaklaşık 15 gündür folidoce kullanıyorum minicik bir şey zaten banada doktorum onu verdi arkadaşımada onu vermiş çoğunluk onu kullanıyo araştırdığım kadarıylaKızlar doktorumu aradım şimdi folidoce al dedi sol alttaki mor olanı yazmış bana tabi ben reçeteyi kaybedeli kaç ay oldukullananız var mı? Eczacı anlattı anlattı ay ben yoruldum o yorulmadı, ne çok çeşidi varmış bunların iyotlusu bilmem nelisi
Eki Görüntüle 2551366
BEN FOLBİOL kullanıyorum canım aile hekimi yazmıştı çocuk düşünüyoruz dediğimde, ama iyotunu bilmiyorumKızlar doktorumu aradım şimdi folidoce al dedi sol alttaki mor olanı yazmış bana tabi ben reçeteyi kaybedeli kaç ay oldukullananız var mı? Eczacı anlattı anlattı ay ben yoruldum o yorulmadı, ne çok çeşidi varmış bunların iyotlusu bilmem nelisi
Eki Görüntüle 2551366
3 ayımda kalmıştım ilk bebeğimde hiçte sıkıntı çıkmadı şükür . bende ovülasyon testlerinin stres yaptığını düşünüyorum ilk defa geçen ay denedim onda da olmadı bu ay kullanmadım amasağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımilk gebeliğin hemen oluşmadı ozaman ne kadar süre sonra oldu ??? zaten eşim içinde randevü alıcaz bakalım ondada sorun gözükmezse zamanını bekliyordur diycem artık her ay takmıycam diyorum ama insanın aklındanda çıkmıyor ki ama ovulasyon testini bıraktım görev gibi gelmeye başlamıştı bende zaten hissediyorum ve hep aynı sürede oluyorum diye bakalım kısmet diyorummm artık canım
Bana yapmadı hıc kuzum ben bıde dıyetteyım 5kg verdım zayıf hamıle kalmak ıcınanladım canımm doktor benim kan değerlerime falan bakmıştı b12 im normal benim düşük olsa belki dediğiin gibi yazardı, ay kilo yapmaz inşallah aldım içcem bakalım
Folic asit kilo verdiriyor ya kilo alma muhabbetini kim çıkardı ben hala anlamadımiyotlusu değilmiş bu kuzum,ay korkuyorum valla inşallah kilo yapmaz
folik asitler kilo yapmıyor canım merak etme :)iyotlusu değilmiş bu kuzum,ay korkuyorum valla inşallah kilo yapmaz
Diloyloy sen ne kadardır bekliyordun 2. bebişi. Benim 1,5 yoıl oldu valla hala da beklemedeyiz. Bir oğlum var 5 buçuk yaşıjda ona 3. ayımda hamile kalmıştım3 ayımda kalmıştım ilk bebeğimde hiçte sıkıntı çıkmadı şükür . bende ovülasyon testlerinin stres yaptığını düşünüyorum ilk defa geçen ay denedim onda da olmadı bu ay kullanmadım ama
Bi arkadaşım diyetisyen tavsiyesiyle kilo yapmayan bir marka folik asit kullanmıştıiyotlusu değilmiş bu kuzum,ay korkuyorum valla inşallah kilo yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?