- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.441
Hahahaha kiz idrara cesaretim yok bunlar gerçek olmadığı için eğlencesine yapıyorumKiz bunlarla ugrasacagina test yap idrari bunlara harcama
Aşkım ben şu an mor olanı kullanıyorum içtim hatta bu gün bir tane dahaKızlar doktorumu aradım şimdi folidoce al dedi sol alttaki mor olanı yazmış bana tabi ben reçeteyi kaybedeli kaç ay oldukullananız var mı? Eczacı anlattı anlattı ay ben yoruldum o yorulmadı, ne çok çeşidi varmış bunların iyotlusu bilmem nelisi
Eki Görüntüle 2551366
Haha olur tamam zaten idrar bitmiyor bende 2 dakikada bir geliyorKiz bide dış macunu vardı bari onu da yap eğlence olur sana
Allah seni napmasin ya kız deli güldürdün beni geneHaha olur tamam zaten idrar bitmiyor bende 2 dakikada bir geliyorhahahaha nasıl bur vücudum varsa anlamadım
canım biz geçen sene bu zamanlar başladık ilk seferde tuttu sandık kimsayal oldu daha sonra ocak gbi bıraktık martta hamile kaldım onda da mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım 2 ay korunduk sonra bıraktık tekrar ağustostan beri korunmuyoruz ekimde de şuanki gebeliğimi öğrendim canımDiloyloy sen ne kadardır bekliyordun 2. bebişi. Benim 1,5 yoıl oldu valla hala da beklemedeyiz. Bir oğlum var 5 buçuk yaşıjda ona 3. ayımda hamile kalmıştım
Hahahaha valla moral yoktu geldi bu testler sayesinde eğlenceli amaAllah seni napmasin ya kız deli güldürdün beni gene
Bizim kiz delirdi bugunkizlar bu teste gorede gebeyim ozaman hahahaha
Ay valla moralim sıfırdı düzeldi gülme aldı beni
YoksaaaaaaaaaKizlar adet bekliyorbi turlu gelmedi bu saate gelmis olmasi lazimdi
Yumurtan henuz catlammis calismalara devam canimKızlar benim test bu gün de böyle çıktı benim kafa iyice karışıyor..
Kizlar adet bekliyorbi turlu gelmedi bu saate gelmis olmasi lazimdi
Bu ay insallahHadi inşallah
Ya varsaaaa bilemezsinki kan testi yaptirsana beHayir lansakin ol yok bibok
Kız sen ne yiyiyon içiyon senin idrar herseyi köpürtüyorkizlar bu teste gorede gebeyim ozaman hahahaha
Ay valla moralim sıfırdı düzeldi gülme aldı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?