- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.461
Yumurtan henuz catlammis calismalara devam canim
Adet kapida ne testi bacimYa varsaaaa bilemezsinki kan testi yaptirsana be
Yarina catlar bos gecirme gunlerinuBen çatlamam inşallah
Valla asitli içecek asla içmem senelerdir sadece su içtim bugün bilmiomKız sen ne yiyiyon içiyon senin idrar herseyi köpürtüyor
Bu ay insallahdun test yaptim yok kuzum
Çok kesin konuşuyorsun ama bugün olmazsan yarın test yap kızAdet kapida ne testi bacim
Yarina catlar bos gecirme gunlerinu
Bende o sans yokAblam 3 gün üst üste test yaptı 3. gün pozitif çıktı :)
Woooohoooo Didem bak ne diyor vardır gebelik belkiiiiiiAblam 3 gün üst üste test yaptı 3. gün pozitif çıktı :)
Kiz dun yaptim daha gelir bugunÇok kesin konuşuyorsun ama bugün olmazsan yarın test yap kız
Insallah kuzzmNasip inşallah olur bir anda cee diye
Kiz olsa cikardi adet gunum silikde olsa cikardi yokWoooohoooo Didem bak ne diyor vardır gebelik belkiiiiii
Var yaaaa VAAAAR!!! Kaç kişi biz yalan mi soylicezzzzz aaaaa!!!Kiz olsa cikardi adet gunum silikde olsa cikardi yok
Kiz dun yaptim daha gelir bugunsasmaz aksama dogru fekan beklemedeIm agrim yok normalde adet olcam gun rahim bolgem komple agrir asaya dogru cekilir felan enfeksiyon giti herhalde ondan agrida olmuyo
Bugun gelir kesin sasmazhayırlısı olsun kuzum ama sen olmazsa bi kac gün daha yap test tekrar belki geç döllenme olmuştur bilemeyiz
Ii bekleyelim görelim ozamanBugun gelir kesin sasmaz
Hahahah seninki sut gbi 4 duz geliyorkizlar bu teste gorede gebeyim ozaman hahahaha
Ay valla moralim sıfırdı düzeldi gülme aldı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?